Tiesa Home 2'li Ahşap Saplı Kabak Domates Oyacağı Oyma Aparatı

124,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tiesa Home 2'li Ahşap Saplı Kabak Domates Oyacağı Oyma Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çanak Sepeti Satıcı Ünvanı: TURGAY GEZGİÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3950100156
    Bu ürün Çanak Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 25cm uzunluğunda ahşap saplı domates kabak oyacağı
Geri Bildirim Ver

Çanak Sepeti 2'li Ahşap Saplı Kabak Domates Oyacağı Oyma Aparatı

Evlerde leziz yemekler ve kış mevsimine hazırlık yapmak için çeşitli mutfak araç ve gereçlerine ihtiyaç duyulur. Ergonomik ahşap sapı ile Çanak Sepeti 2’li ahşap saplı kabak domates oyacağı oyma aparatı CS82 oldukça beğeni toplar. Kabak ve domates oyma işlemlerini kolaylaştırmakla birlikte mutfak gereçleri içinde olmazsa olmazlar arasında yer alır. Müşterilerin yemek yaparken yokluğunu hissettikleri mutfak gereçleri arasındadır. Uzun ahşap sapı, sağlam ve paslanmaya karşı dayanıklı metal ucu sayesinde kabak ve domatesler kolaylıkla oyularak lezzetli yemeklerin ön hazırlıkları tamamlanmış olur. Nefis görünümlü kabak dolması yapımı için soyum işleminde kolaylıkla kullanılabilen kabak soyma aparatı, işlevsel tasarımıyla öne çıkar. Lezzetli yemekler için vazgeçilmez olan ve sebzelerin rahatlıkla oyulmasını sağlayan bu aparat, herkesin mutfağında olması gereken ürünlerin başında gelir.

  • Ergonomik ahşap sap
  • 25 cm uzunluk
  • Paslanmaya dayanıklı metal uç

Çanak Sepeti 2'li Kabak Domates Oyacağı Özellikleri

Çanak Sepeti 2'li Kabak Domates Oyacağı Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım için tasarlanan Çanak Sepeti 2’li ahşap saplı kabak domates oyacağı oyma aparatı mutfakta zaman geçirmeyi sevenlerin sıklıkla ihtiyaç duyduğu gereçlerdendir. Ahşap malzemeden üretilen ve ergonomik yapıya sahip bir sapı olan kabak oyacağı aparatı kullanım sırasında kolaylık sağlar. 2 parça olarak set halinde satışa sunulan model, özellikle mutfakta yemek yapmayı sevenlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Çanak Sepeti 2’li ahşap saplı kabak domates oyacağı oyma aparatı yorumlarına göre kullanımı oldukça kolay olan ve sebzelerin oyularak hazır duruma getirilmesini sağlayan ürün, oldukça kısa zamanda işlerin bitmesine yardımcı olur. Kabak soyacağı ve domates oyma aparatlarının sap bölmelerinin ahşap olması nedeniyle temizliğin bulaşık makinesi yerine elde yıkama yöntemiyle yapılması gerekir. Elde yıkama ile ürünler hijyen kurallarına uygun şekilde temizlenir ve uzun süreli kullanıma sahip olur.

Çanak Sepeti Ahşap Saplı Kabak Domates Oyacağı Avantajları

Çanak Sepeti Ahşap Saplı Kabak Domates Oyacağı Avantajları

Ergonomik özelliklere sahip olan bu ürünlerden kabak oyma aparatı özenle yapılacak olan kabak yemekleri için idealdir. Kabak ve domates haricinde gerekli durumlarda her türlü dolmalık sebzenin içlerinin özenle temizlenmesine olanak tanır. Domatesi yemeklerde farklı tarzda sunmak için 2’li ahşap saplı kabak domates oyacağı oyma aparatı herkesin elinin altında olması gereken mutfak gereçleri arasında ilk sırada yer alır. Her iki ahşap saplı soyacak modelinin metal kullanım bölmesinin istenilen uzunlukta olması, sebzelerin kısa sürede ve doğal estetiğinin bozulmadan oyularak doldurulacak durumda olmasını sağlar. Sapların ham maddesinin doğal ahşap olması, çalışma sırasında sapın kolay kavranmasına yardımcı olur. Bu sayede kabak, domates ve buna benzer farklı sebzelere kolaylıkla ve kısa sürede istenilen oyma işlemi yapılır. Ürünler, mutfak çekmecesinde rahatlıkla saklanabilir.

Cazip Çanak Sepeti 2'li Ahşap Saplı Oyacak Fiyatları

Cazip Çanak Sepeti 2'li Ahşap Saplı Oyacak Fiyatları

Çanak Sepeti 2’li ahşap saplı kabak domates oyacağı oyma aparatı fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu kullanışlı set sayesinde kısa bir süre içinde istediğiniz nefis yemekleri hazırlama şansına sahip olursunuz. Dayanıklı metal oyma bölmesi ile ürünler uzun süre kullanılabilir. Oyma kısmı, çelik materyalden üretilir ve kaliteli yapısı ile öne çıkar. Mutfak işlerinizde de pratik kullanıma imkan veren ürün, size leziz yemekler hazırlama aşamalarında rahatlık sağlar. Yapılması zor ve zaman alacak gibi görünen kabak ve domates oyma işlemleri kısa sürede tamamlanır ve böylece sebzeler tencerelerin içinde yerlerini alır. Ergonomik özelliklere ve uzun metal bölmeye sahip olan modeller, kullanım kolaylığı ile müşterilerin tercihi olur. Tasarımı ile fark yaratan bu ikili sete Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.