Can Yayınları Bulantı- Jean Paul Sartre

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
2.000 TL'ye %10 İndirim
4. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Bulantı- Jean Paul Sartre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbulan İthal Kitap Satıcı Ünvanı: ARKADAŞ PAZARLAMA DAĞITIM İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079036277600042 Vergi Kimlik Numarası: 0790362776
    Bu ürün Kitapbulan İthal Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YAZARI: JEAN-PAUL SARTRE 260 SAYFA KARTON KAPAK

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Jean Paul Sartre
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Can Yayınları Bulantı - Jean Paul Sartre

20. yüzyılın dikkat çeken yazarlarından olan Jean Paul Sartre kökten özgürlükçülüğü ile dikkat çeker. Yazdığı romanlar, düşünce yazıları ve oyunlar ile varoluşçu düşünceyi de derinden etkileyen Sartre, 1938’de yayınlanan Bulantı eseri sayesinde varoluşçu düşüncenin temellerinin atılmasına olanak tanır. Yazarın ilk romanı olan kitap, baş kahraman olan Roquentin’in varoluşla yüz yüze gelmesini ve dünyaya olan tiksintisini konu alır. Günlük biçiminde yazılan Can Yayınları Bulantı - Jean Paul Sartre için yaşadığı yüzyılda adını duyurduğu romandır. Sartre Bulantı romanında yalnızlığın felsefesini yaparken okuyucuyu düşünmeye ve sorgulamaya iter. Yalnızlık olgusunu ana karakter Roquentin ile doruklara çıkaran yazar, ustalığı ile okuyucularda derin etkiler yaratır. Selahattin Hilav’ın Fransızcadan yaptığı ustaca çeviri, romanı bütün incelikleri ile anlamanıza olanak sağlar.

  • Selahattin Hilav çevirisi
  • Düşündürücü anlatım
  • Felsefe türünün bir örneği

İlgi Çekici Baş Kahramanı Roquentin ile Bulantı Romanı

İlgi Çekici Baş Kahramanı Roquentin ile Bulantı Romanı

Özgün bir yapıt olan Bulantı, toplum karşıtı ve bireyci düşünceleri yansıtır. Romanda Antoine Roquentin her gittiği ve gördüğü yerde insanı arar. Jean-Paul Sartre Bulantı romanında varoluşu anlamlandırmayı amaçlar. Felsefi bir rehber olabilecek bu kitap, gerek yazarın düşünceleri gerekse baş kahramanın gözlemleri ile insan olma konusunda okuyucuyu düşünmeye iter. Günlük yazı dili ile oluşturulan eser, felsefi yapıtlara ilgi duyan okuyucuların büyük oranda ilgisini toplar. Sartre’nin derin dünyasına adım atmayı sağlayan bu eser, akıcı bir dille anlatılır. Okuyucunun ilgisi dağılmadan dikkatle okumasına olanak verir. Felsefe ve düşünce yazılarına ilgi duyuyorsanız Sartre'ın Bulantı kitabı ile farklı görüşlere tanık olabilir, aynı zamanda dikkat çekici düşüncelere sahip olabilirsiniz. Felsefe türünün başarılı bir örneği olan eser, lise döneminden itibaren her yaşa uygun, akıcı bir anlatım içerir.

İçeriğiyle Merak Uyandıran Can Yayınları Bulantı Kitabı

İçeriğiyle Merak Uyandıran Can Yayınları Bulantı Kitabı

Yazar kitapta bulunan kahraman üzerinden insan bunalımını başarılı şekilde anlatır. Günlük şeklinde yazılan kitapta okuyucu kendi hayatından kesitlerle karşılaşır. İlk kitabıyla Jean Paul Sartre Can Yayınları ile okuyucunun karşısına çıkar. 264 sayfa olan ürün, akıcı dili ve merak uyandıran yapısıyla okuyucuyu kendine çeker. Baş kahraman Antoine Roquentin’in günlüklerine yer verilen eserde yazar, var olmanın sancısına değinir. İçeriğinin yanı sıra eser dış tasarımıyla da dikkat çeker. Kitabın kapağında Egon Schiele’ye ait görsel tasarım yer alır. Felsefi okumalar yapmayı, düşünmeyi ve sorgulamayı seviyorsanız Sartre Bulantı kitabını tercih edebilirsiniz. Antoine Roquentin ile varoluşun sancılı yanlarına ve derinliklerine tanık olurken beraberinde keyifli bir okuma yolculuğuna çıkabilirsiniz. Ayrıca edebi ve felsefi bir dile sahip olan eser varoluşçu felsefeye ilgisi olan okuyuculara da rehber niteliği taşır.

Etkileyici Anlatıma Sahip Jean Paul Sartre Bulantı

Etkileyici Anlatıma Sahip Jean Paul Sartre Bulantı

Varoluşçu felsefenin başarılı örneklerinden olan Can Yayınları Bulantı - Jean Paul Sartre fiyatı ve okuyucuların yüksek oranda tavsiyeleri ile dikkat çeker. Okuyucu yorumlarına bakıldığında içeriğinin şaşırtıcı ve ilgi çekici olduğu, kitabın keyifle okunduğu ve şiddetle tavsiye edildiği göze çarpar. Yazarın iç dünyası ve bunalımına tüm açıklığı ile şahit olmayı sağlayan eser, karton kapağı ve ilgi çekici görsele sahip kapak tasarımıyla da müşterilerin beğenisini kazanır. Varoluş felsefesini merak ediyor, düşünmeyi ve sorgulamayı seviyorsanız etkileyici anlatıma sahip Bulantı romanını tercih edebilirsiniz. Yazar sürükleyici anlatımıyla eserin içerisinde kaybolmayı sağlarken aynı zamanda baş karakter Antoine Roquentin’i benimsemeyi ve onunla varoluş konusunda aynı düşüncelere sahip olduğunuz kanısını destekler. Can Yayınları Bulantı - Jean Paul Sartre yorumları ve okuyucuların tavsiyeleri için Trendyol’dan incelemelerde bulunarak kitabı güvenle satın alabilirsiniz.