Canar 951-red 2*usb 2.0 Atx Boş Bilgisayar Kasası Powersız

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canar 951-red 2*usb 2.0 Atx Boş Bilgisayar Kasası Powersız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ExelineBilgisayar Satıcı Ünvanı: EXELİNE BİLGİSAYAR İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381102461900001 Vergi Kimlik Numarası: 3811024619
    Bu ürün ExelineBilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KASA TEDARİKÇİSİ CANARSTORE DAN AÇILIŞA ÖZEL SÜPER FİYAT ERTESİ GÜN ÜCRETSİZ KARGO %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ 2*USB 2.0, SD KART GİRİŞİ ATX BOŞ BİLGİSAYAR KASASI POWERSIZ 2 ADET 12 CM LİK FAN TAKILABİLİR. 27 X 27 CM.ANAKART TAKILABİLİR 2 X USB GİRİŞİ , 1 X KULAKLIK GİRİŞİ , 1XMİKROFON GİRİŞİ, 1 AÇMA /KAPAMA BUTONU. PSU BÖLMESİ ÜSTTE , 2 X 2.5(inch) SSD DİSK YUVASI , 2X3.5(inch) DİSK YUVASI , 2X OPTİK SÜRÜCÜ YUVASI , GEREKLİ VİDA VE KABLOLARI İÇİNDE HAZIR ETKİN HAVALANDIRMA HAFİF DAYANIKLI VE ŞIK TASARIM EN UYGUN FİYATA ÜRÜN GARANTİ SÜRESİ 2 AYDIR. DETAYLI BİLGİ İÇİN: [email protected]

Ürün Özellikleri

  • Kasa Tipi Micro ATX
  • Power Supply 250 - 350 W
Geri Bildirim Ver

Canar 951-Red 2*USB 2.0 ATX Boş Bilgisayar Kasası Powersız RED

Monitör dışında tüm bilgisayar bileşenlerini içerisinde barındıran cihaza kasa adı verilir. Bileşenlerin dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı korunmasını sağlayan kasalar birbirinden farklı markalar tarafından tasarlanır. Canar markası tarafından tasarlanmış olan 951-Red 2*USB 2.0 ATX cihazı gelişmiş özelliklere sahiptir. Hem fiziksel hem de teknik açıdan oldukça donanımlı olan Canar bilgisayar kasası her işlemi yapabilmenize imkan tanır. Hafif yapıya ve fazla yer kaplamayan tasarıma sahip olan bu cihazı dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Siyah ve kırmızının birleştirilerek kullanıldığı tasarım beğeninizi kazanmayı başarır. 2’şer adet SD kart ve USB girişi bulunan bu cihaz sayesinde dosya aktarımlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Canar 951-Red 2*USB 2.0 ATX boş bilgisayar kasası powersız red satın almak için yorumlara göz atabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Güçlü donanım
  • Çoklu giriş bölmesi

Gelişmiş Özellikleriyle Canar 951 Red 2*USB 2.0 ATX

Gelişmiş Özellikleriyle Canar 951 Red 2*USB 2.0 ATX

Canar 951-Red 2*USB 2.0 ATX boş bilgisayar kasası powersız red cihazı donanımlı ve kullanışlı özellikleri yle beğeninize sunulur. Son nesil teknolojiler baz alınarak tasarlanan bu cihazı kullanmaya başladığınız andan itibaren size sunulan avantajlardan yararlanabilirsiniz. Hafif ağırlığa sahip olan bu cihazı bir yerden başka alana taşırken güçlük çekmezsiniz. Şık tasarımı bulunduğu için de kullandığınız monitör ve diğer ekipmanlara kolaylıkla uyum gösterir. Bu sayede mekan dekorasyonunuzu iyi anlamda etkileyen Canar kasa sayesinde keyif duymaya başlayabilirsiniz. Cihazın iç kısmında bulunan bileşenlerin her işlemi kolaylaştırabilme özelliği de bilgisayar başında geçirdiğiniz anları avantaja çevirir. Günlük ya da iş hayatınızda gerek duyduğunuz her işlemi bu ürün sayesinde monitörünüzden destek alarak yapabilirsiniz. Uzun ömürlü kullanım avantajına sahip olacağınız bu ürünü satın alarak donanımlı, kaliteli ve dayanıklı özelliklerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Keyifli Anlar İçin Canar 951 Red 2*USB 2.0 ATX

Keyifli Anlar İçin Canar 951 Red 2*USB 2.0 ATX

Canar ürettiği kasa ile bilgisayarınızla yapmak istediğiniz her işlemi güvenilir, kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmenize imkan tanır. Oldukça kullanışlı olan Canar 951-red kasa hızlı işlemciye sahiptir. Her işlemi kolay bir şekilde monitör üzerinde görüntüleyebilmenizi sağlar. Oyun oynarken, video izlerken ya da çeşitli uygulamaları kullanırken işlemcinin bu özelliğinden yararlanarak keyifli anlar geçirebilirsiniz. Uzun süreli kullanımlarda bile performansını kaybetmeyen bu cihaz işlemlerinizin rahat bir şekilde gerçekleştirilmesine yardımcı olur. Canar 951-Red 2*USB 2.0 ATX boş bilgisayar kasası powersız red kullananlar tarafından yapılan yorumlara göz attığınızda ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bu sayede hem aradığınız özelliklere hem de cihaz hakkındaki detaylara ulaşarak alışverişe başlayabilirsiniz. Bu yorumlardan yola çıkarak kullanım detayları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Böylece alışveriş sırasında ve sonrasında önem arz eden konularda fikir sahibi olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Canar 951 Red 2*USB 2.0 ATX

Uygun Fiyatlı Canar 951 Red 2*USB 2.0 ATX

Canar, müşterilerinin bir kasadan beklentilerini karşılayabilmek adına üretimlerinde son nesil teknolojileri kullanır. Hem günlük hem de iş hayatınızı kolaylaştırabilmenize yardımcı olan Canar red kasa ile güzel işlere imza atabilirsiniz. Tasarım açısından konumlandırıldığı alanda şık duran bu ürün dayanıklı ve kaliteli malzemelerden tasarlanır. Kullanım sırasında meydana gelebilecek ısınma, darbe ya da düşme sorunlarına karşı korumalı olan bu ürün satın aldığınızda size sunulan avantajlardan yararlanabilirsiniz. Güçlü havalandırma sistemi sayesinde ısınma sorununa çözüm getiren Canar sayesinde bilgisayarınızın başında uzun zamanlar geçirebilirsiniz. Diğer müşteriler tarafından yapılan Canar 951-Red 2*USB 2.0 ATX boş bilgisayar kasası powersız red yorumları size yol gösterir. Canar 951-Red 2*USB 2.0 ATX boş bilgisayar kasası powersız red fiyatı ve özelliklerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.