Çanta Yayınları 8. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası

285 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Çanta Yayınları 8. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esat Kitap Satıcı Ünvanı: DENİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3335008222800001 Vergi Kimlik Numarası: 2751443327
    Bu ürün Esat Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çanta Yayınları 8. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası Çanta 8.Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası ....

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Çanta Yayınları 8. Sınıf Matematik Etkinlikli Soru Bankası

Soru bankası öğrenciler için en etkili yardımcılardan biridir. Bu nedenle soru bankası öğrencilerin derslerini ve sınavlarını geçmelerini sağlamaktadır. Bu kitapların hazırlanmasında kullanılan sorular, etkili, anlaşılır ve faydalı uzun vadeli araştırmaların kilididir. Ders farklılıkları olan 8. Sınıf Matematik soru bankası da sizi alternatifler bulmaya ve biraz araştırma yapmaya zorluyor. Bazı soru bankaları sadece soru-cevap olarak oluşturulurken, bazı soru bankaları da not olarak sunulabilir. Öğrencilerin gözdesi olan Çanta Yayınları 8.sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası çözümleri ödev ve testlerde onlara yardımcı olmakta ve konunun anlaşılmasında büyük yardımcı olmaktadır. Öğrenmeyi kolaylaştırmak için yeni nesil sorulardan oluşan bu kaynağa sahip olabilirsiniz. Bu 8. sınıf matematik soru bankasında farklı sorular bulunmaktadır. Bu şekilde, tüm soru türleri görülebilir ve hakim olunabilir. Daha iyi akademik başarı için Çanta Yayınları 8. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası tercih edilebilir.

  • Eğitici
  • Kaliteli
  • Öğretici

Çanta Yayınları 8. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası İçeriği

Başarılı olduğunuzda, daha iyi okullara gitme şansınız artar. Eğitimin önemi, artan rekabet ve seçim çeşitliliği, iyi bir ortaokul eğitiminden sonra iyi bir lise eğitimini öngörmektedir. Bu bakımdan eğitimde sağlam bir temele sahip olmak gerekir. Bir matematik soru bankası ile matematik derslerinde iyi bir temel oluşturarak gelecekte istediğin başarıya ulaşabilirsiniz. Özellikle cevapları olan soru bankası kendi geleceğinizi inşa etmede etkili bir yardımcıdır. Ayrıca çeşitli kaynakları kullanmak sizin için faydalı bir seçim olacaktır. Öğrenciler açısından başka önemli konu ise öğrenme biçimidir. Dersi işleme biçimleri ve soruları çözme biçimleri dersi anlamaları için çok önemlidir. Her zaman sessiz, planlı bir ortamda çalışmanız tavsiye edilir. Bununla beraber Çanta Yayınları 8. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası içeriği sizlere kolay yoldan yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır. Ayrıca Çanta Yayınları 8. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası kampanyaları sayesinde uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Çanta Yayınları 8. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası Yorumları

8. sınıf matematik soru bankası öğrencilerin vazgeçilmezi, anlatımlı ve cevaplı seriler arasında en iyi tamamlayıcı kitaplardan biridir. 8 sınıf matematik etkinlik kazanım soru bankası çanta yayıncılık cevapları ile sunulması sayesinde öğrenciler kitaptaki çözülemeyen sorulara çözüm bulabilir ve aynı zamanda problem çözme becerilerini geliştirebilirler. Bu şekilde, anlamadığınız konular hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Öğrenciler için zor dersler arasında yer alan matematik, bu kaynak ile artık daha kolay. Öğrenciler hem ders çalışabilir hem de eğlenebilirler. Bu aşama, ortaokuldan liseye geçiş yapan öğrenciler için son derece önem arz eder. Bu geçiş döneminde sadece okuldaki derslerinizde ve sınavlarınızda değil, liselere giriş sınavında da sınavlarınızda size çok yardımcı olacak olan bu soru bankası ile sınavlara hazırlanabilirsiniz. Çanta Yayınları 8. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası yorumları üzerinden ise daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çanta Yayınları 8. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası Fiyatı

Ders kitaplarından destek alınarak kullanıldığında konuyu kavramak çok daha etkili ve kolay olacaktır. Konuyu iyice anladıktan ve inceledikten sonra kitabı kullanmanız faydalı olacaktır. 8. sınıf soru bankasını kullanırken öğrencilerin arkadaşlarından, öğretmenlerinden ve konuyu iyi anlayan kişilerden yardım alması da uygundur. Bu kitapları alarak daha fazla ve farklı türde sorulara hakim olabilirsiniz. Derse ve sınavlara hazırlanmanın en iyi yolu, soruların cevaplarını içeren kitaplar almaktır. PRA-1907112-1742 koduna sahip olan 8. sınıf matematik soru bankası ile soruları eğlenceli bir şekilde çözebilirsiniz. Çanta Yayınları 8. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası fiyatı kampanya zamanlarına göre değişiklik göstermektedir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.