Çap Yayınları 9. Sınıf Fen Lisesi Biyoloji Seti

399 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çap Yayınları 9. Sınıf Fen Lisesi Biyoloji Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Noktası Satıcı Ünvanı: BRANŞ AKADEMİ EĞİTİM ÖĞRETİM BASIM YAYIN DAĞITIM MATBAA PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187071007000001 Vergi Kimlik Numarası: 1870710070
    Bu ürün Kitap Noktası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çap 9. Sınıf Fen Lisesi Biyoloji Seti

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 9. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
Geri Bildirim Ver

Çap Yayınları 9. Sınıf Fen Lisesi Biyoloji Seti

Özellikle liseye başlangıçta zorlanılan bazı dersler bulunmakta, bunlardan biri de Biyoloji dersidir. Bu ders daha çok sözel şekilde ilerlediği için sorularla anlayarak ve pekiştirerek gitmek daha önemli olmaktadır, hatta sadece test şeklinde değil etkinliklerle de pekiştirmek önemli olmaktadır. Çap Yayınları 9. sınıf biyoloji fen lisesi kitabı fen liselerinde kullanılan bir biyoloji kitap seti olarak ortaya çıkmaktadır, pek çok özelliği ve avantajı ile biyolojiyi herkese sevdirmeyi amaçlayan ve ezbere değil de öğretmeye dayalı bir sistem olmaktadır. 2021 yılında basılmasıyla yeni müfredata uygun bir şekilde hazırlanan bu kitap hem soru bankası olarak ön plana çıkmakta hem de yanında konu anlatımları da mevcut olmaktadır. Konu anlatımı özelliği ile de ön plana çıkan bu kitaptaki sorular kazanım sıralı olmakta ve öğretme amaçlı ilerlemektedir.

  • Farklı Soru Tipleri
  • Dört Ayrı Seviye Sorular
  • Konu Anlatımlı ve Video Çözümlü

Soru Tipleriyle ve Etkinlikleriyle Çap Yayınları 9. Sınıf

Soru Tipleriyle ve Etkinlikleriyle Çap Yayınları 9. Sınıf

Dört ayrı zorluk seviyesi bulunan Çap Yayınları 9. sınıf fen lisesi biyoloji seti, 9. sınıftaki herkes için uygun olmakta ve temelden zor seviyeye her soru tipi bulunmaktadır. İsterseniz biyolojiyi öğrenmek için temelden başlayarak bu kitabı kullanabilir, isterseniz de sevdiğiniz biyoloji dersinizi daha da pekiştirmek için soruları çözebilirsiniz. Özellikle temel seviyedeki sorular sayesinde dersi sevmeyenler için bile iyi bir tercih olan bu Çap Yayınları biyoloji fasikül fasikül set şeklinde olmaktadır, bu sayede hem konulara hem de her soru tipine istediğiniz gibi ulaşabilir ve yanınızda çok rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Her yerde yanınızda olan bu kitap seti, konu anlatımı ile de avantajlı kitaplardan biri olmaktadır. Bunun dışında ayrı zorluk seviyesine uygun sorulardan başka PISA tarzında etkinliklere de yer verilmekte bu sayede konuları pekiştirmede daha yardımcı olmaktadır.

Her Yerde Video Çözümlü Çap Biyoloji Soru Bankası

Her Yerde Video Çözümlü Çap Biyoloji Soru Bankası

Bu etkinlik ve soruların dışında ÖSYM çıkmış sorulara da yer veren Çap Yayınları 9. sınıf fen lisesi biyoloji soru bankası, şimdiden sizi sınava hazırlamakta ve aslında her soru tipini görmenize yardımcı olmaktadır. Fasikül şeklinde olmasıyla da çok rahat bir kullanım imkânı sunan bu kitap seti, en büyük avantajını da yanında getirmektedir yani tüm sorular video çözümlü olmaktadır. Bu sayede isterseniz temel isterseniz zor seviyedeki soruların çözümlerine videolu şekilde ulaşabilir, her an her yerde izleyebilirsiniz. Üstelik telefonunuzdaki uygulama sayesinde anında izleyebileceğiniz çözümler sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan soruların cevaplarını görebilir ve cevap anahtarının yanlışlıklarından da kolayca kaçınabilirsiniz. Ayrıca video çözümü sayesinde çıkmış soruları, karma testleri de zorlanmadan çözebilir ve temel seviyedeki sorularda bile zorlandığınızda size yardımcı olacak çözümlere kavuşabilirsiniz.

Avantajlı Biyoloji Seti 9. Sınıf Fiyatları ve Yorumları

Konu Anlatım Avantajlı Biyoloji Seti 9. Sınıf Fiyatları ve Yorumları

Modüler test şeklinde olan ancak normal boy olarak ortaya çıkan bu set 3 bölüme ayrılmakta ve konu anlatımı ile diğer soru bankalardan ayrılmaktadır. Çap Yayınları biyoloji seti 9. sınıf, güncel ve çıkmış sorulara yer verirken herkese uygun soru tiplerini kitapta bulundurmakta ve farklı sorularıyla her seviyeye uygun olmaktadır. Fen lisesi için uygun olan ve kullanılan bu kitap seti elbette her okul ve herkes için kullanılması mümkün olmaktadır. Ezberlemeden öğreten bir sisteme sahip olduğu için sorularda takıldığınızda konu anlatımlarına veya videolu çözümlere telefonunuzdan çok rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Çap Yayınları 9. sınıf fen lisesi biyoloji seti yorumları set olarak satıldığı için oldukça popüler olmakta ve herkes tarafından tercih edilmektedir. Özellikle her soru tipine göre farklılık gösterdiği için sevilen biyoloji setlerinden olmaktadır.