Can Toys Poşetli Çiftlik Hayvanları

225 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Can Toys Poşetli Çiftlik Hayvanları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALİ BABA OYUNCAK Satıcı Ünvanı: ALİ VAROL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9230296253
    Bu ürün ALİ BABA OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Poşetli Çiftlik HayvanlarıÇocuklar çiftlik hayatında yaşayan hayvanları tanımak ister misiniz?Çocukların çiftlik hayvanlarını yakından tanımasına ve hayal güçlerinin gelişmesine yardımcı olan bir settir.Sette 1 adet horoz, 1 adet tavuk, 1 adet kaz, 1 adet inek,1 adet koyun, 1 adet at, 1 adet sığır, 1 adet ördek, 2 adet çit ve 1 adet ağaç vardır. Yaş Grubu : 3+ YaşBarkodu: 6920175420912Item No : 2091Kutu Ölçüleri : 18 x 13 x 4,5 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk No color
Geri Bildirim Ver

Can Toys Poşetli Çiftlik Hayvanları Trendyol'da

Can Toys poşetli çiftlik hayvanları çocukların çiftlik hayvanlarını tanımasını ve eğlenceli oyunlar oynamasını sağlayan bir settir. Oyuncak içeriğinde tüm çiftlik hayvanları yer alır. Bu şekilde normal zamanlarda göremeyecekleri bir ortam olan çiftlik ile çocuklar tanışabilir. Hayvan figürlerinin yapımında kalın plastik malzemeler tercih edilmiştir.

 
  • Öğretici
  • Eğlenceli
  • Hayal gücüne katkılı

Can Toys Poşetli Çiftlik Hayvanları Özellikleri

Can Toys Poşetli Çiftlik Hayvanları Özellikleri

Can Toys poşetli çiftlik hayvanları özellikleri denildiği zaman yapısal özelliklerden bahsedebilmek mümkündür. Ürün içeriğinde çiftlikte ve kırsal alanda karşılaşılabilecek tüm hayvan türlerine yer verilmiştir. Tüm hayvan türlerinden 1 adet kullanılmıştır. Çiftlik hayvanları poşet içerisinde paketlenerek kullanıcılara ulaştırılmaktadır. 8 adet farklı hayvana yer verilmiştir. Çiftlik hayvanları denildiği zaman akıllara gelen tavuk, horoz, kaz, sığır, inek, koyun, at ve ördek yer alır. Bunların dışında poşeti çiftlik hayvanları içerisinde çiftlik çiti ve ağaç yer almaktadır. Oyuncakların yapısal özellikleri ve renkleri dikkate alınarak çiftlik hayvanları üretilmiştir. Tasarımlarında tamamen canlı renkler kullanılmıştır ve bu şekilde de çocukların ilgisini çekebilmektedir. Tüm çiftlik hayvanları gerçek görünümlerine benzerdir. Yalnızca horoz, kas, ördek gibi hayvan türleri dik bir şekilde durabilmesi amacıyla standlı şekilde tasarlanmıştır. Diğer hayvan türlerinin tamamı ise ayakta durabilmektedir. Buna bağlı olarak çiftlik hayvanlarının istenilen şekilde yürütülmesi ya da çocuklar tarafından hareket ettirilmesi mümkündür.

 

Can Toys Poşetli Çiftlik Hayvanları Kullanımı

Can Toys Poşetli Çiftlik Hayvanları Kullanımı

Çiftlik hayvanları 18 x 13 x 4,5 santimetre ölçüye sahip kutu içinde kullanıcılara ulaştırılmaktadır. Poşet içerisinde saklanabilmesi mümkündür. Oyuncak renklerinde uzun süre kullanılsa dahi solma görülmez. Çocuklar için oyuncak satın alırken ebeveynler yapısal özelliklere çok fazla dikkat eder. Çiftlik hayvanları tasarlanırken zararlı kimyasallara yer verilmemiştir. Hasar durumunda aşınmaması için kaliteli malzeme ve boya kullanılarak tasarlanmıştır. Belirli aralıklarla nemli bir bez yardımıyla temizlenebilecek yapıya sahip oyuncaklar sunulmuştur. Bu şekilde oyuncakların hijyenik kalmasına dikkat edilebilir. Poşetli çiftlik hayvanları sahip olduğu özelliklere bağlı olarak 3 yaş ve üzeri için uygun olduğu düşünülen bir oyuncaktır. Mutlaka bu yaşın üzerinde olan çocuklar için tercih edilmelidir. Çocukların çiftlik hayvanlarını şehir hayatında tanıyabilmesi mümkün değildir. Ancak oyuncak formları ile onları tanıyabilmeleri ve farklı olduklarını düşünebilmeleri mümkündür. Canlandırılabilecek oyuncaklar olması da çocukların hayal gücünün artmasını sağlayacaktır. Dünyasının gelişmesi için yaratıcı oyuncakların tercih edilmesi gerekir.

 

Can Toys Poşetli Çiftlik Hayvanları Fiyatı

Can Toys Poşetli Çiftlik Hayvanları Fiyatı

Can Toys poşetli çiftlik hayvanları fiyat bilgisi indirim ve kampanya dönemlerinde takip edilerek uygun fiyatlara ve bütçelere uygun şekilde satın alınabilir. Çiftlik hayvanları seti fiyatı belirlenirken oyuncakların sahip olduğu özellikler dikkate alınmıştır. Set içerisinde kırsal kesimlerde görülebilecek tüm hayvanların yer aldığı görülür. 8 farklı çiftlik hayvanı set içerisine eklenmiştir. Ürün içeriğinde birden fazla tasarımın yer alması fiyatın belirlenmesi konusunda etki gösterir. Çiftlik hayvanları seti fiyatı belirlenirken de tam olarak sahip olduğu özellikler dikkate alınmıştır. Oyuncakların yapımında kullanılan malzemeler ve benzeri yapısal özelliklerin de etkili olduğu söylenebilir. Yani bu oyuncaklarla oynayarak bir çiftlik ortamı yaratılabilmesi mümkündür. Oyuncak hayvanların tamamı gerçek görünümlerine uygun şekilde tasarlanmıştır. Can Toys poşetli çiftlik hayvanları yorumları kullanıcılar tarafından gerçekleştirilen ürün değerlendirmelerini inceleyerek seçiminizi kolaylaştırabilirsiniz. Trendyol’dan ürün hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşabilir, ürün sepetinize ekleyebilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.