Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı Y Harfi - 43x43 Cm

109,90 TL
Boyut/Ebat: 43 x 43
43 x 43
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı Y Harfi - 43x43 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EsnafAli Satıcı Ünvanı: CAN GOFRE TEKSTİL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0198066842700001 Vergi Kimlik Numarası: 1980668427
    Bu ürün EsnafAli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cango Home Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı- 43x43 cm ebatlarında-Yumuşak tuşeli Petek Kumaş -Kumaşlarımız sizlere ulaşmadan önce apre fikse yapıldığından minimum çekme oranına sahiptir.SADECE KILIFTIR YASTIK DAHİL DEĞİLDİR. İç Dolgu için CANGO HOME KIRLENT İÇ YASTIĞI yazarak arama yapınız. SAĞLIK AÇISINDAN GÜVENİLİRLİK-Kumaşlarımızda kullanılan tekstil boyaları insan ve hayvan sağlığına zararı olmadığı uluslararası test firmaları tarafından onaylıdır-İthal edilen boyaların MSDS belgeleri mevcuttur. Ürün Bakımı-Çamaşır makinesinde yıkamaya uygundur-Narin programlarda yıkanabilir, ılık ütü yapılabilir.-Ağartma yapılmaz ***Not Kılıflarınızı ilk aldığınız gündeki gibi yeniliğini korumak ve uzun ömürlü olmasını sağlamak için aşağıdaki temizlik ve bakım talimatını uygulamanızı tavsiye ederiz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Mikro Petek
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Siyah
  • Şekil Dikdörtgen
  • Üretim Şekli Dijital Baskı
  • Çeşit Kırlent Kılıfı
Geri Bildirim Ver

Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - Y Harfi - 43x43 Cm

Oda dekorasyonu yapılırken küçük ayrıntılar kullanmak odanın havasını değiştirir ve farklı bir görünüm olanağı sunar. Oturma odalarında veya salonlarda kullanılan kırlentler ile koltuk dizaynını tamamen değiştirebilir ve zevkinizi yansıtabilirsiniz. Harfli kırlentler son dönemlerde oda dekorasyonunda kullanılan hem görsel açıdan zenginlik katan hem de işlevsellik açısından oldukça faydalanılan ürünlerdendir. Dekorasyonu birbiriyle uyumlu ve ahenkli bir hale getirebilmek için kırlent seçimi yaparken kullanılan renkler ve oda tasarımı göz önünde bulundurulmalıdır. Alfabenin tüm harfleri kullanılarak hazırlanan harfli kırlent çeşitleri odalarınıza renk katarken aynı zamanda sizin veya sevdiklerinizin isimlerinin baş harfi ile şahsi zevkinizi yansıtabilirsiniz. Kırlent kullanılırken koltuk boyutlarına uygun seçimler konforlu bir kullanım olanağı sunar. Ayrıca iç dolgu malzemesinin de kullanılacak olan alana göre sert ya da yumuşak az ya da çokluk oranını belirlemek gerekir.

  • Y Harfli
  • Kırlent kılıfı
  • Dekoratif görünüm

Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - Y Harfi - 43x43 Cm HRF-Y-43X43 Özellikleri

Oturma odaları günün yorgunluğunun atıldığı, ev içerisinde en çok vakit geçirilen ve arkadaşlarınızı ağırlayabildiğiniz mekanlardır. Bu odaların dekorasyonu hem konforlu hem de şık bir şekilde tercih edilir. Harf baskılı kırlent odalarınıza farklı bir hava katmak tarzınızı en güzel şekilde yansıtabilmek mümkündür. Koltuklar sık değiştirilen mobilyalar olmadığından uzun süreli kullanımlarda değişiklikler istenebilir. Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - Y Harfi - 43x43 Cm HRF-Y-43X43 sayesinde, küçük dokunuşlar ile kullandığınız mobilyaları farklılaştırabilir, yeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - Y Harfi - 43x43 Cm boyutları ile koltuklarınızda çok fazla yer kaplamaz konforlu bir kullanım olanağı sunar. Kaliteli kumaş kullanılarak üretilmiş olup renkleri uzun yıllar solmadan kullanılabilir. Siyah kumaş zemini üzerine açık renk ile Y basılmış ve çerçeve içine alınmış şekilde tasarlanmıştır.

Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - Y Harfi - 43x43 Cm Yorumları

Kırlent seçimi yaparken göz önünde bulundurulması gereken en önemli nokta kırlent koltuk boyutları ve oda dekorasyonunda kullanılan renklerdir. Halı, perde, mobilya bir bütün olarak bakıldığında şık ve tamamlayıcı bir hava içinde tercih edilmeli böylece oda içerisinde istenilen ahenk ve tarz yakalanabilir. Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - Y Harfi - 43x43 Cm yorum yapanlar renk ve deseninin her dekorasyon ile uyumlu ve oldukça kullanışlı olduğu yönündedir. Kumaşı kaliteli olup terletme yapmaz. Fermuarlı dizaynı ile kolayca iç dolgu malzemesi yerleştirilip gerektiğinde çıkarılabilir. Çamaşır makinasında düşük sıcaklıkta yıkanmaya uygun olarak tasarlanmıştır. Su ve leke tutmayan kumaşı sayesinde kolay kolay kirlenmez ve temizlemesi oldukça kolaydır. Tercihe bağlı olarak genç odaları veya yatak odası dekorasyonunda da kullanılabilir. Y harfi yastık farklı renk ve desenlerde kırlent çeşitleri ile kombinlenerek farklı bir tarz olanağı sunar.

Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - Y Harfi - 43x43 Cm Fiyatları

Yaşam alanlarınızı renklendirmek tarzınızı evinizin her köşesinde farklı bir şekilde yansıtabilmeniz için ideal kullanım olanağı sunan harfli kırlentler son dönemin popüler ürünleri arasında yer alır. Cam balkonlarınız için tasarlanan koltuk takımları ile de keyifli bir kullanım olanağı sunar. Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - Y Harfi - 43x43 Cm indirim dönemlerinde kategorilerimizi inceleyerek uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz. Özellikle çocuk odalarında yatak üstüne çocuğunuzun adının baş harfine uygun olan harfli kılıfı seçip odaya farklı bir hava katabilirsiniz. Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - Y Harfi - 43x43 Cm satın al seçeneği kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. Cango Home Harfli Kırlent Yastık Kılıfı - Y Harfi - 43x43 cm fiyatları her bütçeye uygundur. Trendyol'da yer alan bu avantajlı ürünü hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.