Çankırı Tuz Lamba Çankırı Kristal Kaya Tuzu 2 kg

149 TL
(74,50 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çankırı Tuz Lamba Çankırı Kristal Kaya Tuzu 2 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çankırı Tuz Lamba Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: ÇANKIRI TUZ LAMBA İÇ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0229077935300001 Vergi Kimlik Numarası: 2290779353
    Bu ürün Çankırı Tuz Lamba Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çankırı kaya tuzu Doğal ve katkısız çankırı kristal kaya tuzu 84 mineralli kristal sofra tuzu. Rafine edilmemiştir. Iyot ve katkı maddesi içermemektedir. Çankırı tuzu, taş değirmende öğütülerek toz hale getirilmiştir. Türk gıda kodeksi tuz tebliğine göre sofra tuzu olarak tanımlanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Çankırı Tuz Lamba Kristal Kaya Tuzu 2 kg

Yemek hazırlarken organik ve bitkisel içerikli malzemeler oldukça önemlidir. Bu malzemelerden biri olan Çankırı Tuz Lamba kristal kaya tuzu 2 kg, sağlıklı beslenmeyi seven her grubun favori ürünüdür. Sağlıklı ve doğal yapısı ile ön plana çıkar. Küçük ve rahat taşınabilir paket tasarımı vardır. Kullanışlı ve hafif bir tasarıma sahip olan gıda, doğal içerikli olmasından dolayı beğeni alır. Aynı zamanda sağlık açısından katkı maddesi ve kimyasal içermeyen ürün, herkes tarafından tercih edilebilir. İnce yapısı ile yemeklerinizin içinde tamamen erir. Hoş tadı ile kullandığınız yemeklerde kendini gösterir. Sofradaki tüm tariflere lezzet katar. Doğal içerikli bu ürün, sağlıklı bir tuz arayışında olan kişilere önerilebilir. 2 kg paketlerde sunulan kaliteli kristal kaya tuzu çeşidine göz atabilirsiniz.

  • Organik içerik
  • Taşınabilir paket
  • Kullanışlı tasarım

Çankırı Tuz Lamba Kristal Kaya Tuzu 2 kg Özellikleri

Çankırı Tuz Lamba Kristal Kaya Tuzu 2 kg Özellikleri

Organik yapılı olan Çankırı kristal kaya tuzu, yemeklere kattığı lezzet ile ön plandadır. Taş değirmende öğütülerek üretilmesi sayesinde güvenilir bir tuzdur. Sahip olduğu doğal mineralleri muhafaza eden ve işlenmeyen bir üründür. Aynı zamanda Çankırı’ya özgü yapısı ile dikkat çeker. 84 mineralli kristal sofra tuzu olarak da adlandırılır. Ürün, organik olması ve yemeklerinize kattığı lezzet sayesinde sizi her anlamda memnun eder. Kolesterol açısından tuzdan uzak durması gereken müşterilere, ölçülü olarak kullanılması halinde önerilebilir. Çankırı kaya tuzu lamba özel formülü, beğenilen bir niteliktedir. Pek çok yemek için kullanılabilen yapısında, kimyasal ve zararlı maddeler yer almaz. Küçük alanda kolaylıkla muhafaza edilir. 2 kg ağırlığında olması ile mutfaklarda taşıma rahatlığı sunar. Markanın bu modelini her zaman güven içinde yemekleriniz için tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Çankırı Tuz Lamba Kristal Kaya Tuzu 2 kg Fiyatı

Avantajlı Çankırı Tuz Lamba Kristal Kaya Tuzu 2 kg Fiyatı

Çankırı Tuz Lamba kristal kaya tuzu 2 kg kullananlar, yemeklerde bu tuzun az bir tutamının bile oldukça işlevsel olduğunu söylerler. Aynı zamanda oldukça lezzetli olan bir yemek malzemesi olarak ön plana çıkar. 1 paketiyle birden fazla yemek yapmak için sıklıkla tercih edilir. Pratik kullanımı, bu ürünün beğenilen özellikleri arasında yer alır. Her yaştan insanın damak tadına uyabilen bu gıda, taş değirmenlerde el değmeden öğütülür. Bundan dolayı içeriğine herhangi bir katkı maddesi eklenmez. Her koşulda ve ortamda 2 kg ambalajı ile hiçbir sorun olmadan saklayabilirsiniz. Lezzetiyle dikkat çeken Çankırı Tuz Lamba kristal kaya tuzu 2 kg fiyatı, ürünün tüm avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de az malzemeyle yemeklerinize tat katmak için markanın bu ürününe göz atabilirsiniz.

Olumlu Çankırı Tuz Lamba Kristal Kaya Tuzu 2 kg Yorumları

Olumlu Çankırı Tuz Lamba Kristal Kaya Tuzu 2 kg Yorumları

Çankırı’ya özgü olan kristal kaya ürünü, hijyenik bir şekilde ve tamamen doğal yöntemlerle işlenerek paketlenmeye hazır hale gelir. Hava geçirmeyen özel ambalajlar içinde uzun bir süre boyunca ilk günkü lezzetli tadını kaybetmez. Uzun süre boyunca herhangi bir bozulma veya böceklenme problemine yol açmayan bir üründür. Pratik şeffaf bir poşet içinde sunulması, müşteriler için avantajlıdır. Hafif yapıya sahip olan organik içerikli bu ürün, 2 kg olmasıyla uzun bir süre yemekleriniz için yeterli olabilir. Çankırı Tuz Lamba kristal kaya tuzu 2 kg yorumları kısımlarında yer alan bilgilerle ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini okuyabilirsiniz. Böylece aklınızdaki pek çok soruya yanıt bulmanız mümkündür. Farklı tariflerde deneyen müşteriler, bu tuz hakkında olumlu yorumlarda bulunur. Daha sonra bu gıdayı uygun fiyat avantajıyla değerlendirebilir ve Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.