3
Dünya Edebiyatı kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Can Yayınları Simyacı - Paulo Coelho (Ciltsiz)

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (69)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,90 TL155 TL
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
123,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Simyacı - Paulo Coelho (Ciltsiz)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aybesa Satıcı Ünvanı: İSA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0820653261
    Bu ürün Aybesa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Simyacı, dnyaca nl Brezilyalı yazar Paulo Coelho'nun çnc romanı. 1996 yılından bu yana Trkiye'de de çok okundu, çok sevildi, çok övld bu kitap.Bir byk Doğu klasiği olan Mevlana'nın nl Mesnevi'sinde yer alan bir kçk öykden yola çıkarak yazılan bu roman, yreğinde çocukluğunun çırpınışlarını taşıyan okurlar için bir "klasik" yapıt haline geldi.Simyacı, İspanya'dan kalkıp Mısır piramitlerinin eteklerinde hazinesini aramaya giden Endlsl çoban Santiago'nun masalsı yaşamının öyks. Ama aynı zamanda bir "nasihatname"
  • "Yazgına nasıl egemen olacaksın? Mutluluğunu nasıl kuracaksın? Gibi sorulara yanıt arayan bir yaşam ve ahlak kılavuzu. Mistik bir peri masalına benzeyen bu romanın, dnyanın dört bir yanında bunca sevilmesinin gizi, kuşkusuz bu kılavuzluk niteliğinden kaynaklanıyor.Simyacı'yı okumak, herkes daha uykudayken şafak vakti uyanıp, gneşin doğuşunu izlemeye benziyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Paulo Coelho
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Simyacı - Paulo Coelho | Can Yayınları

Ses getiren eser Simyacı Paulo Coelho tarafından kaleme alınır ve Dünya edebiyatında önemli bir yer tutar. Türkçeye Özdemir İnce tarafından çevrilen kitap, gezgin olmak isteyen Santiago’nun maceralarını anlatır. Yolda yaşadığı maceralar ve karşılaştığı karakterle okurları heyecanlandırır. Genç Santiago’nun sürükleyici maceraları okuyuculara dünyadan pencereler açar. Simyacı ne anlatıyor diye düşünenler için bu heyecan dolu hikayede tüm duygular bir arada yaşanır. Akıcı şekilde anlatılır. Karakterle birlikte yaşanan tüm duygular hisettirilir. Okur adeta kitap kahramanı ile yolculuğa çıkar. Simyacı kaç sayfa sorusu da herkes tarafından sorulur. Karton kapaklı 184 sayfadan oluşur. Orijinali Portekizce olan eserin Türkçesi Özdemir İnce çevirisidir. Heyecanlı olay örgüsüyle okurlarını etkiler. Hayal gücünüzü geliştirerek yeni ufukların kapılarını açar.

  • Dünya çapında popüler bir eser
  • Etkileyici bir hikaye
  • Keyifli bir okuma tecrübesi

Simyacı’nın Yazarı ve Konusu Hakkında

Simyacı’nın Yazarı ve Konusu Hakkında

1947 Rio de Janeiro doğumlu yazar Paulo Coelho, ülkesi Brezilya’da tanınmış bir söz yazarıdır. Hayatının belirli bir kısmında gazetecilik yapmış ve pek çok romanı bulunur. Yazar Unesco’da önemli görevler alır. 1988’de yazılan Simyacı oldukça popülerdir. Meşhur yazarın üçüncü romanıdır. Birden fazla dile çevrilen eser bir fenomen haline gelir. Bir gezginin öyküsünü anlattığı için farklı kültürlere dair fikir verir. Birden fazla yerde geçen roman akılda kalır, önemli hayat dersleri içerir. Herkesin hayatını etkileyecek bu eser tavsiye niteliğindedir. Fantastik kurgu türündeki Simyacı’nın yirmi altı dilde çevirisi bulunur. Pek çok eleştirmen tarafından Simyacı kitap yorumu olumlu görüşler içerir. Simyacı sözleri arasında mutluluğun uzaklarda arandığı fakat iyi bakılırsa yakında da olabileceğini, insanın bunu fark etmek için kalp gözünü açması gerektiği de yer alır.

Simyacı’nın Etkileyici Olay Örgüsü

Simyacı’nın Etkileyici Olay Örgüsü

Simyacı konusu ise İspanya’da papaz okuluna giden genç bir rahip adayının ailesiyle vedalaşarak yola çıkmasını konu alan eser, daha çok Ortadoğu topraklarında ve Mısır piramitlerinde geçer. Burada bir hazineyi arayan Santiago yalnızca Mısır’a yolculuk etmez, bu yolculuk ona ruhun kapılarını açar ve iç dünyasında da önemli bir yolculuğa çıkarak bazı sorulara yanıt arar. Mısır’da aradığı hazine sırasında hikayesini tamamen değiştirecek karakterle tanışır ve kendini çölde yepyeni bir maceranın içerisinde bulur. Karşılaştığı karakterlerle hayat hikayesi değişen Santiago’nun verdiği kararlar kendisine yeni soru işaretleri oluşturur. Hayatın anlamını arayanlar için bir tavsiye kitabı niteliği taşır. İnsanın yazgısına hakim olmasına dair anlatılar bulunur. Edebiyat otoriteleri tarafından da takdir edilir. Simyacı sayfa sayısı ve akıcı diliyle kolayca okunur. Özellikle sürükleyici roman arayanlar için tavsiye edilir.

Simyacı Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Simyacı Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Paulo Coelho’nun eşsiz eseri Simyacı basıldığı yayınevine göre değişiklik gösterir. Fiyatında etkili olan bir diğer özellik ise ciltli veya ciltsiz olarak satışa sunulmasıdır. Okuyucunun tercihine göre uygun fiyatlarla eser satın alınabilir. Tüm edebiyat severler için popüler bir kitap olan Simyacı okumak oldukça önemlidir. Roman türünde önemli olan ve bir klasik haline gelen eser kolayca satın alınabilir. Paulo Coelho’nun diğer eserleri gibi Simyacı’nın da birden fazla baskısı vardır. Baskı sayılarına göre de fiyatlar etkilenmektedir. Baskılarda kitap kapakları da değişiklik gösterir. Buna göre uygun seçenekler tercih edilebilir. Simyacı fiyat listelerine ve uygun seçeneklere kolayca erişmek isteyen edebiyat sevenler için beğeniye sunulur. Kütüphaneniz için gereken eserleri avantajlı fiyatlar ve kampanyalarla satın alabilirsiniz. Ciltli ve ciltsiz seçenekleriyle satışa sunulan Simyacı, farklı fiyat aralıklarına sahiptir.