Canson 50x70 Cm 5 Adet 200 Gr Teknik Resim Çizim Kağıdı

235 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canson 50x70 Cm 5 Adet 200 Gr Teknik Resim Çizim Kağıdı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trendhobikirtasiye Satıcı Ünvanı: TREND DİJİTAL KOPYALAMA TASARIM VE REKLAM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859049674500018 Vergi Kimlik Numarası: 8590496745
    Bu ürün trendhobikirtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canson Çok Amaçlı Sanatsal Kağıt Profesyonel çizimlerinizde büyük yardımcınız olacak çok amaçlı sanatsal ile kolaylıkla teknik çizimlerinize ulaşabileceksiniz. İnce dokusu ile daha kolay çizim avantajına sahip olurken aynı zamanda yapacağınız teknik çizimleri yorulmadan ve kolayca aktarmış olacaksınız. Kuru teknik için uygundur. 200 gr ağırlığı ile dilediğiniz yerde yanınızda taşıyabilir ve sorunsuzca çantanızda taşıyabilirsiniz. Bu sayede ergonomiktir. Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakülteleri için ideal çalışma defteri olan Canson, teknik çizimlerinizi sorunsuzca aktarabileceğiniz kalite ve ergonomide üründür. Karakalem çalışmaları için ideal bir ürün olan Canson çok amaçlı sanatsal teknik çizimlerinizi not alabileceğiniz ve aynı zamanda tüm çizimlerinize bir anda ulaşabileceğiniz kolaylık ve ergonomiyi size sunar. Sulu boya, akrilik, guaj, mürekkep, çizim, pastel birçok alanda ve dilediğiniz tarzda eserler ortaya çıkarabilir sanatsal çalışmanızı sınırlandıramayarak çok fonksiyonlu kullanım alanlarında kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver