Canon G4411 Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks/ Wifi (Canon Eurasia Garantili)

10.250 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon G4411 Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks/ Wifi (Canon Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAE Bilişim Satıcı Ünvanı: CENGİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sinop Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1934970018200000 Vergi Kimlik Numarası: 2750350700
    Bu ürün CAE Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canon PIXMA G4411 Çok Fonksyonlu Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks/ Wifi/ Airprint Kaliteli Yazdırma Olanağı Gelişmiş yüksek teknolojisi sayesinde kullanıcılarına her zaman en kaliteli çıktı alma imkanı sağlayan ürün, sahip olduğu bu özellik ile alanının en başarılı ürünlerinden bir tanesidir. Böylelikle sizlere başarılı ve son derece kaliteli bir kullanım imkanı tanır. Püskürtme Teknolojisi Çıktılarınızı püskürtme teknolojisi kullanaraj yazdıran Canon, sahip olduğu bu özellikle en başarılı performans sergileyen ürünlerden bir tanesidir. Püskürtme teknolojisi sayesinde her çıktıda aynı kaliteye ulaşmanızı kolaylaştırır. Bu sayede ilk çıktı ve son çıktı arasında herhangi bir kalite farkı olmaz. Kompakt Tasarım Kompakt tasarımı sayesinde her alanda rahatlıkla kullanıma uygundur. Özellikle alandan dolayı sorun yaşayan kişiler için son derece kullanışlı olan bu ürün, kompakt yapısı sayesinde kullanıldığı tüm alanlarda uyum içinde çalışır. Az Maliyetli Performans Sıradan yazıcılarla kıyaslandığında kullanıcılarına daha az maliyetli bir performans sergilemektedir. Bu sayede bütçenizi korumaya da yardımcı olur. Kolay Kullanım Kolay yönlendirme fonksiyonları sayesinde herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde tüm işlemler oldukça hızlı ve başarılı bir şekilde halledilir.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver