Can Yayınları Yüzyıllık Yalnızlık

194 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
Kurumsal Fatura
199 TL189 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Yüzyıllık Yalnızlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LUMOS KİTAP Satıcı Ünvanı: MUHAMMET BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1580210943
    Bu ürün LUMOS KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Yüzyıllık Yalnızlık’ı yazmaya başladığımda, çocukluğumda beni etkilemiş olan her şeyi edebiyat aracılığıyla aktarabileceğim bir yol bulmak istiyordum. Çok kasvetli kocaman bir evde, toprak yiyen bir kız kardeş, geleceği sezen bir büyükanne ve mutlulukla çılgınlık arasında ayrım gözetmeyen, adları bir örnek bir yığın hısım akraba arasında geçen çocukluk günlerimi sanatsal bir dille ardımda bırakmaktı amacım. Yüzyıllık Yalnızlık’ı iki yıldan daha kısa bir sürede yazdım, ama yazı makinemin başına oturmadan önce bu kitap hakkında düşünmek on beş, on altı yılımı aldı. Büyükannem, en acımasız şeyleri, kılını bile kıpırdatmadan, sanki yalnızca gördüğü olağan şeylermiş gibi anlatırdı bana. Anlattığı öyküleri bu kadar değerli kılan şeyin, onun duygusuz tavrı ve imgelerindeki zenginlik olduğunu kavradım. Yüzyıllık Yalnızlık’ı büyükannemin işte bu yöntemini kullanarak yazdım. Bu romanı dikkat ve keyifle okuyan, hiç şaşırmayan sıradan insanlar tanıdım. Şaşırmadılar, çünkü ben onlara hayatlarında yeni olan bir şey anlatmamıştım, kitabımda gerçekliğe dayanmayan tek cümle bulamazsınız.”

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Gabriel García Márquez
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Yayınları Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez

Genel kültürünüzü geliştirmek, kelime dağarcığınızı genişletmek ya da sadece yeni dünyalar keşfetmek için en basit yol kitap okumaktır. Okumak eğlenceli olduğu kadar öğretici ve dinlendirici bir etkinliktir. Her yaştan insanın okuyabileceği çeşitliliğe sahip birçok kitap bulunur. Özellikle çocuklarda kelime bilgisini artırır. Çocuğun söylenenleri anlama ve kendini ifade etme becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Okuma sayesinde konuşma kabiliyetiniz gelişir. Düzgün ve güzel konuşabilir hatta güzel yazar hale gelebilirsiniz. Herkes için birçok farklı konuyu ele alan kitaplar bulunur ve okuma bir gaye değil araçtır. Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez de konusu ve akıllıca tasarlanmış olay örgüsü ile dikkat çeken bir kitaptır. Nobel edebiyat ödüllü Kolombiyalı Gabriel Garcia Marquez’e ait olan bu kitap yazarın başyapıtı niteliğindeki romanıdır.

  • Karton kapak
  • Kaliteli baskı
  • Akıcı anlatım

Gabriel Garcia Marquez - Yüzyıllık Yalnızlık Konusu

Gabriel Garcia Marquez - Yüzyıllık Yalnızlık Konusu

Can Yayınları Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez yazarın 1967 yılında Meksika’ya ilk gidişinde yazdığı Nobel ödüllü romanıdır. Kısaca Buendia ailesinin 100 yıl süren bir lanetle yaşamasını konu alır. Lanetin nedeni yapılan bir büyüdür. Aile, büyü sonucunda akraba evliliği nedeni ile bu lanetle yaşamak zorunda kalır. Yapılan evlilik yüzünden domuz kuyruğuna sahip olan ailenin bu lanetten kurtulmasının tek yolu ise tüm aile üyelerinin ölmesidir. Roman akıllıca oluşturulmuş ve üzerinde dikkatlice düşünülmüş olan kurgusu ile oldukça dikkat çeker. Birbiri içine giren ve çözülemeyecek derecede karmaşıklaşan bir hikayeye sahip olan bu roman, zengin diliyle detaylı birçok cümleye ve geniş bir karakter kadrosuna sahiptir. Kitap ince yazılmış yoğun bir romantizme, iç savaşlara, politik entrikalara, dünya çapında maceraperestlere ve çok daha fazlasına sahiptir.

Can Yayınları Yüzyıllık Yalnızlık Yorumları ve Puanları

Can Yayınları Yüzyıllık Yalnızlık Yorumları ve Puanları

Yüzyıllık Yalnızlık kitabı girift olay örgüsüyle sizi düşünmeye iten ve okumaya başladığınız zaman meraktan elinizden bırakamayacağınız bir eserdir. Roman, birçok başarılı işiyle bilinen, aynı zamanda yazar ve gazeteci olan tercüman Seçkin Selvi tarafından çevrilir. Kitap için oluşturulan yaratıcı kapak tasarımı ise daha çok Can Yayınları için tasarladığı kitap kapakları ile tanına Türk grafik tasarımcısı Utku Lomlu’ya aittir. Basım yılı 2019 olup karton kapaktır. Ebatları 12,5 x 19,5 cm olan bu kitap tam olarak 464 sayfadan oluşur. Yazar kitabını kendi çocukluğunu edebi bir dille anlatmak istediği için kurguladığını dile getirir. Ayıca kitabı kısa sürede yazsa da kurguyu senelerce düşündüğünü de ekler. Okuyucu yorumları ve daha fazlası için Can Yayınları Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez yorumları kısmını detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Can Yayınları Yüzyıllık Yalnızlık Fiyatı ve Kampanyaları

Can Yayınları Yüzyıllık Yalnızlık Fiyatı ve Kampanyaları

Konusu, olay örgüsü, karakterleriyle sizi içine çeken Can Yayınları Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez fiyatı kitabın baskı kalitesi, hamur kağıdı ve üretim sürecindeki diğer faktörlerin göz önüne alınması ile belirlenir. Nobel ödüllü bu roman okunması gereken başyapıtlardan biridir ve dünya klasikleri arasında önemli bir yere sahiptir. Yazarın ilginç bir kurgu ile tasarladığı konu sıra dışı bir içerik okumak isteyenler için ideal alternatiflerden biridir. Marquez’in kendine has bir anlatım tarzı vardır. Bir cümleye bile çok önemli bir ayrıntı sıkıştırabilecek yeteneğe sahiptir. Bu nedenle kitabı dikkatle okumanız önerilir. Yazar bu romanda çocukluğunda kendisini etkilemiş olan her şeyi edebiyat aracılığıyla işleyerek okurlarıyla buluşturur. Eğer siz de bu başyapıtın kitaplığınızda yer almasını istiyorsanız Trendyol’dan uygun fiyatlarla ve güvenli bir şekilde sipariş vererek sahip olabilirsiniz.