Canon Powershot G7 X Mark II Siyah Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

26.600 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon Powershot G7 X Mark II Siyah Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm ürünlerimizin hepsi kapalı kutu ve sıfır ürünlerdir.  Fabrikası tarafından yenilenmiş    (  Refurbished )  veya teşhir edilen ürünleri asla satmamaktayız. Ürünlerimiz %100 orijinal olup yan sanayi değildir. Satışını yaptığımız markaların Türkiye’deki gerçek distribütörlerinin ve servislerinin garantisi altındadır. Alacağınız ürünlerin garantisini mutlaka sorgulayın. Orijinal Garanti Belgeniz ve Faturanız kutu içerisindedir.Diğer sorunlarınız için lütfen mesaj yazınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Canon Powershot G7 X Mark II Siyah Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

Canon Powershot G7 X Mark II siyah fotoğraf makinesi ile benzersiz ve kaliteli fotoğraflar çekmek mümkündür. Boyutu itibariyle her an yanınızda bulundurabileceğiniz, oldukça pratik bir makinedir. Çok parlak ve hassas optik donanımı ile öne çıkan ürün, her koşulla mükemmel netlikte çekim yapmanıza imkan verir. Hareket halindeyken bile tam zum özelliği ile sabit çekimler yapabilirsiniz. Makinenin titremesini dengeleyen 5 eksenli gelişmiş Dynamic IS ve görüntünün düz olmasını sağlayan Auto Level özelliği bulunur. Bu donanımları ile sabit bir şekilde film kaydı yapmanız mümkün olur. Cihazın eşsiz donanımıyla her durumda mükemmel fotoğraf ve filmler elde etmek mümkündür. Canon dijital fotoğraf makinesini güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Otomatik ND filtresi
  • Dokunmatik ekran
  • Aydınlatmalı sensör

Canon Powershot G7 X Mark II Fotoğraf Makinesi Yorumları

Canon Powershot G7 X Mark II Fotoğraf Makinesi Yorumları

Üstün kalitesi ile oldukça beğenilen fotoğraf makinesi modeli, değişken kare hızlarına sahip olması ile esneklik sağlar ve yüksek kaliteli Full HD 60P filmler çekmenize olanak sunar. DIGIC 7 işlemi ile ışığın az olduğu ortamlarda dahi kalitesi yüksek fotoğraflar elde edebilirsiniz. Manuel film modu sayesinde yaratıcı diyafram ve ISO kontrollerini kullanarak, sayısız çekim yapabilirsiniz. Dokunmatik AF özelliğini kullanarak sinematik çekimler yapmak da mümkündür. Kamera veya Connect uygulaması ile Dynamic NFC kullanarak makineyi akıllı cihazlara bağlayabilirsiniz. Ayrıca Wi-Fi bağlantısını da hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Ürün hakkındaki müşteri deneyimlerini görmek için Canon Powershot G7 X Mark II siyah fotoğraf makinesi yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede fotoğraf makinesi ile ilgili birçok detayı öğrenebilir ve beklentilerinize uygunluğunu tespit edebilirsiniz.

Canon Powershot G7 X Mark II Fotoğraf Makinesi Özellikleri

Canon Powershot G7 X Mark II Fotoğraf Makinesi Özellikleri

Full HD çekim yapma özelliğine sahip olan Canon Powershot G7 X Mark 2 modeli, müşterilerin beklentilerini karşılayan bir performans sunar. Ürünü hafif tasarımı ile kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. HS sistemi sayesinde ayrıntılı, net ve kaliteli fotoğraflar çekmek mümkündür. 4 kademeli optik görüntü sabitleyici özelliği ile sabit videolar çekme olanağı sağlar. Işığın az olduğu ortamlarda net görüntüler elde etmek mümkündür. Cihazın hızlı başlatma özelliği sayesinde RAW işleme ile 8 FPS çekimler yaparak hareketi yakalayabilirsiniz. Dokunmatik AF kullanılarak sinematik efektler oluşturulabilir. Ayrıca Canon markası tarafından sunulan irista hizmeti gibi bulut hizmetlerde kolayca yedekleme yapabilirsiniz. Bu sayede makinede ekstra yer açabilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz zaman aradığınız fotoğrafa ulaşabilir veya özel bir bağlantı kurarak arkadaşlarınızla paylaşım yapabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı tasarımı sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Canon Powershot G7 X Mark II Siyah Fotoğraf Makinesi Fiyatı

Canon Powershot G7 X Mark II Siyah Fotoğraf Makinesi Fiyatı

Fotoğraf makinesi özelleştirilebilir çift işlevli lens özelliği ile eşsiz çekim yapma imkanı sunar. Yumuşak veya kademeli hareket sırasında kolay geçişler yapabilirsiniz. Dokunmatik ekranı ise pratik kullanım imkanı sunar. RAW işleme özelliği ile evden uzakta görüntü paylaşırken, maksimum kaliteyi elde etmenizi sağlar. Zaman atlamalı fil moduyla etkileyici klipler yapılabilir. Bununla birlikte merak edilen konulardan biri de Canon Powershot G7 X Mark II siyah fotoğraf makinesi fiyatıdır. Cihazın fiyatı, özelliklerine ve kalitesine bağlı olarak belirlenir. Bunun yanı sıra kampanya dönemlerinde cazip fiyatlarla karşınıza çıkabilir. Canon Powershot G7 X Mark II siyah fotoğraf makinesi kullananlar, ürünün özelliklerinden ve işlevsel mekanizmasından oldukça memnundur. Trendyol’dan güvenle kaliteli Canon Powershot G7 X Mark II siyah fotoğraf makinesi satın alabilir ve uzun yıllar kullanabilirsiniz.