3
Lazer Yazıcı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Canon E414 Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı

2.850 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL

Ürün Bilgileri

Canon E414 Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MarketimCO Satıcı Ünvanı: FUNDA ÇETİNKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5780551701
    Bu ürün MarketimCO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler USB Desteği
Geri Bildirim Ver

Canon E414 Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı 4871302

Yazıcılar, çok amaçlı kullanımıyla oldukça popülerdir. Yüksek performansa sahip Canon E414 bitmeyen kartuşlu yazıcı 4871302 avantajlarıyla öne çıkar. Fotokopi, yazıcı ve tarayıcı özelliğiyle ihtiyaçları üstünlükle karşılar. Birden fazla fonksiyonuyla yoğun ilgi görür. Renkli çıktı özelliğiyle her çeşit renkte belgeyi çıkartır. Fotokopi özelliği sayesinde evrakları çoğaltır. Tarayıcıyla birlikte belgeleri veri olarak aktarır. Ev, iş ve öğrenciler için kullanımı mevcuttur. Modern ve estetik dizaynıyla hoş görünüm sunar. Özellikle evde kullanım için tasarlanan bu ürün, verimli özellikleriyle öne çıkar. Çok fonksiyonlu avantajıyla kişileri memnun eder. Bitmeyen kartuşu ve birinci sınıf malzeme yapısıyla uzun ömürlü kullanım sunar. Bu ürünle birlikte fotoğraf ve afiş çıktıları alabilirsiniz. Her türlü kağıda kusursuz baskı yapar. Canon E414 yazıcının kolay kullanımından siz de faydalanabilirsiniz.

  • Etkileyici baskı kalitesi
  • Pratik kullanım
  • Dayanıklı malzeme

Canon E414 Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı Detayları

Canon E414 Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı Detayları

Canon bitmeyen kartuşlu yazıcı, okul ve iş hayatı için kullanım sağlar. Portatif yapısıyla her yere taşınabilir. Fazla yer kaplamayan tasarımıyla da avantaj sunar. Muhteşem netlikte çıktılarıyla üstün performans gösterir. Çok amaçlı kullanıma sahip bu ürüne ait 2 adet tıpalı kartuş, 4 renk photoink mürekkep, USB kablo, kurulum dosyası, CD ve 20 adet fotoğraf kağıdı vardır. Fotoğraf çıktı özelliğiyle kişilerin bekletilerini karşılamayı başarır. Bu yazıcı, kişilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre dizayn edilir. Renkli yazıcı, fotokopi ve tarayıcı özelliği ile pek çok işi kolay bir şekilde halleder. Yazıcının yanına sonradan montajlanan tank sayesinde kartuşlara otomatik ve düzenli olarak dolum yapılır. Pratik kullanıma sahip bu ürünle, belgelere ve fotoğraflara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Dış tasarımının dayanıklı yapısı ile uzun süre sorunsuz bir kullanım deneyimi elde edebilirsiniz.

Canon E414 Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı Kullananlar

Canon E414 Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı Kullananlar

Bitmeyen kartuşlu bu ürün, kişilere pratik kullanım sunar. Bu yazıcıyla birlikte A4, A5 ya da A6 kağıt boyutlarında çıktı alabilirsiniz. Birçok alanda avantaj sunması ve basit kurulumuyla sıklıkla tercih edilir. Canon E414 bitmeyen kartuşlu yazıcı, birinci sınıf kalitesiyle kişileri memnun eder. Çok fonksiyonlu bu ürün, müşterilere üstün hizmet sunar. Ürün, ev ve küçük işletmelerde kullanılabilir. Hafif ve taşınabilir yapısı sayesinde her yere yerleştirebilirsiniz. USB kablosuyla birlikte bilgisayarla hızlı bağlantı kurar. Gündelik ihtiyaçlarınızı hızlı şekilde giderir. Otomatik ve düzenli kartuş dolumu sayesinde temiz ve zahmetsiz kullanım sunar. Ayrıca ürünün tıpalardan dolum yapılabilmesi için 4 adet enjektörü vardır. Cihazın kağıt giriş kapasitesi 50 sayfadır. Bu yazıcı, tasarruf sağlayan kullanımıyla öne çıkar. Canon E414 bitmeyen kartuşlu yazıcı kullananlar verimli özelliklerinden etkilenir. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Hesaplı Canon E414 Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı Fiyatları ve Yorumları

Hesaplı Canon E414 Bitmeyen Kartuşlu Yazıcı Fiyatları ve Yorumları

Beğeni kazanan bu ürün, kişilerin hayal gücünü de destekler. Eğitime yardımcı olup fotoğraf anılarını somutlaştırmayı sağlar. Bitmeyen kartuşu ve çok amaçlı kullanımıyla tüm ihtiyaçları giderir. Kaliteli sonuçlar ortaya koyan bu ürün, işlevselliği ile öne çıkar. Zaman ve paradan tasarruf edilmesini sağlar. Bu yazıcı modeli, ayrıcalıklı kullanım deneyimi yaşatır. Basit kontrol paneliyle işlemleri pratik şekilde yapabilirsiniz. Yüksek kalitede belgeler ve mükemmel netlikte fotoğraflar elde etmek istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz. Fotokopi ve tarayıcı özelliği ile bulunduğunuz yerde tüm işleri halledebilirsiniz. Canon E414 bitmeyen kartuşlu yazıcı fiyatları modelin özellikleri kapsamında belirlenir. Farklı bütçelere uyum sağlayacak şekilde satış rakamları hazırlanır. Canon E414 bitmeyen kartuşlu yazıcı yorumları ile cihaz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Beğeni kazanan bu ürünü, Trendyol’dan cazip fiyatlarla alabilirsiniz.