CAN Ford Connect 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Model Tavan Çıtası Portbagaj

1.869,28 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CAN Ford Connect 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Model Tavan Çıtası Portbagaj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tunaotoaksesuar Satıcı Ünvanı: FATIMA ÖZEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6860508610
    Bu ürün tunaotoaksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STOKTAN AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO İLE GÖNDERİLİR **MONTAJ VE İMALAT SIRASINDA KULLANILAN İLERİ TEKNOLOJİ ARACIN ÜZERİNDE DELME VE KAYNAK İŞLEMLERİNE GEREK DUYMADAN,ORİJİNAL MONTAJ KOLAYLIĞI SAĞLAR **Araca Özel Aluminyum Tavan Çıtası ( alumunyum kaplama değildir- ürün kendisi alumınyumdur) **Ürün araç dışı kullanım şartlarına uygun şekilde, araca özel olarak en yüksek kalite seviyesinde Avrupa OEM kalite standartlarında üretilmiştir **Ürün üzerine ara atkı ve diğer tüm bağlantı ekipmanlarının uygulanabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır **Ortalama taşıma kapasitesi Max: 150 Kg **Güçlendirilmiş darbeye ve dış hava şartlarına dayanıklı aluminyum eloksal profil, abs plastik yapı. **Kutu içeriği: 2 adet tavan çıtası.Bağlantı ayakları ve aparatları. **5 Yıl ürün garantisi.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Ford Connect
Geri Bildirim Ver