Canon EOS 6D Mark II Body Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

47.997 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon EOS 6D Mark II Body Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Birtek Teknoloji Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5983024623200015 Vergi Kimlik Numarası: 1230452237
    Bu ürün Birtek Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • D.camera Eos 6d Mark II Body

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Canon G1063 Canon Eurasia Garantili EOS 6D Mark II Body Fotoğraf Makinesi

Profesyonel çekimler yapmak gelişmiş fotoğraf makineleriyle kolay hâle gelir. Canon EOS 6D Mark II Body fotoğraf makinesi, canlı renkler sunan ayrıntılı kareleri yakalama şansı verir. Hassas odaklama gibi özellikleriyle her ortamda ve koşulda yüksek kaliteli çekimler yapılmasını mümkün kılar. Son derece fonksiyonel bir tasarıma sahip olduğu için de kullanıcıların beğenisini kazanır. İlgili ürün diğer cihazlarla; Bluetooth, NFC, USB ve Wi-Fi aracılığıyla bağlantı kurarak fotoğrafları kısa sürede aktarma imkânı verir.

  • Kamera Türü: DSLR
  • Pil Kapasitesi: 1865 mAh
  • Görüntü İşlemcisi Tipi: DIGIC 7

Canon EOS 6D Mark II Body Fotoğraf Makinesinin Özellikleri

Canon EOS 6D Mark II Body Fotoğraf Makinesinin Özellikleri

Canon EOS 6D Mark II Body fotoğraf makinesi, kullanım kolaylığı sağlayan özellikleriyle dikkat çeker. İlgili cihazda bulunan çekim modları farklı ışık koşullarında arzu ettiğiniz etkiyi yaratmanıza yardımcı olur. Akıllı otomatik çekim gibi ışık, flaş ve derinlik ayarlamasını sizin yerinize belirleyen modlardan yararlanabilirsiniz. Bu sayede yüksek görüntü kalitesine sahip olan fotoğraf kareleri yakalayabilirsiniz. EOS D.Camera 6D Mark II Body, 26 MP etkin pikseli ve CMOS sensör tipi sayesinde ışık koşullarının yetersiz olduğu ortamlarda dahi yüksek performans sergiler. 30 saniye enstantane süresiyle de gece çekimlerinde istenilen görüntü kalitesine ulaşma olanağı tanır. Canon EOS 6D Mark II Body fotoğraf makinesi, video çekim performansıyla da kullanıcılardan tam not alır. MOV ve MP4 formatlarında kayıt alabilir. Ürün, profesyonel ve amatör bireyler tarafından tercih edilebilir.

Canon EOS 6D Mark II Body Fotoğraf Makinesinin Pil Ömrü Nasıldır?

Canon EOS 6D Mark II Body Fotoğraf Makinesinin Pil Ömrü Nasıldır?

Canon EOS 6D Mark II Body fotoğraf makinesi, güçlü bataryasından dolayı tercih sebebi olur. İlgili cihaz, 1865 mAh bataryası sayesinde gün boyu aktif kullanım imkânı verir. Şarj edilebilir Li-Ion pili sayesinde kısa sürede yeniden kullanıma hazır hâle gelir. Bataryası tamamen dolu olduğunda 1200 adet fotoğraf çekme olanağı sunduğu için kullanıcıları memnun eder. Söz konusu makine uzun şarj süresinden dolayı doğa fotoğrafçılığında sık tercih edilir. GPS özelliği sayesinde çekim yaptığınız yerlere dair konum bilgisini öğrenmeyi mümkün kılar. Kampta ve doğa gezilerinde çektiğiniz manzara fotoğraflarını konum bilgisiyle birlikte sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz. Canon EOS 6D Mark II Body fotoğraf makinesi, haricî hafıza kartı desteğiyle çok sayıda fotoğrafı uzun süre saklama imkânı verir. Gün boyu keyifle kullanabileceğiniz bu fotoğraf makinesi, beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.

Canon EOS 6D Mark II Body Fotoğraf Makinesi Kaliteli midir?

Canon EOS 6D Mark II Body Fotoğraf Makinesi Kaliteli midir?

Canon EOS 6D Mark II Body fotoğraf makinesi kaliteli parçaları sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı tanır. İlgili cihazın alüminyum gövdesi, ilk günkü kalitesini uzun bir süre boyunca korur. Dış etkenlere karşı dayanıklı olan yüzeyde herhangi bir renk değişimi ya da yıpranma meydana gelmez. Söz konusu fotoğraf makinesi suya ve toza karşı dayanıklı olduğu için dış çekimlerde rahatlıkla kullanılabilir. EOS entegre temizleme sistemi sayesinde cihazın sensöründeki toz parçacıklarının fotoğraf kalitesini olumsuz etkilemesi önlenir. İlgili fotoğraf makinesinin LCD ekranı, görüntüleri doğal tonlarına yakın olarak aktarır. Söz konusu 3 inçlik dokunmatik ekran, son derece kaliteli olduğu için yapılan çekimlere dair detayları rahat görme olanağı sunar. D.Camera EOS 6D Mark II Body, kullanıcıların kalite beklentisini fazlasıyla karşılar. Dilerseniz Canon EOS 6D Mark II Body fotoğraf makinesi yorumlarını inceleyerek ürünü tercih etmiş olan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kaliteli cihazı Trendyol üzerinden güvenli ve zahmetsiz bir biçimde satın alabilirsiniz.