Carioca Joy Süper Keçeli Boya Kalemi Yıkanabilir 24'lü

139,15 TL
(5,80 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
151,38 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
148,90 TL
5 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
151,01 TL148,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Carioca Joy Süper Keçeli Boya Kalemi Yıkanabilir 24'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hızlıkırtasiye Satıcı Ünvanı: ÖZYURT KIRTASİYE PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0718003376300019 Vergi Kimlik Numarası: 7180033763
    Bu ürün hızlıkırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carioca Joy Süper Keçeli Boya Kalemi Yıkanabilir 24'lü

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Carioca U308515 Joy 24'lü Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi

Carioca Joy süper yıkanabilir 24'lü keçeli boya kalemi, çizim yaparken ya da yazı yazarken keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Bu gereçler, kaliteli ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. Renkleri kâğıda canlı ve yoğun bir biçimde aktarır. Söz konusu ürünün özel uç tasarımı sayesinde ufak rötuşlar yapabilir, ince detaylar oluşturabilirsiniz. Bu gereç, çizim yapmanın yanı sıra yazı yazmak için de tercih edilebilir. Silinebilen bir mürekkep barındırdığı için kolay kullanım imkânı tanır. Carioca Joy süper yıkanabilir 24'lü keçeli boya kalemi, karton bir ambalajın içinde bulunur. Bahsi geçen gereçler, bu kutunun içinde rahatlıkla muhafaza edilebilir. İnsan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratmayan bu ürün, çocuklar için satın alınabilir.

  • Uç Ölçüsü: 2,6 mm
  • Setin İçindeki Kalem Sayısı: 24
  • Üretim Yeri: İtalya

Carioca Joy 24'lü Yıkanabilir Keçeli Kalem Özellikleri

Carioca Joy 24'lü Yıkanabilir Keçeli Kalem Özellikleri

Carioca Joy süper yıkanabilir 24'lü keçeli boya kalemi su bazlı mürekkep kullanılarak üretilir. Bu, boyanın yüzeyin üzerine eşit bir biçimde yayılmasını sağlar. Söz konusu gereçleri kullanarak boyadığınız alanlarda renk dalgalanması ya da çatlama görülmez. Kalemin uç ölçüsü 2,6 mm olarak belirlenmiştir. İnce bir yapıya sahip olan bu parça sayesinde kolaylıkla detaylı çizimler yapabilirsiniz. Setin içinde yer alan boya kalemlerinin gövdeleri ise silindir şeklindedir. Ergonomik bir tasarıma sahip olan ürünler, uzun süreli kullanımlarda bile parmak, el ya da bilek bölgelerinin ağrımasına yol açmaz. Söz konusu gereçler kolaylıkla tutulabilir. Carioca Joy 24'lü keçeli kalem kapak tasarımıyla da dikkat çeker. Plastikten imal edilmiş olan bu parçanın üzerinde yer alan delikler, kalemin ucunun kurumasını ve işlevini yitirmesini önler.

Carioca Joy 24'lü Yıkanabilir Keçeli Kalem Kimler İçin Uygundur?

Carioca Joy 24'lü Yıkanabilir Keçeli Kalem Kimler için Uygundur?

Carioca Joy süper yıkanabilir 24'lü keçeli boya kalemi geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün, su bazlı bir mürekkep barındırır. Çocuklar için uygundur. Kalemin mürekkebi kolayca yıkanabilir. Vücudun herhangi bir yerine boya bulaştığında ilgili alanı su ile temizlemek yeterli olur. Bu, sağlıklı bir kullanımı mümkün hâle getirir. Ürünü çocuklar için uygun hâle getiren bir diğer unsur ise kalemlerin üretim aşamasında kullanılan materyallerdir. Söz konusu gereçler, dermatolojik olarak test edilmiştir. Bu, ürünün çocukların hassas cilt yapısına herhangi bir zarar vermeyeceğini gözler önüne serer. Kalemlerin içeriğinde glüten bulunmadığı için çölyak rahatsızlığına sahip olan kişiler bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Carioca 24'li keçeli kalem, yetişkinler tarafından da sıklıkla kullanılır. Özellikle yaratıcı hobilere sahip olan bireyler, bu ürünü satın alabilir.

Carioca Joy 24'lü Yıkanabilir Keçeli Kalem Kaliteli mi?

Carioca Joy 24'lü Yıkanabilir Keçeli Kalem Kaliteli mi?

Carioca Joy süper yıkanabilir 24'lü keçeli boya kalemi kaliteli yapısı sayesinde öne çıkar. Bahsi geçen gerecin gövdesi, sağlam materyallerden imal edilir. Bu, çizim ya da yazım esnasında kalemin zarar görmesini önler. Mürekkebi koruyan kapak tasarımı ise uzun süreli bir kullanım vadeder. Ergonomik tasarım, ürünün kavranmasını ve renklerin yüzeylere uygulanmasını kolaylaştırır. Bu kalemlerin kullanım ömrünü artırmak için dikkat edebileceğiniz bazı unsurlar da vardır. Kapak, boyama işleminden hemen sonra kapatılmalıdır. Bu, gerecin uç kısmının zarar görmesini önler. Kalemleri, ambalajın ya da korunaklı bir kutunun içinde saklamanız tavsiye edilir. Dilerseniz siz de Carioca Joy süper yıkanabilir 24'lü keçeli boya kalemi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kişilerin keyifli bir biçimde vakit geçirmesini sağlayan bu ürünü Trendyol'dan zahmetsizce satın alabilirsiniz.