Can Yayınları Aylak Adam

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (45)
Kurumsal Fatura
155 TL121 TL
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
134,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
138,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Aylak Adam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Can Yayınları Satıcı Ünvanı: CAN SANAT YAYINLARI YAPIM VE DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0198044067300024 Vergi Kimlik Numarası: 1980440673
    Bu ürün Can Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Düşünüyordu: “Çağımızda geçmiş yüzyılların bilmediği, kısa ömürlü bir yaratık yaşıyor. Sinemadan çıkmış insan. Gördüğü film ona bir şeyler yapmış. Salt çıkarını düşünen kişi değil. İnsanlarla barışık. Onun büyük işler yapacağı umulur. Ama beş-on dakikada ölüyor. Yusuf Atılgan’ın Aylak Adam’ı, yayınlandığı günden bu yana edebiyatımızın en sevilen, üzerinde en çok tartışılan romanlarından biri oldu. Roman, 60’lı yılların başında bizimle birlikte tüm dünyada da konuşulmaya başlanan kentli aylak aydın bireyi konu alıyordu. Bugün artık çağdaş klasiklerimiz arasında yer alan Aylak Adam’ın dikkat çektiği entelektüel sorunlar güncelliğini koruyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Yusuf Atılgan
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Yayınları Aylak Adam - Yusuf Atılgan

Etkileyici konuları ele alan ve toplumu ilgilendiren olaylara değinen kitaplar, okurlar tarafından ilgi çekici bulunur. Aylak Adam kitabı Can Yayınları tarafından yayımlanan ve son derece dikkat çeken bir eser olarak karşınıza çıkar. Aylak Adam - Yusuf Atılgan kitabı akıcı ve sürükleyici bir dile sahiptir. Yazarın akıcı anlatımı sayesinde keyifli bir okuma deneyimi sunan eser birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Türk edebiyatının güçlü yazarları arasında yer alan Yusuf Atılgan modernist görüşünü ince detaylar ile bu kitabına yansıtır. Aydın kesim ile toplum arasındaki ilişkiyi eşsiz bir anlatımla kaleme alan yazar, iki kesim arasında gittikçe büyüyen uçurumu net şekilde gözler önüne serer. İlk olarak 1959 yılında yayımlanan bu eserde modern insana ışık tutmak için ideal konulara yer verir.

  • İlgi çekici içerik
  • Akıcı yalın anlatım
  • Kaliteli baskı özellikleri

Dikkat Çeken Can Yayınları Yusuf Atılgan Kitap İçeriği

Dikkat Çeken Can Yayınları Yusuf Atılgan Kitap İçeriği

Can Yayınları tarafından 2017 yılında ilk baskısı yapılan bu eser etkileyici konusuyla ön plana çıkar. Dünya çapında beğeni toplayan bu kitap, kentli aylak aydın bireyini konu alır. Çağdaş klasikler arasında yer alan bu yapıt ilgi çekici bir romandır. Her sayfada merak uyandıran konusuyla birçok kişi tarafından sevilerek okunur. Can Yayınları Aylak Adam - Yusuf Atılgan romanı, baş karakterin yaşadığı olayları çarpıcı bir dil ile yansıtır. Kitabın baş karakterinin akıbeti konusunda merak uyandıran anlatımı her sayfanın heyecanla okunmasını sağlar. Özgün bir niteliğe sahip olan roman sıklıkla tercih edilir. Dönemine göre farklı bir teknikle yazılan bu eser baş karakterle ilgili bir sonuca varmaması ile dikkat çeker. Siz de bu kaliteli içeriği ile ön plana çıkan eseri satın alabilirsiniz.

Etkileyici Konusuyla Can Yayınları Yusuf Atılgan Kitabı

Etkileyici Konusuyla Can Yayınları Yusuf Atılgan Kitabı

Kitap okumak keyif verici bir aktivitedir. Özellikle boş zamanları etkileyici anlatıma sahip romanları okuyarak geçirmek iyi bir yöntemdir. Zamanın kaliteli biçimde değerlendirilmesine katkıda bulunan eserler dikkat çeken konularıyla ön plana çıkar. Yusuf Atılgan’ın kaleme aldığı kitap baş karakterin zorlu yaşamını anlatır. Yalın ifadeler kullanılarak derinlemesine işlenen konu okurlar için oldukça keyifli anlar yaşanmasını sağlar. Yazarın kısaca C. olarak adlandırdığı karakter düzene karşı olan bir kişilik olarak karşınıza çıkar. Sıradanlığın ve tekdüzeliğin sıkıcı yaşantısından uzak bir arayış içerisinde bulunan C. kitabın sonuna kadar arayışını sürdürmeye devam eder. Sürekli doğrunun peşinde olan bu karakterin başından geçen olayların anlatıldığı eser sıklıkla tercih edilir. Siz de bu roman hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Can Yayınları Aylak Adam - Yusuf Atılgan yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Bütçe Dostu Can Yayınları Yusuf Atılgan Kitap Fiyatı

Bütçe Dostu Can Yayınları Yusuf Atılgan Kitap Fiyatı

Kitapların fiyatları belirlenirken baskı özellikleri büyük önem taşır. Kaliteli hamurdan elde edilen kağıtlara basılan kitaplarda farklı fiyat aralığı meydana gelir. Can Yayınları Aylak Adam - Yusuf Atılgan fiyatı belirlenirken de baskı özellikleri ön planda tutulur. 2. hamur kağıt cinsine sahip olan bu eser 192 sayfadan meydana gelir. Bununla birlikte kapak türü olarak karton kapak tercih edilir. Eser, ideal boyutları sayesinde elde ya da çanta içerisinde rahatlıkla taşınabilir. Can Yayınları tarafından kitabın 8. baskısı olarak hazırlanan bu kitap, kaliteli basım özellikleriyle göz doldurur. Kitabın kapak tasarımı son derece ilgi çekicidir. Kapakta yer alan figür baş karakter olan C. kişisini iyi şekilde tasvir eder. Siz de bu ilgi çekici eseri Trendyol’da detaylı biçimde inceleyebilirsiniz. Dilerseniz eseri kendiniz ve sevdikleriniz için kolayca satın alabilirsiniz.