Canped 12 Adet Orta Boy Mesane Pedi Ultra Hijyenik Ped

124,90 TL
(10,41 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
144,89 TL
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
299 TL160 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Canped 12 Adet Orta Boy Mesane Pedi Ultra Hijyenik Ped

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKREYON.COM Satıcı Ünvanı: UDS TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA YAPI TASARIM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0885043692000016 Vergi Kimlik Numarası: 8850436920
    Bu ürün TEKREYON.COM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canped Mesane Pedi Ultra Medium-Orta (İç Adet 12) Tekli Pk Normal mesane pedlerine göre daha ince ve daha emicidir. Süper esnek yapısı sayesinde gün boyunca rahat hareket etmenizi sağlar. Sızmalara karşı çift sızma bariyeri vardır. Kokuyu hapsetmeye yarayan özel tanecikleri sayesinde 10 saate kadar güvende hissetmenizi sağlar. Özel anatomik yapısı ve içeriğindeki özel emici tanecikleri ile, idrar kaçırma problemi için en uygun hijyenik çözümdür. Özel emici tanecikler hem sıvıyı hem de koyucu hapsetme özelliğine sahiptir. İdrarın hızla emilerek jel haline gelmesini sağlar ve kuru hissettirir. Anatomik yapısı ile vücuda tam uyum sağlar. Geniş yapışkan şerit çamaşırı sıkıca tutar, kaymayı önler. Kenar lastikleri anatomik şekli kazandırır ve sızmalara karşı korur. UYARI: İnternetten yapılan hasta bezleri SGK geri ödeme kapsamında değildir.

Ürün Özellikleri

  • Beden M
Geri Bildirim Ver