Canon LBP6030B Siyah Beyaz Lazer Yazıcı + CRG 725 (Canon Eurasia Garantili)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.766,27 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Canon LBP6030B Siyah Beyaz Lazer Yazıcı + CRG 725 (Canon Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WebPa Satıcı Ünvanı: KEMAL ŞAFAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7890075425
    Bu ürün WebPa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canon canon lbp-6030b laser yazici + toner

Ürün Özellikleri

  • Yazıcı Tipi Lazer Renkli
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Canon Lazer Yazıcı Modelleri ile Aradığın Kaliteye Ulaş

Farklı markalar tarafından yapılan yazıcı üretimleri gerek iş kolları gerekse farklı konularda kullanıcıların isteklerine göre tercih edilmektedir. Farklı kategorilerde satışa sunulan yazıcılar teknolojileri ile değişiklik gösterebildiği gibi kullanımları ve boyutları ile de değişiklik gösterebilmektedir. Kategoriler arasında standart yazıcı modelleri bulunurken son teknoloji olarak adlandırılan lazer yazıcılar da üretilmektedir. Ayrıca boyutlarına göre de değişiklik gösteren yazıcılar endüstriyel kullanımlarda büyük tasarımları ile dikkat çekerken ev tipi kullanımlar için daha minimal tasarımlarda üretilerek satışa sunulmaktadır. Çok sayıda marka tarafından üretimi yapılan yazıcılar fiyatları ile değişiklik göstermektedir. Canon lbp6030 lazer yazıcı gerek özellikleri gerekse teknolojileri ile pek çok kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilecek ürünler arasında yer almaktadır. Sadece siyah beyaz çıktı yapabilmesi nedeniyle ağırlıklı olarak dosya ve belge çıkarmak için kullanılan ürünün tarayıcı özellikleri bulunmamaktadır. Tarayıcı özellikleri bulunmaması nedeniyle genel olarak değişken fiyatlardan satışa sunulan ürün marka tarafından uygulanan indirim ve kampanyalar ile de sıklıkla satın alınabilmektedir.

  • Siyah beyaz çıktı
  • Minimal tasarım
  • Uygun fiyat

Canon Yazıcı Özellikleri

1930’lu yıllarda Japonya’da kurulan Canon markası çok sayda teknolojik cihazın üretimini yapan markalar arasında yer almaktadır. Optik teknolojisi üzerine çalışmalar yapan Canon markası Japonya’da ilk kurulduğu yıllarda Kwanon adına sahip olurken uluslararası pazarda yer bulmaya başladığında Canon adını almıştır. Sürekli olarak üretimlerine AR-GE ve patent çalışmaları ile devam eden marka kullanıcıların isteklerine göre farklı özelliklere ve teknolojilere sahip cihazların üretimini üstlenmektedir. Optik konusunda uzmanlaşan marka fotoğraf ve video kamera konusunda ciddi gelişimler göstermesine karşın yazıcı ve tarayıcı üretimi konusunda da başarı elde etmiştir. Canon i-sensys lbp6030b mono lazer yazıcı teknolojisine sahip olması nedeniyle son teknoloji ürünler arasında yer almaktadır. Farklı özellikleri ile dikkat çeken cihaz tarayıcı özelliklerine sahip olmazken sadece siyah-beyaz çıktı yapabilmektedir. Canon lbp6030b siyah beyaz lazer yazıcı özellikleri ve genel olarak minimal tasarımları ile kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

Canon Lbp6030b Siyah Beyaz Lazer Yazıcı Özellikleri

Canon lbp6030b siyah beyaz lazer yazıcı özellikleri markanın üretimlerinde ki diğer yazıcılardan farklılıklar göstermektedir. Hızlı ve yüksek kaliteli baskısı ile dikkat çeken ürün dakikada 18 sayfaya kadar çıktı verebilmektedir. Minimal tasarımı sayesinde de ev tipi kullanıma uygun olan ürün kullanıcıların isteklerine göre farklı alanlarda da kullanılabilmektedir. 2400x600 DPI seçeneği sayesinde yüksek baskı yapabilen cihaz aynı zamanda lazer teknolojisinin avantajları arasında yer alan sessiz çalışma özellikleri ile de dikkat çekmektedir. Canon lbp6030b siyah beyaz lazer yazıcı marka tarafından özel olarak geliştirilen hepsi bir arada kartuşa sahiptir. Markanın özel üretim kartuşu içerisinde toner, tambur ve temizleme üniteleri içermesi nedeniyle de yerden tasarruf sağlamaktadır. Aylık 5000 sayfaya kadar çıktı yapabilen cihaz giriş bölümüne 150 kağıt alabilmektedir. Toplam 100 kağıt çıktısı yapabilen cihaz kağıt tepsisine sahip olması nedeniyle de avantajlar sağlamaktadır. Toplam 5 kilogram ağırlığında olan ürün 364 mm genişliğe sahip olurken 249 mm derinlik ve 199 mm yüksekliğe sahiptir.

Canon Lbp6030b Siyah Beyaz Lazer Yazıcı Yorumları

Canon lbp6030b siyah beyaz lazer yazıcı yorumları da tercih ederken yardımcı olması amacıyla yer almaktadır. Yorumlar genel olarak markanın üretimlerindeki kalitesi, yazıcı özellikleri, donanımları ve boyutları ile ilgili olurken aynı zamanda tasarımları ile ilgili de yorumlar bulunabilmektedir. Canon lbp6030b siyah beyaz lazer yazıcı kullanımı son derece basit olması nedeniyle de pek çok kişi tarafından yorumlanmaktadır. Yorumlar arasında basit kullanımı ile dikkat çeken ürün fiyatlandırma konusunda da pek çok kişi tarafından yorumlanmaktadır. Canon lbp6030b siyah beyaz lazer yazıcı içeriği hakkında da kolayca bilgi sahibi olabilirsiniz. Canon lbp6030b siyah beyaz lazer yazıcı 40473 ürününü dilediğiniz zaman sipariş vermek için Trendyol'a göz atabilirsiniz. Ardından ürünü satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.