Can Yayınları Şeker Portakalı 3 Kitap Set Jose Mauro De Vasconcelos Deli Fişek-güneşi Uyandıralım

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
415 TL410 TL
4. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
3 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Şeker Portakalı 3 Kitap Set Jose Mauro De Vasconcelos Deli Fişek-güneşi Uyandıralım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET İÇERİSİNDEKİ KİTAPLAR
  • 1. ŞEKER PORTAKALI 2. GÜNEŞİ UYANDIRALIM 3. DELİFİŞEK

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Jose Mauro de Vasconcelos
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Yayınları Şeker Portakalı - Delifişek - Güneşi Uyandıralım 3 Kitap Set - Jose Mauro De Vasconcelos

Her bir dalıyla insanları büyüleyen sanat, farklı türlerdeki edebiyat eserleri ile de okuyucunun ilgisini çeker. Çeşitli anlatım biçimleri ele alınarak yazılan klasik roman türleri, ilgi çekici hikayeleri ile ön plandadır. Can Yayınları Şeker Portakalı 3 kitap set Jose Mauro De Vasconcelos Delifişek-Güneşi Uyandıralım, kitapları birbirinin devam niteliğinde olan klasik roman türünde eserlerdir. Jose Mauro De Vasconcelos tarafından kaleme alınan bu eserler, hem dönemsel hem de zamansal çizgileri ile okuyucu üzerinde derin bir etki yaratır. Yazar Vasconcelos, her yaştan kitap severin ortak bir noktada buluşması için sade ve yalın bir dil kullanır. Sürükleyici anlatımıyla okuyucuyu hikayenin içerisine çeken bu seri, Zeze’nin hayatını anlatır.

  • İlham veren bir hayat hikayesi
  • Sürükleyici bir anlatım dili
  • Klasik roman türünün bir örneği

Jose Mauro De Vasconcelos’in Sürükleyici Hikayesi

Jose Mauro De Vasconcelos’in Sürükleyici Hikayesi

Edebiyat alanındaki eserleri ile adından sıkça söz ettiren Brezilyalı yazar Jose Mauro De Vasconcelos tarafından kaleme alınan Şeker Portakalı kitabı, Zeze isimli küçük bir çocuğun hikayesini anlatır. Yazarın kendi gençliğinde çektiği yoksulluk ve acılardan yola çıkarak yarattığı Zeze karakteri, herkesin hayatından bir parça taşıyan gerçekçi bir karakterdir. Yazar, hayatla olan zorlu mücadelesini ve yaşadığı olaylar karşısındaki deneyimlerini, düşüncelerini anlamaları için okuyucu ile Zeze aracılığı ile bağ kurar. Serinin ilk kitabı olan Şeker Portakalı, Zeze’nin hayatını anlattığı kadar başka hayatlardan da kesitler sunar. Şeker Portakalı ile başlayan Zeze’nin hayatı Güneşi Uyandıralım kitabı ile devam eder. Serinin bu kitabı Zeze’nin gençlik, ergenlik dönemlerini anlatır. Brezilya’nın ormanlık alanlarında yaşayan yerli ve denizcilerin ruh hallerini de konu alan kitap, yer zenginliğiyle ön plana çıkar.

İlham Veren Hikayesiyle Zeze’nin Hayatı

İlham Veren Hikayesiyle Zeze’nin Hayatı

Serinin son kitabı olan Delifişek kitabı, Zeze’nin delikanlılık dönemini konu alır. Roman içerisindeki olaylar ve mekanlar, detaylı betimlemeler ile okuyuculara anlatılır. Detaylı betimlemeler, okuyucunun hikayeyi net bir şekilde zihninde canlandırmasını ve kolaylıkla anlamasını sağlar. Her yaştan okuyucunun ortak bir noktada buluşmasını isteyen yazar Jose Mauro De Vasconcelos, hikayeyi yalın ve sade dili ile kaleme alır. Yalın ve sade dil, sürükleyiciliği de beraberinde getirir. Zeze’nin çarpıcı hayat hikayesini konu alan bu kitap serisi, kronolojik bir sıra izlenerek okuyucuya anlatıldığı için konu bütünlüğü maksimum seviyede sağlanır. Romandaki mekan ve zaman bütünlüğü, okuyucunun hikayeden kopmamasını sağlar. Can Yayınları Şeker Portakalı 3 kitap set Jose Mauro De Vasconcelos Delifişek-Güneşi Uyandıralım yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de bu serinin bir parçası olabilirsiniz.

Can Yayınları 3’lü Set Kitap Avantajlı Fiyatları

Can Yayınları 3’lü Set Kitap Avantajlı Fiyatları

Can Yayınları Şeker Portakalı 3 kitap set Jose Mauro De Vasconcelos Delifişek-Güneşi Uyandıralım fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Romanın baş karakteri Zeze’nin hayatını detaylı bir şekilde anlatan bu eserde, kendi hayatınızdan izler bulabileceğiniz gibi hikayenin ana fikrinden çıkacağınız öğütler ile hayatınıza yön de verebilirsiniz. Hikayenin ana fikri nedeniyle yol gösterici bir niteliğe de sahip olan bu eser, her yaştan kitap severin bir solukta okuyacağı bir anlatım diline sahiptir. Hayata karşı yeni bir bakış açısı kazanabileceğiniz noktalara çarpıcı bir şekilde değinen Brezilyalı yazar Vasconcelos, özgün diliyle hikayenin bir parçası olmanız için de üstün bir çaba gösterir. İlham verici bir hikayenin parçası olmak için ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.