Can Yayınları Beyaz Geceler

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
59,92 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
65,63 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Beyaz Geceler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öykünün yalnız ve hayalperest anlatıcısı, Petersburg’un “beyaz geceler”inde sokaklarda dolaşırken Nastenka adında bir genç kızla tanışır. Nastenka da bir o kadar yalnızdır. İkinci buluşmalarında aralarında bir dostluk doğar
  • Nastenka, ona yaşamöyküsünü anlatır: Âşık olduğu genç adam, bir yıl sonra geri döneceğini söyleyerek Moskova’ya gitmiş ama aradan bir yıl geçmesine karşın tek bir mektup bile yazmamıştır. Kahramanımız, Nastenka’yı dinlerken ondan çok etkilenir ama duygularını gizler. Yalnızca XIX. yüzyıl Rus edebiyatının değil, dünya edebiyatının da en büyük yazarlarından Dostoyevski’nin 27 yaşında yazdığı Beyaz Geceler, okuru sarıp sarmalayan sevecen ve hüzünlü bir uzun öyküdür. Hem “dört gece süren bir aşkın hayali” hem de bir kişilik parçalanmasının öyküsüdür.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Dostoyevski
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Yayınları Beyaz Geceler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

İçerisinde günlük yaşantıdan örnekler bulunan öyküler güzel bir okuma deneyimi yaşatır. Can Yayınları Beyaz Geceler son derece sıcak bir öykü olarak karşınıza çıkar. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarafından kaleme alınan bu eser, konusu sayesinde rahat okunabilir nitelikte bir kitaptır. Can Yayınları Beyaz Geceler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski okurlar tarafından beğeni toplayan bir eserdir. Öykünün baş karakterinin anlatımıyla okurlara sunulan bu kitap, karakterin yaşadığı bir olayı konu alır. Yılın belirli bir dönemi meydana gelen beyaz geceler olayında sokaklarda dolaşan bu karakter etkileyici bir öykü diliyle okurlara keyifli anlar yaşatır. Hayattan zevk almadan yaşayan hayalperest bir adam olan bu karakterin yaşadığı olayı anlatım biçimi son derece öyküseldir. Siz de bu eser ile keyifli bir okuma deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Kısa öykü
  • Yalın anlatım
  • Akıcı dil

Can Yayınları Beyaz Geceler Dostoyevski Konusu

Can Yayınları Beyaz Geceler Dostoyevski Konusu

Yazarın gençlik dönemi kitapları arasında yer alan bu eser akıcı bir dil kullanılarak kaleme alınır. Okurlar tarafından sevilerek okunan bu kitap son derece duygusal bir olayı konu alır. Petersburg şehrinin beyaz gecelerinde sokaklarda mutsuz biçimde dolaşan bir adam, kendi gibi yalnız bir kadına rastlar. Nastenka adındaki bu yalnız kadın, karakterin kendisi gibi mutsuzdur. İlk karşılaşma sonrası tekrar buluşma kararı alan ikili arasında sağlam bir dostluk bağı oluşur. Nastenka kendi başından geçen aşk macerasını anlatırken öykünün baş karakteri olan hayalperest adam kadına aşık olur. Kadının anlattıklarından etkilenen adam duygularını iyi şekilde gizler. Konusu itibariyle ilgi çekici olan Can Yayınları Beyaz Geceler Dostoyevski eseri etkileyici anlatım tarzıyla beğeni toplar. Siz de bu aşk hikayesini konu alan eseri satın alarak hemen okumaya başlayabilirsiniz.

Can Yayınları Beyaz Geceler Dostoyevski Yorumları

Can Yayınları Beyaz Geceler Dostoyevski Yorumları

Bu kitabı daha önceden satın alan okurlar tarafından yapılan yorumlar eser hakkında fikir edinme imkanı sunar. Müşteriler Can Yayınları Beyaz Geceler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yorumları ile görüşlerini dile getirir. Siz de bu yorumlara göz atarak kitabı inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Yazarın özenle kaleme aldığı bu öykü gerçek duyguları barındırır. İki kişi arasındaki dostluğu yansıtan kısımlar ilgi ile okunur. Sevecen ve hüzünlü bir konuya sahip olan kitap birçok kişi tarafından beğeni toplar. Bu eser sayfa sayısı itibariyle kısa bir öykü olarak nitelendirilebilir. Tek solukta okunabilen bir öykü olan Beyaz Geceler insanın içini ısıtan duyguları betimleme konusunda son derece başarılıdır. Dört gece sürek beyaz geceler olayı boyunca yaşanan bu aşk hikayesi okurlar üzerinde büyük bir etki bırakır. Siz de bu eseri keyifle okuyabilirsiniz.

Can Yayınları Beyaz Geceler Dostoyevski Fiyatı

Can Yayınları Beyaz Geceler Dostoyevski Fiyatı

Can Yayınları Beyaz Geceler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski fiyatları belirlenirken kitabın tüm özellikleri dikkate alınır. Can yayınları tarafından basılan bu kitap son derece kaliteli baskı özelliklerine sahiptir. Basım yılı, 2019 olan bu eser kitabın 30. baskısıdır. Toplamda 96 sayfadan meydana gelir. Kitap ebatları 12,5x19,5 ölçülerine sahiptir. Karton kapak cilt kullanılarak hazırlanan bu eser ideal ebatları sayesinde çanta içerisinde rahatlıkla taşınabilir. Sabri Gürses tarafından Türkçeye çevrilen eser ana dil ile anlatılan tüm detayları iyi şekilde yansıtır. Dört gece olarak süren bir aşkın hayali olarak özetlenen bu öykü, kısa ve hüzünlü bir aşk hikayesidir. Bir kişilik parçalanması sonucu da çıkarılabilen kitapta anlatılan duygular ve duygu değişimleri okurların her sayfada farklı bir heyecan yaşamasını sağlar. Siz de bu öyküyü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.