Canon I-sensys Mf3010 Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı + Tarayıcı + Fotokopi?

13.298 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon I-sensys Mf3010 Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı + Tarayıcı + Fotokopi?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAZZAR Satıcı Ünvanı: SEHER ERDEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Vergi Kimlik Numarası: 3460540745
    Bu ürün PAZZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Detaylı Özellikler Canon i-SENSYS MF3010 hakkında ayrıntılı bilgi edinin Ultra kompakt, modern tasarım MF3010'un tümüyle siyah, zarif ve şık tasarımı, onu, 3'ü 1 arada özellikli çok akıllı bir lazer yazıcı yapmaktadır. Yerden tasarruf sağlayan tek bir ünite içinde, yüksek kaliteli tek renkli bir yazıcı, bir tarayıcı ve bir fotokopi makinesi bulunur. Hızlı ve ekonomik olarak çalışan bu dikkat çekici kompakt cihaz, masaüstüne kolayca sığar. Yalnızca bir yazıcıdan daha fazlasını isteyen ve zamandan ve paradan tasarruf etmeyi arzulayan kişisel veya küçük ofis ve ev ofisi kullanıcıları için mükemmeldir. Kullanımı kolay Basit ve düşey ekranı sayesinde, MF3010'u koltuğunuzdan kalkmadan çalıştırabilirsiniz. Bu tasarım, gerek duyduğunuz tüm özelliklere makineye yukarıdan bakmak zorunda kalmadan kolayca erişmenize olanak tanıyarak, zamandan tasarruf etmenizi ve daha az yorulmanızı sağlar. Kalite ve hız 1200 x 600 dpi'ye kadar gelişmiş baskı çözünürlüğüyle çok profesyonel lazer çıktılar alacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu çözünürlük, ayrıntıları daha iyi gösterir ve net metinler ve hassas görünümlü grafikler üretir. Tek renkli baskıda 18 sayfa/dakika'lık çıktı hızı sayesinde, belgeler için bekleme süresi çok kısadır. Ayrıca, Canon’un Hızlı İlk Baskı teknolojileri sayesinde, 7,8 saniyelik bir İlk Baskı Çıkış Süresi elde edilir. Çok yönlü renkli tarama ve kopyalama Yüksek kaliteli renkli tarayıcıyla verimliliğinizi artırın. Belgelerinizi taramanızı ve kopyalamanızı kolaylaştırarak, üretkenliğinizi hemen artırır. 12 saniyenin altında bir İlk Kopya Çıkış Süresi sayesinde, amaçsızca beklemenize gerek kalmaz. Belgelerinizi ve fotoğraflarınızı hızlıca almak için, MF Araç Kutusu'nu kullanarak, e-postaya veya arama yapılabilir PDF'ye doğrudan tarama yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Ethernet Desteği
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Mono
Geri Bildirim Ver