Canped Emici Külot Hasta Bezi Orta Boy Medium 2 Apket 60 Adet

1.079,79 TL
(18 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.166,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.135 TL
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.129,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.170 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Canped Emici Külot Hasta Bezi Orta Boy Medium 2 Apket 60 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canped Emici külot hasta bezi orta boy medium 60 adet

Ürün Özellikleri

  • Beden M
  • Çeşit Emici Külot
Geri Bildirim Ver

Emici Hasta Bezi Orta Boy ile Rahat Edin

Bazı hastalıklara ve yaşlanmaya bağlı olarak boşaltım sistemiyle ilgili sorunlar yaşanabilir. Bu durum günlük işleri sekteye uğratabilir ve kişilerin kötü hissetmesine neden olabilir. Emici külot olarak tasarlanan bezler sayesinde gün içinde bu konunun yarattığı problemler minimuma indirgenebilir. Canped medium hasta bezi, yetişkinlerin sıkça tercih ettiği bir emici külottur. Orta boy olan bu emici külot, yetişkinlerin kullanımına uygun ölçülerde tasarlanır. Sahip olduğu özellikler ile gün içinde bu konuda problem yaşayanların işlerini aksatmamalarını sağlar. Canped m beden hasta bezi sayesinde kişiler kendini daha konforlu hisseder. Rahat yapısının yanı sıra kaliteli yapısı da kullanım açısından avantaj sunar. Dermatolojik olarak test edilmiştir; böylece hassas bir cildiniz olsa bile güvenle tercih edebilir ve gün içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Yüksek Emicilik Gücü
  • Konforlu Tekstil Yüzey
  • Koku ve Sıvıyı Hapsetme

Canped Medium Hasta Bezi Kullanımı

Nefes alabilen tekstil yüzeye sahip Canped hasta bezi (külot) medium, ciltte oluşabilecek tahrişleri önler. Özellikle sıcak havalarda cildin daha rahat olmasını sağlar ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırır. Külot gibi giyilebilen yapıda olduğu için rahat bir şekilde giyip çıkarmak mümkündür. Orta boy olan bu emici külot, 80-120 cm bel ölçüsüne sahiptir. Yetişkinler tarafından rahatlıkla ve güvenle tercih edilebilecek bir üründür. 30’lu paket halinde sunulduğu için uzun süreli olarak ihtiyacınızı karşılar. Ekonomik olan bu paketi satın alarak ihtiyaç duyduğunuzda emici külotunuza ulaşabilirsiniz. Emici külot hasta bezi orta boy, sizi olası altınıza kaçırma durumlarına karşı korur. Böylece bir sorun yaşadığınızda herhangi bir sızma ya da koku olmamasını sağlar. Böylece dışarı çıktığınızda veya gündelik işlerinizi yaparken kendinizi daha rahat ve kuru hissetmenizi sağlar. Ayrıca Canped 30'lu hasta bezi fiyatları ile de herkesin beğenisini kazanır.

Canped Medium Hasta Bezi Özellikleri

Üretiminde kullanılan kaliteli materyaller sayesinde Canped emici külot hasta bezi orta boy medium, altınıza kaçırdığınızda kokuyu ve sıvıyı etkili bir şekilde hapseder. Bu özelliği sayesinde herhangi bir ortamda sorun yaşadığınız zaman daha rahat olmanızı sağlar. Emici külotunuzu değiştiremeyecek durumda olsanız ya da yanınızda yedek bulunmasa bile güvenle kullanmaya devam edebilirsiniz. Koku ya da sızıntı endişesi olmadan size konfor sağlar. Hastalık ya da yaşlanmanın etkisiyle altına kaçırma sorunu yaşıyorsanız, gün içinde Canped yetişkin hasta bezi medium sizin için kurtarıcıdır. Külot formunda tasarlandığı için kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Saniyeler içinde giyebilir ve kullanılamaz hale geldiğinde yine aynı şekilde çıkarabilirsiniz. Kendinizi güvende ve rahat hissetmeniz için idealdir. Geniş bel ölçüsü aralığına sahip emici külotu beden aralığınıza uygun olarak tercih edebilirsiniz.

Canped Medium Hasta Bezi Fiyatı

Üretiminde kullanılan kaliteli kumaşlar ve materyaller sayesinde yüksek emici güce sahip hasta bezi külot, herhangi bir sızdırma yapmaz. Emicilik açısından bu kadar güçlü olduğu için sıvıyı hapseder ve gün boyu rahat bir şekilde kullanmanızı sağlar. Külot hasta bezi fiyatları arasında ekonomik olarak öne çıkan Canped, emici külot ihtiyacınızı bütçe dostu bir şekilde karşılamanızı sağlar. Emici Külot Hasta Bezi Orta Boy Medium 2 Paket 60 Adet yorum ve görüşlere bakıldığında kullanıcıların beğenisini kazandığı görülebilir. Farklı yaştaki yetişkinlerin kullanımına uygun olduğu gibi farklı alanlarda güvence sağlar. Özellikle nefes alabilen yüzeyi sayesinde konforlu bir kullanım imkanı sunar. Kokuyu ve sıvıyı hapsetme, yüksek emicilik gibi özellikleri da çok sık tercih edilmesinde etkilidir. Gün içinde güvenle tercih edebileceğiniz bir emici külottur. Trendyol'da yer alan Emici Külot Hasta Bezi Orta Boy Medium 2 Paket 60 Adet ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.