Careline Gül Derin Temizliği Burun Şeritleri / Bandı Siyah Nokta Temizliği 6 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Careline Gül Derin Temizliği Burun Şeritleri / Bandı Siyah Nokta Temizliği 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Careline Derinlemesine Temizlik Sunan Burun Bantları (Gül) Siyah nokta bantlarının geliştirilmiş formülü ile kusursuz cilt temizliği sağlayabilirsiniz. Derinlemesine temizlik sunan burun bantları, inatçı siyah noktaları etkili bir şekilde temizler. İçerdiği Gül özleri ciltte kadifemsi bir yumuşaklık bırakır. Tüm bakteri ve kirlerin temizlenmesi için 9 gün boyunca kullanılması tavsiye edilir. 1. Antibakteriyel: Doğal olarak içerdiği antibakteriyel özellikleriyle Gül
  • sivilce ve akne eğilimli ciltlerin tedavisine yardımcı olur. Arındırıcı özellikleriyle birleştiğinde, yüz yıkama ve temizleyicilerde de ideal bir içeriktir. 2. Antioksidanlar: Gül, güçlü bir antioksidan olan yüksek miktarda C vitamini içerir. Bu önemli vitamin, cilt hücrelerinin zarar görmesini önlemeye yardımcı olur. 3. Nemlendirici: Güllerde bulunan doğal yağlar nemi cilde hapsederek cildin pürüzsüz olmasını sağlar. Gül, özellikle hassas cilde sahip olanlar için faydalıdır çünkü yapraklarındaki şeker yatıştırıcı bir his yaratır. 4. Doğal kokulu: Pek çok organik güzellik ürünü, yapay kokular yerine narin aroması için gülü tercih eder. 5. Sıkılaştırma: Doğal bir sıkılaştırıcı olan gül, gözenekleri sıkılaştırmaya ve ışıltılı bir cilt için esnekliği geri kazanmaya yardımcı olur. Geleneksel alkol bazlı tonerlerin aksine, cildi kurutmadan pürüzsüz bir his kazandırır. FONKSİYONLAR Gül özü ile zenginleştirilmiştir Burun üzerindeki tüm kir, yağ ve bakterileri temizler Siyah noktaları çıkarır ve tıkanmış gözenekleri açar.
Geri Bildirim Ver