Can Yayınları Burma Günleri (mini Kitap) - George Orwell -

50,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Burma Günleri (mini Kitap) - George Orwell -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APERATİF KİTAP YAYIN Satıcı Ünvanı: APERATİF KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071051478800001 Vergi Kimlik Numarası: 0710514788
    Bu ürün APERATİF KİTAP YAYIN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bizim bu ülkede bulunmamizin hirsizlik yapmaktan baska bir amacinin olmadigini nasil anlayabilirsiniz? Çok basit. Memurlar Burmalilari ezerken isadamlari da onlarin ceplerine daliyorlar. Eger bu ülke Ingilizlerin elinde olmasaydi, diyelim benim firmamin simdiki gibi kereste sözlesmeleri yapabilecegini mi saniyorsunuz? Ya da baska kereste firmalarinin veya petrol sirketlerinin, madencilerin, çiftçi ve tüccarlarin? Arkasinda hükümet olmasa pirinç çemberi talihsiz çiftçiyi soyup sogana çevirmeye nasil devam edebilirdi? Hayvan Çiftligi ve Bin Dokuz Yüz Seksen Dört gibi modern klasiklerin yazari George Orwell in ilk romani Burma Günleri, yazarin gençliginde sömürge polisligi yaptigi günlerdeki deneyimlerini ve imparatorluk yönetimine tepkilerini dile getirir. Orwell, Ingilizlerin Birmanya diye de bilinen, bugün resmî adi Myanmar olan Burma daki yasamini, sömürgecilerle isbirligi yapan yerlileri, baski ve sömürü düzenine karsi çikanlari, ask, nefret, tutku çemberinde ustalikla anlatir. Ürün Adı: Burma Günleri Mini Kitap Ürün Kodu: 9789750737138 Basım Yılı: 2018.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: George Orwell En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver