Canvit Chondro Maxi Eklem Ve Kilolu Köpek Vitamini 230 Gr

785 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Canvit Chondro Maxi Eklem Ve Kilolu Köpek Vitamini 230 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petfaktor Satıcı Ünvanı: HİKMET BAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1340048557
    Bu ürün Petfaktor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PHARMAX CHONDRO MAXI 150 TABLET 230 GRAM Köpeklerde eklem, tendo ve kıkırdak dokuyu güçlendirmek ve yoğun hareketlilik desteği sağlamak amacıyla kullanılır. Tabletler en az 10-12 hafta boyunca günlük mama içine ezilerek yada elle verilmelidir. İhtiyaca göre uygulama yılda 1- 3 kez tekrar edilebilir. Her 15 kg canlı ağırlığa günde 1 tablet verilmesi önerilir. İÇERİĞİ (1 tablet): Glikozamin 500 mg, kondroitin 40 mg, MSM 75 mg, tip II kalojen 20 mg, hidrolize kalojen 210 mg, vitamin C 31 mg, Mangan 2 mg.
Geri Bildirim Ver