8
Roman kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün
106 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (78)
9.7
merchant-badge-image
8 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %1 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
8 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
94,90 TL
20 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
74,76 TL71,25 TL
8 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
81,73 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları 1984

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parti’nin dünya görüşü, onu hiç anlayamayan insanlara çok daha kolay dayatılıyordu. (...) Her şeyi yutuyorlar ve hiçbir zarar görmüyorlardı çünkü tıpkı bir mısır tanesinin bir kuşun bedeninden sindirilmeden geçip gitmesi gibi, yuttuklarından geriye bir şey kalmıyordu. George Orwell’in kült kitabı Bin Dokuz Yüz Seksen Dört, yazarın geleceğe ilişkin bir kâbus senaryosudur. Bireyselliğin yok edildiği, zihnin kontrol altına alındığı, insanların makineleşmiş kitlelere dönüştürüldüğü totaliter bir dünya düzeni, romanda inanılmaz bir hayal gücüyle, en ince ayrıntısına kadar kurgulanmıştır. Geçmişte ve günümüzde dünya sahnesinde tezgâhlanan oyunlar düşünüldüğünde, ütopik olduğu kadar gerçekçi bir romandır Bin Dokuz Yüz Seksen Dört. Güncelliğini hiçbir zaman yitirmeyen bir başyapıttır
  • yalnızca yarına değil, bugüne de ilişkin bir uyarı çığlığıdır. Can Yayınları, bu “bütün zamanların kitabı"nı Celâl Üster’in özenli çevirisiyle okura sunmaktan kıvanç duyuyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar George Orwell
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Yayınları 1984 - George Orwell

Kitapseverler için ayrı bir yere sahip kült eserlerden biri olan 1984 - George Orwell kitabı distopyayı ele alır. Bu kitapta yazar, geçmişin gelecekten izler taşıdığına dikkat çeker. 1948 yılında yazılmış olan bu eser aynı zamanda modern hayatı da protesto eder. 1948 yılında yazılmasına rağmen bugünden izler taşıyan kitap George Orwell’ın ileri görüşlü yanını ortaya koyar. Sovyet Rusya’da kaleme alınmış olan bu kült eser siyaset dünyasındaki eşitsizliklerden, baskı, zihinlerin kontrol edilmesi ve bireyselliğin sona erdirilmek istenmesinden bahseder. Distopik bir ortamı betimleyen kitap okurken içerisinde bulunduğunuz şartları sorgulamanızı sağlar. Gerekli önlemler alınmazsa sonuçlarının neler olacağını da öngören 1984, okuyucularına düşünmek için de fırsat verir. George Orwell 1984 Can Yayınları tarafından baskısı yapılarak size sunulur.

  • Distopik evren
  • Modern zamanın protestosu
  • Roman türünde

Sürükleyici Can Yayınları 1984 - George Orwell Özellikleri

Sürükleyici Can Yayınları 1984 - George Orwell Özellikleri

Modern dünyaya yapılan bir protesto özelliği taşıyan Can Yayınları 1984 - George Orwell tarafından yazılıp ilk olarak 1949 yılında yayınlanır. George Orwell tarafından yazılan bu kitapta edebiyat, politika ile harmanlanarak okuyucuya sunulur. Kitabın türü romandır ve 352 sayfadan oluşur. Yetişkinlere yönelik bir konuya sahip olsa da pek çok yaş grubu tarafından okunur. İlk baskı tarihi 1984 yılı olan bu kitabın Türkiye'deki ilk baskı yılı 2015 yılıdır. Bu seneden sonra Ocak 2022 yılında tekrar basılan bu ürünün orijinal dili İngilizcedir. Türkçeye Celal Üster’in çevirisini yaptığı bu eser, Can Yayınları tarafından basılır. Ayça Sabuncuoğlu’nun yayına hazırladığı, dizi editörlük görevini Emrah Serdan’ın üstlendiği kitabın kapak tasarımını Utku Lom’lu yapmıştır. Orjinal ismi Nineteen Eighty-Four olan kült kitap karton kapak eser formatında basılır.

Okuyucuların Can Yayınları 1984 - George Orwell Yorumları

Okuyucuların Can Yayınları 1984 - George Orwell Yorumları

Geçmişte yazılmasına rağmen geleceğin siyasetinden izler taşıyan 1984, okurken zihninizde soru işaretleri yaratarak içerisinde bulunduğunuz şartları sorgulamanızı sağlar. Olaylara ve durumlara bakış açınızı genişleterek iyi tahliller yapabilmenize fırsat tanır. Bunlarla birlikte distopik bir evrende geçmesi sebebiyle oldukça sürükleyici ve heyecanlı bir okuma keyfi sunar. Müşteriler tarafından yapılan Can Yayınları 1984 - George Orwell yorumları oldukça olumludur. Sizden önce Can Yayınları tarafından basılarak yayınlanmış 1984 kitabını satın almış ve okumuş kişilerin yaptığı değerlendirmeler yol gösterici olabilir. Bu yorumları ve puanları inceleyerek ürün hakkında fikir edinmeniz mümkündür. Bir modern dünya protestosu olarak düşünebileceğiniz 1984, dünyaya ve yaşananlara George Orwell gibi bakmanıza yardımcı olur. Eğer siz de distopik evrenlerde geçen romanlardan hoşlanıyorsanız 1984’ü okuyabilirsiniz. Bu kitabı satın alarak ufkunuzu genişletebilir ve aynı zamanda George Orwell’ın bakış açısını da öğrenebilirsiniz.

Can Yayınları 1984 - George Orwell Fiyatı

Can Yayınları 1984 - George Orwell Fiyatı

George Orwell tarafından yazılarak Can Yayınları tarafından size sunulan 1984, kendine özgü dili, sürükleyici anlatımı ve ilgi çekici konusu ile okuyanların beğenisini toplar. Politikanın karanlık tarafını ele alarak kendinizi ve içinde bulunduğunuz durumları sorgulamanıza olanak tanıyan kitabı bir solukta okuyabilirsiniz. Keyifle okuyacağınız ve kaliteli vakit geçireceğiniz kitabın verdiği mesajlara ulaşabilirsiniz. Geçmişten size seslenerek bugünü anlatan bu başarılı kitabı hediye olarak da satın alabilirsiniz. Kitap okumayı seven yakınlarınıza alacağınız Can Yayınları 1984 - George Orwell fiyatı da oldukça makuldur. Her bütçenin kolaylıkla ulaşabileceği şekilde belirlenen fiyatı ile bu kitap sizi memnun eder. Sovyet Rusya eleştirisi olarak yazılan kitap; adaletsizlik, zihin kontrolü ve bireyselliğin elden alınması gibi çeşitli konuların üzerinde durur. Siz de bu elinizden bırakamayacağınız kitabı Trendyol’dan satın alarak boş vakitlerinizi kaliteli şekilde değerlendirebilirsiniz.