Canon Pıxma G2411

1.449 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon Pıxma G2411

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİM TEKNOLOJİ HİZ.SAN VE TİC LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: SİM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 7700856865
    Bu ürün SİM TEKNOLOJİ HİZ.SAN VE TİC LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Hakkında Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi özelliklerini bir arada sunarak işlerinizi daha hızlı ve daha kolay yapmanızı sağlayacak Canon Pixma G2411 Çok Fonksiyonlu Mürekkep Tanklı Renkli Yazıcı sizlerle! Hemen siparişinizi verin, ürününüzü Avansas güvencesi ve profesyonel sevkiyat kalitesi ile kapınızdan teslim almanın keyfini yaşayın! Kompakt, yüksek verimliliğe sahip baskı, fotokopi ve tarama çözümü Ev ve ofislerde kullanıma uygun, verimli, çok yönlü ve çok işlevli bu yazıcı, yüksek verimliliğe sahip mürekkep şişeleriyle düşük maliyetli, yüksek kaliteli belge ve fotoğraf baskıları almanızı, fotokopi çekmenizi, tarama yapmanızı ve yüksek hacimli baskıların üstesinden kolaylıkla gelmenizi sağlar. Olağanüstü sayfa verimliliği 2 adet siyah şişede 12.000 sayfaya ya da tek bir renkli şişe setinde 7000 sayfaya varan yüksek verimlilik oranlarıyla çok uygun maliyetli ve verimli baskı deneyimi yaşayın. Yüksek kaliteli baskılar Canon'un FINE teknolojisini ve hibrit mürekkep sistemini kullanarak yüksek kaliteli baskılar alın. Siyah pigment mürekkeple net belgeler, boya bazlı renkli mürekkeplerle ise A4 boyutuna kadar canlı çerçevesiz fotoğraflar basın. Kompakt, güvenilir, çok işlevli Baskı, fotokopi ve tarama işlevlerine sahip kompakt Hepsi Bir Arada, dayanıklı FINE mürekkep sistemi sayesinde büyük baskı hacimleriyle kolayca başa çıkar. Ev veya küçük ofisler için idealdir. Kolay kullanım Bilgisayarınızla hızlı ve kolay bir şekilde USB bağlantısı kurabilirsiniz. Kolayca çoklu fotokopi çekmeyi sağlayan 3 cm (1,2 inç) tek renkli LCD ekran ve kontrol düğmeleri ise kullanımı kolaylaştırır. Yaratıcı baskılar Bilgisayarınızda tüm görüntüler arasında kolaylıkla arama yapmanız için yüz tanıma özelliğine sahip My Image Garden fotoğraf yazılımıyla fotoğraflarınızı yeni ve yaratıcı şekillerde basın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler USB Desteği
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Renkli
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver