Çap Yayınları Çap 10. Sınıf Anadolu Lisesi Fizik Seti Yeni 2022

360 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
330,65 TL
Kargo Bedava
327,34 TL
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
330,65 TL
100 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL359 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Çap Yayınları Çap 10. Sınıf Anadolu Lisesi Fizik Seti Yeni 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esat Kitap Satıcı Ünvanı: DENİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3335008222800001 Vergi Kimlik Numarası: 2751443327
    Bu ürün Esat Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çap Yayınları 10. Sınıf Fizik Anadolu Seti

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Çap Yayınları 10. Sınıf Anadolu Lisesi Fizik Seti Yeni 2022

İyi bir üniversite kazanmak ve iyi bir geleceğe sahip olmak pek çok kişinin isteğidir. Bu bakımdan lise döneminde yapılan çalışmalar ve kullanılan kaynaklar büyük önem taşır. Gençlerin geleceğine yön veren kaynaklardan olan Çap Yayınları 10. sınıf Anadolu lisesi fizik seti yeni 2022 ürünü bu çerçevede sağlam bir geleceğe atılmış adım olarak görülebilir. Kaynak kitaplar arasında öne çıkan ürün, özellikle fizik dersinde başarıyı yakalamak isteyenlere önerilir. Üniversiteye hazırlık yapan onlarca gencin Fizik dersi için tercih ettiği ürün bu bakımdan öne çıkar. Bununla birlikte Çap Yayınları 10. sınıf Anadolu lisesi fizik seti 10. sınıftan itibaren çalışmalarını şekillendirmek isteyenler için önemli bir kaynak setidir. Kolaydan zora doğru hazırlanmış içeriği ve öğretici üslubuyla birçok öğretmen tarafından da tavsiye edilir.

  • Yardımcı kaynak kitap
  • Kaliteli baskı
  • Özgün ve öğretici içerik

Çap Yayınları 10. Sınıf Fizik Seti İçeriği

Çap Yayınları 10. Sınıf Fizik Seti İçeriği

Sayısal dersler üniversite sınavında belirleyici olan önemli derslerdir. Bu bakımdan Çap Yayınları sayısal derslerin tamamıyla birlikte özellikle fizik dersi için önemli bir kaynak oluşturur. Yeni içeriklere sahip Çap Yayınları fizik seti özgün sorular ve konu anlatımıyla birlikte kaliteli baskısı ve öğretici içeriğiyle dikkat çeker. Bu bakımdan binlerce öğrenci tarafından tercih edilir. Ağır fizik konularını basit bir üslupla anlatan ve öğrenilen konuların iyi bir şekilde pekiştirilmesini sağlayan yardımcı kaynak Çap Yayınları 10. sınıf Anadolu lisesi fizik seti yeni 2022 kullananlar fizik dersindeki başarısını daha ileri noktalara götürür. Her konu anlatımından sonra konuyu pekiştirmek için hazırlanmış özel sorular ve konu tarama testleri ile ürün zengin bir içeriğe sahiptir. Bu sebeple başarıya odaklanmış her planlı öğrenci için rahatlıkla tercih edilebilir bir kaynaktır.

Çap Yayınları Anadolu Lisesi Fizik Seti Yorumları

Çap Yayınları Anadolu Lisesi Fizik Seti Yorumları

Çap Yayınlarının kaynak kitapları liseye başlangıç sınıfı olan 9. sınıftan itibaren kullanılabilir. Lisenin bütün yılları için ayrı ayrı hazırlanan kaynak kitaplar, öğrencilere fizik dersi için öncü olur. Bu çerçevede Çap Yayınları 10. sınıf Anadolu lisesi fizik seti yeni 2022 satın almak isteyenler 9. sınıftan itibaren başlayarak ürünü tercih edebilirler. Bunun yanında baskı kalitesi ve içeriği ile de ürün dikkat çeker. Çap Yayınlarının lise öğrencilerine hazırlamış olduğu kaynak fizik seti içerisinde fasiküller de bulunur. Bu sayede son derece kolay bir şekilde konuyu çalıştıktan sonra testlerle pekiştirmek mümkün olur. Bununla birlikte Çap Yayınları 10. sınıf Anadolu lisesi fizik seti yeni 2022 yorumları üzerinden ürünle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Böylece kaynak kitaplarınız arasına oldukça faydalı ve kıymetli olan bu seti de katabilirsiniz.

Çap Yayınları 10.Sınıf Anadolu Lisesi Fizik Seti Yeni Fiyatı

Çap Yayınları 10.Sınıf Anadolu Lisesi Fizik Seti Yeni Fiyatı

Çap Yayınlarının kaynak kitapları içeriğinin zenginliğine göre değerlendirildiğinde cazip bir fiyat aralığında müşteriler ile buluşur. Buna bağlı olarak da fizik dersi için hazırlanmış olan bu set, kaliteli baskısı ve özgün içeriği ile son derece avantajlı fiyata alınabilir. Çap Yayınları 10. sınıf Anadolu lisesi fizik seti yeni 2022 fiyatı farklı dönemlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bu seti satın alarak avantajlı bir seçim yapabilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürün kısa sürede kapınıza ulaşır ve üniversite başarınızda size katkı sağlar. Müfredata uygun bir şekilde hazırlanmış olan, zorluk düzeyleri belirleyici sorular içeren ve her seviye için tercih edilebilen ürünle ilgili fiyat bilgisi de dahil olmak üzere her türlü ayrıntılı bilgiye Trendyol üzerinden ulaşabilir ve kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.