Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi 24'lü

83 TL
(3,46 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
154,80 TL150,93 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
253,75 TL
5 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
650 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi 24'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Değer Satıcı Ünvanı: DEĞER BASIM KİTAP KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721080411800001 Vergi Kimlik Numarası: 7210804118
    Bu ürün Değer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Kalemlerde su bazlı süper yıkanabilir mürekkep kullanılmıştır. Ellerden kolaylıkla çıkar. Duvar, koltuk vb. yerleri boyamayınız. • Gıda boyası ile renklendirildiği için zararsızdır. • Güvenli ve kurumayı önleyici kapakları ile uzun süre dayanır. Yaş Grubu:3+ Yaş

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Carioca 40532 Joy Süper Yıkanabilir 24'lü Keçeli Boya

Corioca 40532 Joy süper yıkanabilir keçeli boya kalemi, zengin renk seçeneklerine sahip olmasının yanı sıra aynı zamanda son derece işlevseldir. Ürün hem çocuk hem de yetişkinlerin kullanımına uygundur. Renklendirme işlemi gıda boyası kullanılarak yapıldığı için bu keçeli boyalar çocukların sağlığı için herhangi bir tehdit oluşturmaz. 24 renk seçeneği sunan bu ürün ile kullanıcılar hayal dünyalarını geliştirerek oldukça verimli çalışmalara imza atabilir. Ürün; kırmızıdan pembeye, yeşilden maviye kadar son derece geniş renk çeşitleri sunar. Kalemlerin tutma kısımları, kapakları ve diğer bölümleri ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ürün aynı zamanda uzun süreli kullanımlarda ellerin acımasına da engel olur. Ayrıca boyanın ellere bulaşması durumunda da bu lekelerden yalnızca bir sabun ve su yardımıyla kurtulmak mümkündür.

  • Renk Adedi: 24
  • Özellik: Keçeli boya
  • Yaş Grubu: 3+

Carioca 40532 Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Özellikleri

Carioca 40532 Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Özellikleri

Carioca 40532 Joy süper yıkanabilir keçeli boya, geniş bir renk yelpazesine sahiptir. Çocukların resim çizerken varlığına sıklıkla ihtiyaç duyduğu çok sayıda renk seçeneği, ürün kutusunda yer almaktadır. Carioca Joy süper yıkanabilir keçeli boya, çocuk sağlığı ve anatomisi ön planda tutularak özel olarak üretilir. Üründe ağır kimyasal maddeler yerine gıda boyası tercih edilmiştir. Hangi renk olursa olsun bütün kalemlerde kullanılan boyalar su bazlıdır ve yıkanabilir özellik taşır. Son derece hafif olan Carioca Joy süper yıkanabilir keçeli boya; sırt, el ve spor çantalarında taşınabilir. Kullanım kolaylığı sunan kutunun ön yüzünde bulunan pencere sayesinde renklerin yeri ve sırası rahatlıkla görülebilir.

Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kaç Yaşa Uygun?

Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kaç Yaşa Uygun?

Carioca Joy 24’lü süper yıkanabilir keçeli boya kalemi, belli bir yaş grubunun üzerinde yer alan kullanıcılar tarafından tercih edilebilir. Ürün, 3 yaşından küçük bireyler için uygun değildir. Çünkü üç yaş ve altı çocuklar, dokundukları her nesneyi ağızlarına almak için oldukça heveslidir. Bu yüzden resim yapmak ya da yazı yazmak için kullanılan bu ürünü 3 yaş altı bir bebeğin kullanımı sağlıklı olmayacaktır. Carioca Joy 24’lü süper yıkanabilir keçeli boya kalemini ilkokuldan lise öğrencilerine kadar oldukça geniş bir kesim kullanabilir. Fransa'da üretilen bu boya kalemleri, çocukların ders yılı boyunca gönül rahatlığıyla kullandığı malzemeler arasında yer alır.

Carioca 40532 Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kaliteli mi?

Carioca 40532 Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kaliteli mi?

Carioca Joy 24’lü süper yıkanabilir keçeli boya kalemi; renk seçenekleri ve kaliteli ham maddesi ile göz doldurur. Gövde yapıları dayanıklı olan ürünler, düşme ve sıkışma gibi durumlarda hemen kırılmaz. Ürünün hem iç hem de dış aksamları çocuklar göz önünde bulundurularak özel olarak dizayn etmiştir. Böylece rengârenk boyalar, saatler boyu el ve parmaklarda herhangi bir ağrıya neden olmadan kolayca kullanılabilir. Fiyat – performans odaklı bakıldığında da Carioca keçeli kalemlerin son derece avantajlı ürünler olduğu göze çarpar. Ulaşılabilir bir fiyat aralığında tüketiciye sunulan bu boyalar, uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Siz de resimlerinizi renklendirmek ya da çocuğunuza sanatı sevdirecek aktiviteler yaptırmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Carioca Joy 24’lü süper yıkanabilir keçeli boya kalemi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu keçeli boyalara sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece ürünün kapınıza kadar gelmesini de sağlayabilirsiniz.