Canvit Chondro Maxi Köpek Için Takviyesi Vitamin 500 gr

1.385 TL
(2,77 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Canvit Chondro Maxi Köpek Için Takviyesi Vitamin 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petfaktor Satıcı Ünvanı: HİKMET BAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1340048557
    Bu ürün Petfaktor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canvit chondro maxi köpek için eklem güçlendirici 500 gr 166 tb içerik : Kurutulmuş laktoz, kolajen hidrolizat% 10, kuru bira mayası, buğday nişastası, glukozamin sülfat% 7,0, kondroitin sülfat% 4,2, dicalcium fosfat, magnezyum şelat% 0,17, magnezyum oksit. Analitik bileşenleri: Protein% 20.5, yağ içeriği% 2, ham elyaf% 7, ham kül% 15, magnezyum% 0.35. Katkı: Beslenme: (?-tokoferol asetat) e vitamini (3a700) 3 500 mg c vitamini (e300 ) 7 000 mg, biotin 100 mg, nıasınamıd (3a315) 1 500 mg, manganez (e5, amino asitler hidrat mangan şelat) 260 mg, selenyum (3b8.11, saccharomyces cerevisiae ncyc r397 organik selenyum) 2 mg. . antioksidanlar içerir kullanım amacı: Canvit chondro maxi eklemlerde
  • Eklem kapsülü, tendo, ligament ve kıkırdak dokunun rejenerasyonu ve fizyolojik yapısını koruması amacıyla hazırlanmış özel bir üründür. Bu dokuların rejenerasyonundan dolayı ağrılar hafifler. Ürünün başlıca aktif maddeleri
  • Glukozamin sulfate , chondroitine sulfate ve collagen hidrolizat?Tır .Eklem kıkırdak dokusunun mekanik direncini ve elastikiyetini artırır. Glukozamin sulfat antienflamatuar etkiye sahiptir ve hasarlı eklem bölgesinin daha çabuk iyileşmesini sağlar. Ligamentlerden veya eklem kıkırdağından kaynaklanan kalça eklemi dysplazisi ,osteoatritis, tendon ve eklem hasarından sonra oluşan hareket problemi olan köpeklerde kullanılmaya uygundur. Genç köpeklerde, çalışan ve aşırı stres altındaki köpeklerde profilaktik amaçlı tavsiye edilir. Canvit chondro maxi yaşlı köpeklerde hareketlerin daha kolay yapılmasına yardım eder, eklemlerde ligament ve kıkırdak dokunun hasarını engeller ve eklemlerin ağrısız fonksiyonunu sağlar. Collagen hidrolizat eklem konnektif dokusunun en önemli yapı taşlarından olan bir amino asittir. Selenyum, manganez, vit. C ve vit. E antioxidatif etkiye sahiptir. Vit. C kollagen ve konnektif dokuların oluşumuna katılır. Magnezyum aşırı zorlanan dokuların trankilizasyonuna katkıda bulunur ve aynı zamanda collagen dokunun metabolizmasına katılır. Uygulama şekli: Genç köpeklerde ve koruyucu olarak 10 kg c.A. 1/2 tablet. Eklem ligament rejenerasyonu ve ağır iş yapan köpeklerde 10 kg canlı ağırlığa 1 tablet 8-10 haftalık bir periyotta uygulanması ve üç ay sonra tekrarlanması gereklidir. Uzun süreli kullanılmaya uygundur.
Geri Bildirim Ver