Canon EOS R6 Body Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

77.990 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon EOS R6 Body Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fotomalzeme Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AZAKLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1270090355
    Bu ürün Fotomalzeme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Fotoğraf Çözünürlük 20 - 25 Mp
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Canon Eos R6 Body Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

Fotoğraf çekmek hem günlük hem özel yaşamın ayrılmaz bir parçasıdır. Değerli anları profesyonel şekilde ölümsüzleştirmek için Canon EOS R6 Body fotoğraf makinesi (Canon Eurasia garantili) kullanabilirsiniz. Üstün görüntü kalitesi ile eşsiz sahneleri çekebilirsiniz. Son derece yaratıcı kareler elde edebilir ve anı doyasıya yaşayabilirsiniz. Ürün sahip olduğu yüksek kaliteli özellikleri sayesinde profesyonel çekimler için uygundur. Bu ürünün 8 kademeye kadar görüntü sabitleme işlevi vardır. Hızlı ve sessiz bir şekilde çalışan modelle full HD kalitede videolar kaydedebilirsiniz. Yapay zekayla geliştirildiği için konu tanıma ve izleme özelliği kusursuz bir biçimde çalışır. Birçok çekim modu olan makinenin kullanımı son derece basittir. Bu üstün performanslı ürün sayesinde doğa, insan ya da mekanların video ve fotoğraflarını kusursuz şekilde çekebilirsiniz.

  • Full HD
  • Üstün görüntü kalitesi
  • Hızlı ve sessiz

Görüntü Sabitleme İşlevli Canon EOS R6 Fotoğraf Makinesi

Görüntü Sabitleme İşlevli Canon EOS R6 Fotoğraf Makinesi

Canon R6 Body fotoğraf makinesi ile web siteniz için yüksek kaliteli video ve fotoğraflar çekebilirsiniz. Ürünün toz ve su geçirmezlik özelliği mevcuttur, bu sayede doğada çekim yaparken hiçbir tereddüt yaşamadan kullanabilirsiniz. Akıllı yön sensörü, oynatım yakınlaştırma, slayt gösterisi gibi işlevleri ile keyifli bir kullanım sunar. Memnun kalmadığınız görüntüleri silebilirsiniz. Ayrıca üründe görüntü silme koruması da mevcuttur. Fotoğraf çekimini kolaylaştırmak için otomatik zamanlayıcı özelliğinden yararlanabilirsiniz. Şarj edilebilen pili sayesinde uzun süre verimli bir şekilde çalışır. Amatör ya da profesyonel müşterilerin kullanımına sunulan yüksek kaliteli ve eşsiz tasarımlı bu ürün teknolojik donanımı ile öne çıkar. Cihazın gövde malzemesi magnezyum alaşımlı şase, dış paneller fiberglaslı polikarbonat reçine olduğu için oldukça dayanıklıdır. Canon profesyonel fotoğraf makinesi ile birbirinden güzel doğa ve manzara resimleri çekebilirsiniz.

Canon EOS R6 Fotoğraf Makinesi Değerlendirmeleri

Canon EOS R6 Fotoğraf Makinesi Değerlendirmeleri

Canon marka R6 Body fotoğraf makinesi; 20 FPS sessizlikte, düşük ışıkta kaliteli, net ve gerçekçi çekimler yapabilmenize destek olur. Dual Pixel CMOS AF II özelliği sayesinde göz, yüz ve hayvanları takip eder. Saniyede 20 kare fotoğraf çekebilmesi üstün hızından dolayıdır. Cihaz DIGIC X işlemciye sahiptir. Ayrıca çift hafıza kartı yuvası bulunan bu makine ile yüksek sayıda kesintisiz çekim yapabilirsiniz. Canon EOS R6 Body fotoğraf makinesi (Canon Eurasia garantili) yorumları cihazı satın alıp kullanan müşterilerin gerçek deneyimlerini kapsadığı için okuyup bilgi edinebilirsiniz. Bu ürün ile özgün bir şekilde yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Üstün kaliteli ve dayanıklı şarjı sayesinde düğün, mezuniyet, sünnet, nişan ya da doğum fotoğrafları çekebilirsiniz. Ailenizin fotoğrafçısı olabilir ve beraber yaşadığınız anıları ölümsüzleştirebilirsiniz. Şık tasarımı olan bu makineyi hafif nemli bir bez ile silebilirsiniz.

Avantajlı Canon EOS R6 Fotoğraf Makinesi Fiyatları

Avantajlı Canon EOS R6 Fotoğraf Makinesi Fiyatları

Canon EOS R6 Body fotoğraf makinesi (Canon Eurasia garantili) fiyatı ürünün üretildiği malzemeler, sahip olduğu teknolojik donanım, şarj ömrü, görüntü kalitesi ve diğer özelliklerinin tamamı göz önüne alınarak belirlenir. Uzun ömürlü yapısı olduğu için amatör ya da profesyonel çekimlere uygundur. Yüksek hafızası ile istediğiniz sayıda fotoğraf ve video çekimi yapabilirsiniz. Dilediğiniz çekim tekniğini kullanmaya uygundur. Tripod kullanmadan da ultranet uzun pozlamalar yakalayabilirsiniz. Mükemmel performansı sayesinde gerçekçi çekimler yapabilirsiniz. Tam kare sensöre sahiptir ve yapay zeka ile geliştirildiği için kaliteli görüntüler elde etmenizi sağlar. Son derece hızlı çekimler yapabilir, anı yakalamanıza olanak tanır. Bu ürünle okul için kaliteli kısa filmler çekebilirsiniz. Yüksek performansı, şık tasarımı ile göz kamaştıran bu ürünü online alışverişin keyifli adresi Trendyol'dan satın alabilirsiniz.