2
Kartuş kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Canon Pg-46 9059b001 Siyah Kartuş

464 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
10 saat 17 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 saat 17 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 saat 17 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 saat 17 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Canon Pg-46 9059b001 Siyah Kartuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canon Pg-46 Siyah Kartuş

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Canon 21.03.035.109 PG-46 Orijinal Siyah Mürekkep Kartuşu

Canon PG-46 siyah mürekkep kartuşu ile bilgisayarlara girilen verileri kâğıda aktarmak son derece kolaydır. Yazıcıların ve bilgisayarların ilgili fonksiyonlarını seçerek siyah beyaz çıktı almaya imkan veren bu kartuş, mükemmel sonuçlar verir. Kaliteli bir baskı yapan ürün, siyah mürekkebi ile canlı ve okunaklı çıktılar elde etmenizi sağlar. Canon kalitesini yansıtan mürekkebi sayesinde çok sayıda dokümanı hızlı bir şekilde basabilmeniz mümkündür. Kapalı alanlarda kullanıldığında ortamın hava kalitesini kesinlikle bozmaz. Etrafa rahatsız edici bir koku yaymaz. Uzun süreli kullanım için ideal bir kartuştur. Canon PG-46 kartuş ile hem ilk çıktıda hem de son çıktıda mükemmel sonuçlar elde edebilmek mümkündür.

  • Özellik: Renkli
  • Baskı kapasitesi: 400 sayfa
  • Kullanım alanı: Kişisel ve ofis kullanımı

Canon Pg-46 Siyah Mürekkep Kartuşu Özellikleri Neler?

Canon Pg-46 Siyah Mürekkep Kartuşu Özellikleri Neler?

Canon PG-46 siyah mürekkep kartuşu pigment bazlı mürekkep içerir. Bu özelliği sayesinde çıktıların daha kaliteli olmasını sağlar. Ürün içerisinde 15 ml siyah mürekkep bulunur. Kartuş ile püskürtmeli baskı yapabilmek mümkündür. Siyah mürekkep verimi yaklaşık 400 sayfadır. Ürün; Canon PIXMA E464 ve Canon PIXMA E414 ile uyumludur. Kolayca takılıp çıkarılabilir. Cihaz resimleri, dokümanları ve içerikleri profesyonel bir şekilde siyah beyaz olarak çıkarabilmenizi sağlar. Kartuş, özellikle uzun süre kullanımda kullanıcının bütçesine katkı sağlar. Resmî yazışmalarda ve diğer dokümanlarda kullanılan klasik siyah mürekkep tonu ile kaliteli evraklar yazdırmaya müsaittir. Ayrıca üründen elde edilen çıktılar solmaya karşı dayanıklıdır. Birçok belgeyi saklamak ve anında erişmek için Canon PG-46 siyah mürekkep kartuşu en hızlı yardımcınız olacaktır. Kartuş ile siyah beyaz çıktılara yönelik bütün beklentileriniz karşılanır.

Canon Pg-46 Siyah Mürekkep Kartuşu Kullanım Alanları Neler?

Canon PG-46 siyah mürekkep kartuşu, uyumlu olduğu cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle ofis çıktılarını almak için ve resmî evrakları oluşturmak için idealdir. Renkli çıktıya ihtiyaç duyulmayan pek çok dokümanın kaliteli bir şekilde basılmasını sağlar. Evlerde ve ofislerde kullanılan yazıcılarda tercih edilebilir. Canlı ve ideal renk tonu ile bulaşma ya da bulanıklık sorunu yaşatmadan oldukça başarılı bir baskı performansı sergiler. Özellikle iş yaşamındaki tüm ihtiyaçları kusursuz bir şekilde karşılayabilir. Bu cihaz ile resmî evraklar, antetli kâğıtlar, şemalar ve grafikler siyah beyaz şekilde profesyonelce basılabilir. Canon PG-46 siyah mürekkep kartuşu yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyar. Ürünü ev ve ofis gibi farklı ortamlarda deneyimleyen birçok tüketici kartuşun kaliteli ve uzun ömürlü olduğundan bahseder.

Canon Pg-46 Siyah Mürekkep Kartuşu Kalitesi Nasıl?

Canon PG-46 siyah mürekkep kartuşu oldukça kaliteli bir üründür. Ödev yaparken, evrakları düzenlerken ve birçok anıyı biriktirirken en yakınınızdaki yardımcınızdır. Canon PG-46 siyah mürekkep kartuşunu yazıcılara takmak ve işler hâle getirmek oldukça kolaydır. Bu makine, uyumlu olduğu cihaz türlerinde kusursuz çalışır. 400 sayfalık evrak basabilme özelliği ile ilk dokümandan sonuncaya kadar baskı kalitesini üst seviyede tutar. Evlerdeki yazıcılar için tercih edilebilen bu ürün aynı zamanda ofisteki pek çok cihaz ile de kullanılabilir. Küçük işletmeler başta olmak üzere, etüt merkezleri ve siyah beyaz çıktı ihtiyacı duyan pek çok alanda kullanıma uygundur. Bu kartuş sayesinde tüketiciler çıktı almak için ayrıca bir kırtasiye ve benzeri alan aramak zorunda kalmaz. Siz de iş ortamınızda ya da evinizde kaliteli çıktılar elde edebilmek için Canon PG-46 siyah mürekkep kartuşunu tercih edebilirsiniz. Ürünü Trendyol’un güvenilir altyapısını kullanarak sadece birkaç dakika içerisinde sipariş edebilirsiniz.