Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması - Sevim Ak 9789750703584

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
86,90 TL
4 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
100,78 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması - Sevim Ak 9789750703584

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mahalle Sineması - Sevim Ak 9789750703584

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sevim Ak
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mahalle Sineması - Sevim Ak | Can Çocuk Yayınları

Çocuklar için özel bir formda hazırlanan belirli kitaplar sayesinde çocuk kitlenin düşünsel gelişimine katkı sağlanır. Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması kitabı, modern formu ve geniş içerik yapısı ile pek çok çocuk tarafından büyük ilgi uyandırır. İçeriği ve gelişime yardımcı olan özel yapısı sayesinde Mahalle Sineması kitabı, Sevim Ak’ın kaleminden çocuk kitleye ulaşım sağlar. Beyin gelişimi ve düşünsel yetenekleri ilerleten formda yansıtılan bu kitap türleri, içeriği ve yaş grubuna uyumluluğu ile üstün bir kalite ortaya koyar. Eşsiz tasarımı ve ilgi çeken görünümü ile estetik bir görüntü oluştururken birbirinden farklı çocuğun dikkatini çekmekte başarır. Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması 9789750703584 kitabı, nitelikli özellikleri ile üst düzey kalite sunarak ideal boyutları gözler önüne serer. Mahalle sineması kitabı, özel teknik ve yöntemler kullanılarak kolay kavrama özelliği ortaya koyar.

  • Eşsiz tasarım
  • Kolay kavrama
  • Sürükleyici serüven

Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması Özellikleri

Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması Özellikleri

Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması kitabı, normal kalınlığı ile okuyucuyu okuma esnasında sıkmaz bunun aksine sürükleyici formu ile uzun bir serüvene çıkarır. Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması - Sevim Ak kitap ile kapak tasarımı, kapak ve sayfa hamur kalitesi, kalınlığı ve benzer nitelikte bulunan diğer tüm özellikleri ile her yaş kesimine uygun tarzda bir ürün ortaya koyar. Tüm çocuk yaş grubuna hitap ederken, bu kitap ile beyin gelişimi ile düşünsel gelişimin ilerletilmesi hedeflenir. Birbirinden farklı zevke sahip kişilerin tercih ettiği Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması 132217 kitabı, özel içeriği ve çocuklara uyumlu formu ile ebeveynlerinde oldukça dikkatini çeker. İçerik yapısı ile birlikte absürd, uç ve ahlakı bozan hiç bir olay örgüsü bulunmaz. Özel formu sayesinde de anne ve babaların ilk tercihleri arasında yer alır.

Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması Avantajları

Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması Avantajları

Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması kitabının konusu içeriğinde anlatılan öyküsü ve olay örgüsü ile birlikte geniş bir kesime hitap eder. Okuyucu kitlesi tarafından belirli alanlarda avantaj sağlayan bu kitap, modern tasarımı ile hem çocuklar hem de ebeveynlerin büyük bir ilgi odağı olmayı başarır. Sevim Ak Mahalle Sineması kitabı küçük bir kız çocuğu ağzından anlatılarak aynı düzeyde bulunan yaş gruplarına daha samimi okuma ortamları sağlanır. Çocuk gelişimi açısından önemle ortaya konulan bu kitap formu, içerisinde belirli gizli teknikler sayesinde kavrama ve öğrenmeyi kolaylaştırıcı etki sunar. Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması kitabı, gizli ve belli etmeden gelişimsel özelliklerini ortaya koyarak pepk çok farklı alanda avantaj sağlar. Estetik yapısı ve dış tasarımı ile geniş bir kitlenin dikkatini çekerek büyük beğeni kazanmayı başarır.

Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması Fiyatları

Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması Fiyatları

Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması kitabı, çeşitli fiyat politikası ile birlikte gözler önüne serilir. Estetik formu ve modern tasarımı ile piyasada birbirinden farklı özellikleri ile dikkat çeken bu kitap türü, geniş bir çocuk okuyucu kitlesi oluşturur. Can Çocuk yayınları tarafından özenle sergilenen Mahalle Sineması kitabı, içeriğindeki olay örgüsü ile sürükleyici bir öykü sunar. Bununla birlikte pek çok farklı alanda kullanım açısından uyumlu bir yapı oluşturur. Çocukların serüvene dalması ile birlikte bu kitap, dikkat dağınıklığını engeller ve konsantre olması açısından kolaylık oluşturur. Can Çocuk Yayınları Mahalle Sineması kitabı, kampanyalı ürün fiyatları ile dikkat çekerken nitelikli yapısı ile göz kamaştırır. Sevim Ak Mahalle sineması kitabı Can Çocuk yayınları fiyatı ile eşsiz fırsatlar sunulurken herkese ulaşım sağlar. Sevim Ak Mahalle Sineması kitabı Can Çocuk yayınları yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşım sağlayabilir, çocuklarınıza en uygun ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.