Can Yayınları Siddhartha

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
Kurumsal Fatura
95,61 TL
Kurumsal Fatura
99,41 TL96,11 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
Kurumsal Fatura
117,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Siddhartha

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepeğitim Satıcı Ünvanı: OFEL TURİZM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634042709100041 Vergi Kimlik Numarası: 6340427091
    Bu ürün hepeğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Genel olarak herkesçe kabullenilmiş Buddha imgesini aşan bir Buddha yaratmak, daha önce eşine rastlanmamış, büyük bir başarıdır. Siddhartha, benim gözümde, Kutsal Kitap'tan kat kat üstün bir ilaçtır..." 20. yüzyılın en büyük romancılarından Henry Miller'a bu sözleri söyleten Siddhartha, 1946 Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Alman yazar Hermann Hesse'nin başyapıtıdır. 1. Dünya Savaşı'nı izleyen yıllarda insanları yaşamlarını yeniden kurmaya çağıran, Doğu gizemciliğini yücelten Siddhartha, kuşaklar boyunca nerdeyse bir "kutsal kitap" gibi okunmuştur. Siddhartha'da Buddha'nın yaşamının ilk yıllarını şiirsel bir üslupla anlatan Hesse, insanın öz benliğini bularak uygarlığın yerleşik biçimlerinden kurtulmaya çalışmasını işler. "Bu kitapta," der, "tüm dinlerde, insanların benimsediği tüm inanış biçimlerinde ortak olan yanı, tüm ulusal ayrımları aşan, tüm ırkların, tüm bireylerin benimseyebileceği şeyi yakalamaya çalıştım."
  • Ürün Adı: Siddhartha
  • Ürün Kodu: 9789750719394
  • Basım Yılı: 202006
  • Kapak Türü: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hamur
  • Yazar: Hermann Hesse

Ürün Özellikleri

  • Yazar Hermann Hesse
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Yayınları Siddhartha - Hermann Hesse

Budizm felsefesini konu alan Siddhartha Can Yayınları kitabı, önemli eserler arasına girmeyi başarır. Bir prens olan baş kahramanın hayatını konu alan kitap, 1922 yılında yayınlanır. O tarihten bu tarihe hatırı sayılır bir okuyucu kitlesi kazanan kitap, pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarır. İçeriği bakımından oldukça etkileyici olan bu başyapıtı, keyifle okuyabilirsiniz. Bu kitap sayesinde tüm ailesini geride bırakarak gerçek bilgiye ulaşmanın yolunu arayan kahramanın macerasına ortak olabilirsiniz. Bir gezgin olarak yaşamını sürdüren roman kahramanı, uzun bir sürenin ardından Buda ile karşılaşır. Budizm felsefesini tanımasına rağmen aradığını bulamayarak eski yaşamına geri döner. Sürükleyici hikayesiyle bu kitabı keyifle okuyabilirsiniz. Roman kahramanının maceradan maceraya koşmasına tanık olursunuz. Onun hayatını okurken kendi iç yolculuğunuza da çıkabilirsiniz.

  • Farklı bir hikaye
  • Sürükleyici bir yapıt
  • Felsefi derinlik

Herman Hesse’den Gerçek Bir Başyapıt

Herman Hesse’den Gerçek Bir Başyapıt

Siddhartha romanı konusu ve hikayesi ile farkını ortaya koyan gerçek bir başyapıt niteliğindedir. Kendi yaşamında aradığını bulamayan ve gerçek bilgiye ulaşmak isteyen roman kahramanı, her şeyi bırakarak ormana yerleşir. Dilenci olarak yaşamını sürdürürken Buda ile karşılaşır. Bu sürecin ardından aralarında uzunca bir sohbet geçer. Nobel Ödülü sahibi Alman yazar Hermann Hesse tarafından kaleme alınan bu eser, Buddha’nın ilk yaşamına dair bilgiler verir. Kitabı okurken dünyevi zevklerin ve şatafatın insanı kendi doğasından ne kadar uzaklaştırdığının farkına varabilirsiniz. Romanı okurken kendi benliğinize doğru bir yolculuğa çıkarsınız. Gerçek bir başyapıt olan bu kitap sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeker. Toplamda 152 sayfa olan eseri bir çırpıda bitirebilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize hediye amaçlı da bu kitabı satın alabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlardan yararlanarak bu eseri temin edebilirsiniz.

Can Yayınları Tarafından Basılan Benzersiz Bir Eser

Can Yayınları Tarafından Basılan Benzersiz Bir Eser

Okumak için bir roman arıyorsanız ve klişelerden sıkıldıysanız bu esere göz atabilirsiniz. Gerçek bir başyapıt niteliğinde olan Siddhartha Hermann Hesse tarafından yazılan önemli bir eserdir. Nobel ödüllü yazar tarafından kaleme alınan eseri okurken Budizm felsefesinin pek çok yönü hakkında bilgi sahibi olursunuz. Aynı zamanda kendi doğanızı keşfedebilirsiniz. Gerçek bir başyapıt olan bu eser, başucu kitabı olmaya adaydır. Felsefi ve düşündüren yanları ile size çok şey katar. Akıcı anlatımı sayesinde bir çırpıda okuyabilirsiniz. Rehber niteliğinde olması nedeniyle okurken kendinizi sorgulama şansı elde edersiniz. Felsefi yanlarının yanı sıra fantastik bir kitap arıyorsanız bu eseri tercih edebilirsiniz. Roman kahramanının maceraları ve bu maceralar sonucu çıkarımları ders niteliğindedir. Kaliteli bir yapıt arıyorsanız bu kitaba göz gezdirebilirsiniz. Uzak Doğu felsefesine bir giriş yapmak için de kitabı kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Can Yayınları Hermann Hesse Kitabı

Avantajlı Fiyatlarla Can Yayınları Hermann Hesse Kitabı

Siddhartha Can Yayınları fiyatı ürün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Baskı yılı, baskı tipi, kapak tasarımı ve sayfa sayısı kitap fiyatı üzerinde etkili olan etkenlerden bazılarıdır. Nobel ödüllü Alman yazarın bu eserine sahip olarak felsefi ve edebi bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Farklı konusu ve özgün yapısı ile eser, size yepyeni bir bakış açısı katar. Başucu niteliğindeki bu eser ile kendi benliğinizin farklına varabilirsiniz. Dil ve üslubu akıcı olan bu kitabı okurken oldukça rahat edersiniz. Kitabın içeriği hakkında daha fazla bilgi edinmek için Siddhartha Can Yayınları yorumları bölümüne göz gezdirebilirsiniz. Burada daha önce kitabı okumuş kişilerin yorumlarına yer verilir. Böylelikle satın almadan önce içeriği ve dili hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu başyapıtı Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.