Çap Yayınları Tyt Matematik Seti Tamamı Video Çözümlü

520 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çap Yayınları Tyt Matematik Seti Tamamı Video Çözümlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPYELİ Satıcı Ünvanı: KİTAPYELİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065292400001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652924
    Bu ürün KİTAPYELİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diğer diğer, kitap, hazırlık kitapları, tyt-Ayt, çap yayınları, çap yayınları tyt matematik seti tamamı video çözümlü, 9786057564436

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Çap Yayınları TYT Matematik Seti Tamamı Video Çözümlü 730783

TYT sınavı, Temel Yeterlilik Testi olarak öğrencilerin karşılaştığı ilk basamak sınavıdır. TYT testini geçen öğrenciler AYT sınavına girer. TYT sınavı, üniversite hayali kuran gençler için çok önemlidir. Sınav puanı hesaplanırken TYT puanının belli bir kısmı ile AYT sınavının bir kısmı alınır. Ortaya çıkan puana göre öğrencilerin sıralaması oluşur. Bu sıralama sonucunda üniversite tercihleri yapılır. Ön lisans programlarını tercih etmek isteyen kişiler, yalnızca TYT puanına göre tercihte bulunur. Her iki sınavda da matematik testi bulunmaktadır. Matematik, en önemli dersler arasında yer alır. Puan konusunda önemli bir yere sahiptir. Sınava hazırlanan öğrenciler, Çap Yayınları TYT matematik seti tamamı video çözümlü sayesinde matematik netlerini artırabilir. Fazladan yapılan her matematik neti, öğrenciyi puan sıralamasında yüzlerce kişinin önüne geçirebilir.

  • Eğitici
  • Kaliteli
  • Öğretici

Çap Yayınları TYT Matematik Seti Tamamı Video Çözümlü ile Artan Netler

Çap Yayınları TYT Matematik Seti Tamamı Video Çözümlü ile Artan Netler

Düzenli bir şekilde üniversite sınavına çalışan öğrenciler, video çözümlü kitaplar ve denemeler sayesinde bilmedikleri konuları pratik bir şekilde anlayabilmektedir. Sınavı kazanmanın önemli nedenlerinden bir tanesi düzenli çalışmak olsa da çalışılan kitap da oldukça önemlidir. Konuları net bir şekilde anlatan ve özetleyen Çap Yayınları TYT matematik seti tamamı video çözümlü içeriği özenle hazırlanmıştır. Farklı soru tiplerinin bulunduğu kitap, soruların zorluk düzeylerinde de farklılıklar barındırmaktadır. Kolay, orta ve zor seviyelere hitap eden kitap, öğrencileri birden zorlamak yerine öncelikle kitaba alışmalarını sağlar. Kolaydan zora doğru ilerlenmesi ile öğrenciler konuları net bir şekilde anlar ve öğrenirken keyif alır. Çap Yayınları TYT matematik seti tamamı video çözümlü yorumları incelendiğinde soruların zorluk seviyesinin farklı öğrencilere hitap ettiği görülmüştür.

Çap Yayınları TYT Matematik Seti ile Sınava Hazırlanın

Çap Yayınları TYT Matematik Seti ile Sınava Hazırlanın

Özenle hazırlanan sorular, ezber yöntemine karşı gelerek öğretmeyi hedefler. Özenle hazırlanan bu kitap soru kalitesiyle olduğu kadar, Çap Yayınları TYT matematik seti tamamı video çözümlü indirimleri ile de öğrencilerin yüzünü güldürmektedir. Kalitesiyle adını duyuran yayın, soruların video çözümlerini de bünyesine eklemiş ve daha geniş kesimlere ulaşmıştır. Basit ama açıklayıcı soru tarzlarına öncelik veren yayın, öğrencilerin kafasını karıştırmadan öğretmeyi hedefler. Sınava hazırlanan öğrenciler, belli sayıda soru çözmek zorundadır. Çözülen soru sayısı arttıkça öğrencinin gördüğü ve öğrendiği soru tipi de artmaktadır. Test kitaplarında çözülen soruların benzerleri TYT sınavında çıkabilir. Bu nedenle soru sayısını arttırmak gerekir. Çap Yayınları TYT matematik seti tamamı video çözümlü kampanyaları takip edilerek daha fazla nitelikli test kitabına ulaşılabilir.

Çap Yayınları TYT Matematik Seti Tamamı Video Çözümlü Fiyatı

Çap Yayınları TYT Matematik Seti Tamamı Video Çözümlü Fiyatı

TYT ve AYT sınavlarına çalışırken mümkün olduğu kadar fazla soru çözmek önemlidir. Sınava hazırlanan öğrenciler bu nedenden dolayı sürekli olarak test kitabı, deneme seti satın almaktadır. Öğrencilerin bütçesine hitap eden Çap Yayınları TYT matematik seti tamamı video çözümlü fiyatı ile ilk tercihler arasında yer almaktadır. Kitap setlerinin fiyatları bazı etkenlere bağlı olarak farklılık göstermektedir. Set içeriği, deneme seti, soru bankası, video çözümlü kitaplar birbirinden farklı değerlendirilmektedir. Kitaplardaki yaprak ve soru sayıları da fiyatı etkileyen unsurlar arasındadır. Kitap yapraklarının kalitesi de fiyatı değiştirir. İnce kağıtlara basılan testleri çözerken ya da yapılan yanlışları silerken sayfa yırtılabilir. Böyle olumsuz durumlarla karşılaşmak istemeyen öğrenciler kaliteli baskıları tercih etmektedir. Nitelikli bir kitapla sınava hazırlanmak isteyen, çözmekte zorlandığı soruların cevabını hızlıca öğrenmek isteyen öğrenciler Trendyol'da yer alan bu ürünü, Çap Yayınları TYT matematik seti tamamı video çözümlü satın al seçeneğine tıklayarak satın alabilir ve sınava hazırlanabilir.