Çanta Yayınları 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
280 TL252 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Çanta Yayınları 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boğaziçi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AKİF ÖZDİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2584167063200001 Vergi Kimlik Numarası: 6830181202
    Bu ürün Boğaziçi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Çanta Yayınları 7. Sınıf Türkçe Etkinlikli Soru Bankası

Sınav hazırlığında olan öğrencilerin sorumlulukları arasında soru çözümleri de bulunmaktadır. Sınav hazırlığı aşamasında birçok soru çözmek gerekiyor. Bu nedenle çocukları için satın alan ebeveynler, sınava en iyi şekilde biçimde hazırlanmak için sayısız soru bankasına bakmaktadır. PRA-1907106-0192 koduna sahip olan bu soru bankasında çok soru var ve bu soruları çözmek hız ve kolaylık sağlıyor. Liseye giriş sınavı soruları da çözecekleri için çok fazla soru çözmeyi alışkanlık haline getirirler ve karşılaşabilecekleri soru türleri hakkında da fikirler edinebilirler. Ne tür sorular sorulacağını görebilir ve bu şekilde nasıl ve neye cevap vereceklerini öğrenmek oldukça kolaydır. Bu süreçte öğrencilerin sınava sağlıklı olarak hazırlanmaları ve iyi sonuçlar almaları için Çanta Yayınları 7. sınıf Türkçe etkinlikli kazanım soru bankası hayati önem taşımaktadır. Çünkü bu soru bankasında çok fazla soru var ve bu soruları çözmek çocuğa büyük bir kazanım sağlayacaktır.

  • Eğitici
  • Kaliteli
  • Öğretici

Çanta Yayınları 7. Sınıf Türkçe Etkinlikli Kazanım Soru Bankası İçeriği

Soru türleri ve soru kalıpları hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler, önlerindeki soru türlerini ezberleyebilecek ve sorularla gerçekçi bir şekilde ilgilenebileceklerdir. Liseye hazırlık sınavlarında önemli zaman kısıtlamaları vardır. Özellikle Türkçe soruları çocuklar için çok zaman alıcıdır öğrenciler çok sayıda Türkçe sorusu çözümü yaparak hız ve gerçekçilik kazanırlar. Bu nedenle çocukların Türkçe soru çözümü yapmaları ve yıl boyunca birçok soru çözerek pratik yapmaları çok önem arz eder. Çanta Yayınları 7.sınıf Türkçe etkinlikli kazanım soru bankası ile sınav hazırlığına giren öğrenciler, sınav süresi ve geçiş sorularını en hızlı şekilde çözerek ve pratiklik kazanarak sınava hazırlanacaklardır. Bununla beraber sınavda karşılaşabileceğiniz soruları hızlı ve rahat bir biçimde çözerek hızınızı artırabilirsiniz. Çanta Yayınları 7. sınıf Türkçe etkinlikli kazanım soru bankası içeriği son müfredata uygun olarak hazırlanmakta ve öğrencilerin beğenisine sunulmaktadır.

Çanta Yayınları 7. Sınıf Türkçe Etkinlikli Kazanım Soru Bankası Yorumları

Öğrenme yeteneğinizi, hızınızı ve öğrenmedeki pratikliğinizi geliştirmeye katkı sağlayacak soru bankası çözmeniz son derece önemlidir. Bununla beraber cümle, kelime bilgisi, noktalama ve yazım kuralları ile ilgili sorular da bu soru bankasında yer almaktadır. Liseye giriş sınavına hazırlanma aşaması her öğrenci için büyük önem taşır çünkü onun çalışma programını iyi ayarlamak önemlidir, bu süreç onların geleceğini belirleyecektir. Okul hayatında ve sınıf hayatında öğretmenler öğrencilere sadece çok sayıda örnek soru verir ama bazen yine de yeterli olmamaktadır. Bu aşamada birçok soru çözerek problem çözme becerisini ve pratiğini de geliştirmeleri gerekmektedir. Bu amaçla üretilen ve çocukların faydalanması için yayınlanan Çanta Yayınları 7. sınıf Türkçe etkinlikli kazanım soru bankası cevapları ile beraber satışa sunulmaktadır. Çanta Yayınları 7. sınıf Türkçe etkinlikli kazanım soru bankası yorumları üzerinden daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çanta Yayınları 7. Sınıf Türkçe Etkinlikli Kazanım Soru Bankası Fiyatı

Öğrencilerden müfredatlarına göre hareket etmeleri ve birçok soruyu ele almaları istenir. Bu soru bankası, en çok satan kitaplar arasında yer almaktadır. Konular ile ilgili test çözmek son derece önemlidir. Soru bankası da bu aşamada devreye girerek yardımcı olmaktadır. Hedefleri yüksek olan ve istenen hedefi hedefleyen öğrenciler bu kaynağı tercih edebilirler. Aynı zamanda Çanta Yayınları 7. sınıf Türkçe etkinlikli kazanım soru bankası cevap anahtarı ile sunulması sayesinde öğrenciler yanlışlarını ve doğrularını görebilmektedir. Bu soru bankasını alarak hedefinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Çanta Yayınları 7. sınıf Türkçe etkinlikli kazanım soru bankası fiyatı kampanya dönemlerine göre değişkenlik göstermektedir. Bu soru bankasına Trendyol üzerinden zahmetsizce ulaşabilirsiniz.