Çap Yayınları 10. Sınıf Matematik Anadolu Soru Bankası 2022

299 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çap Yayınları 10. Sınıf Matematik Anadolu Soru Bankası 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Noktası Satıcı Ünvanı: BRANŞ AKADEMİ EĞİTİM ÖĞRETİM BASIM YAYIN DAĞITIM MATBAA PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187071007000001 Vergi Kimlik Numarası: 1870710070
    Bu ürün Kitap Noktası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çap Yayınları 10. Sınıf Matematik Anadolu Soru Bankası 2022 Yazar : Çap Yayıncılık Sayfa Sayısı : 304 Ürün Barkodu : 9786257732628

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
Geri Bildirim Ver

Çap Yayınları 10. Sınıf Matematik Anadolu Soru Bankası 2022

Lise eğitimi devam ederken öğrenciler bazı derslerde zorlanabilmektedir. Birçok kişinin zorluk yaşadığı dersler arasında matematik dersi bulunur. Matematik dersinin 9 ve 10. sınıf konularının birçoğu TYT sınavında çıkmaktadır. Üniversite eğitimi almak isteyen öğrenciler, lise yıllarından itibaren sıkı bir şekilde ders çalışmaktadır. Üniversiteye geçiş sınavında lisede görülen birçok ders ve konu öğrencilerin karşısına soru olarak gelir. Çap Yayınları 10. sınıf matematik Anadolu soru bankası 2022 içeriği bakımından hem lise derslerine destek hem de üniversite sınavına hazırlanmak için öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Üniversiteye geçiş sınavı, TYT ve AYT olmak üzere iki sınavdan oluşmaktadır. Ön lisans programlarını tercih edecek öğrenciler, sadece TYT sınavına girebilir. Lisans programı tercih edecek olan öğrenciler iki sınava da hazırlanmalıdır. Çap Yayınları 10. sınıf matematik Anadolu soru bankası 2022 yorumları incelendiğinde eserin, sınava hazırlanmak için nitelikli olduğu görülmektedir.

  • Eğitici
  • Kaliteli
  • Öğretici

Çap Yayınları 10. Sınıf Matematik Anadolu Soru Bankası Sınavlarda Yanınızda

10. sınıf matematik müfredatı yoğun bir programdır. Birçok konunun yer aldığı bu sınıf düzeyi, AYT matematiğinin temelini barındıran konuları içermektedir. Lise öğrencilerinin hem okul hem de üniversite sınavında başarı gösterebilmesi için Çap Yayınları 10. sınıf Anadolu lisesi matematik soru bankası tercih edilebilir. ÖSYM tarzı sorular barındıran bu kitap, öğrencilerin sınav moduna girmesini kolaylaştırır ve onları ÖSYM sınavlarına hazırlar. Kitapta yer alan PİSA tarzı sorular sayesinde öğrenciler, çok yönlü düşünmeye yönlendirilir. Farklı sınav formatlarına adapte olan öğrenciler bu sayede kendini geliştirir. Çap Yayınları İYÇAP10SAMAT kodlu ürün, kazanım sırasına göre hazırlanmıştır. Soruların kazanım sırasına göre hazırlanmış olması öğrencilerin bildiği konudan yeni konuya doğru ilerlemesi anlamına gelmektedir. Sarmal şeklinde ilerleyen sorular, farklı zorluk seviyesindedir.

Çap Yayınları 10. Sınıf Matematik Anadolu Soru Bankası Yeni Nesil Sorular Barındırır

ÖSYM, üniversiteye seçme sınavında farklı soru tarzları kullanmaktadır. Soru tarzlarında sürekli olarak yenilenme ve farklılık meydana gelir. Sınava hazırlanan öğrencilerin ÖSYM soru tarzına hazırlıklı olması için bol bol yeni nesil sorular çözmesi önemlidir. Çap Yayınları 10. sınıf matematik Anadolu soru bankası 2022, yeni nesil soruları ile öğrencilerin bakış açısını geliştirir ve farklı sorulara adapte olmalarını sağlar. Kitap, akıllı tahtaya uyumlu olması ile okul dersleri sırasında kullanım kolaylığı sağlar. Kitapta yer alan soruların video çözümlü olması, öğrencilerin bilmedikleri soruları anında öğrenmelerine fırsat tanır. Sistemli bir şekilde matematik çalışan ve bol bol soru çözen öğrenciler, çözemedikleri soruları öğretmenlerine çözdürme fırsatı bulamayabilir. Bu kitap sayesinde çözemedikleri sorunun videosunu dinleyebilir ve anında öğrenme fırsatını yakalamış olur.

Çap Yayınları 10. Sınıf Matematik Anadolu Soru Bankası Fiyatı

Okul derslerine yardımcı ve sınavlara hazırlanma rehberi olan Çap Yayınları, bütçe dostu test kitapları ile öğrencilerin ilgi odağı olmaktadır. Çap Yayınları 10. sınıf matematik Anadolu soru bankası 2022 fiyatı, öğrenciler tarafından merak edilmektedir. Soru bankalarındaki toplam soru sayısı, kitabın video çözümlü olup olmaması, kitabın tasarımı, sayfalarda kullanılan kağıt kalitesi ve daha birçok detay kitap fiyatlarının belirlenmesinde rol oynar. Çap Yayınları 10. sınıf matematik Anadolu soru bankası 2022 kampanyalarını takip edilerek soru bankası tercihinde bulunulabilir. Nitelikli bir eserle sınava hazırlanmak ve okul derslerinde başarı göstermek isteyen öğrenciler, Trendyol aracılığıyla Çap Yayınları 10. sınıf matematik Anadolu soru bankası 2022 indirimleri takip edebilir. Böylece güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir ve soru bankasına ulaşabilir.