Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi 48'li 41020

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi 48'li 41020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KISMET KIRTASİYE SİRKECİ / CAĞALOĞLU Satıcı Ünvanı: KISMET KIRTASİYE BÜRO MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0559006594000014 Vergi Kimlik Numarası: 5590065940
    Bu ürün KISMET KIRTASİYE SİRKECİ / CAĞALOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi 48'li 41020 * 48 Adet * 2,6 mm uca sahiptir. * İçerilerindeki mürekkep toksik olmayan maddeden üretilmiştir ve çocuk sağlığına zararlı hiçbir madde içermez. * Süper yıkanabilir olması sayesinde tenden sabun kullanmayı gerektirmeden yalnızca suyla yıkayarak kolayca çıkartılabilir. * Ayrıca kıyafetlerde kalan izler de yıkanarak kolayca temizlenebilir. * Kapakların üzerinde hava geçişini sağlamak için özel olarak tasarlanmış delikler bulunmaktadır. * Bu sistem sayesinde kalemin içinde bulunan mürekkep kuruma yapmaz. * Özel uç koruma sistemi sayesinde de kalemin ucu kolayca bozulmaz. * Kalemlerin üretiminde kullanılan tüm maddeler ve içerilerinde bulunan mürekkepler yalnızca gıda boyası kullanılarak renklendirilmiştir. * Plastik kısımları da tümüyle geri dönüştürülebilir özelliktedir. * İtalya’da üretilmiştir. Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 8003511410209 Item No : 41020 Kutu Ölçüleri : 53 x 18 x 2 cm. Desi Değeri: 1 Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır. 8003511410209 Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Carioca 41020 BA-MPN-10005005 Joy Süper Yıkanabilir 48'li Keçeli Boya Kalemi

Keçeli kalemler her yaştan insanın kullandığı kırtasiye ürünleri arasındadır. Özellikle değişik renklerde kalemler ile yaratıcılık artar. Ancak bu tip ürünlerin kimyasal içerikleri, uçucu solventleri ve leke bırakma sorunları çocuklar için sağlıklı olmayabilir. Carioca Joy süper yıkanabilir keçeli boya kaleminin üretiminde sağlığa zararlı maddeler kullanılmaz. Boyandığı yerden kolaylıkla çıkarılabilmesi ise ürünü daha ilgi çekici kılar. Bu kalem çeşitleri, çocukların resme olan ilgisini sanat sevgisine dönüştürür. Carioca Joy süper yıkanabilir 48’li keçeli boya kalemi, sağlıklı yapısı sebebiyle ailelerin çocuklarına güvenle verebileceği ürünler arasında yer alır. Kalemlerin genel özellikleri ise şöyledir:

  • Kalem Ucu: 2,6 mm
  • Kutu Ölçüleri (En x Boy x Derinlik): 53 cm x 18 cm x 2 cm
  • Renk Sayısı: 48

Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi 48'li Özellikleri

Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi 48'li Özellikleri

Carioca Joy Süper yıkanabilir 48’li keçeli boya kalemi İtalya'da üretilmiştir. Ürün, 3 yaş ve üzeri çocuklar tarafından kullanılabilir. Daha küçük yaştaki çocuklarda motor kas gelişimi henüz tamamlanmadığı için bu incelikteki kalemler tavsiye edilmez. Carioca Joy süper yıkanabilir 48’li keçeli kalem üretiminde gıda boyası kullanılmıştır. Boyar maddeyi çözücü ve taşıyıcı olarak da su tercih edilmiştir. Bu da boyanın leke yapmasını engeller. İstenmeyen bölgelere sürülen keçeli kalemin boyasını sadece su ile yıkayarak geçirmek mümkündür. Keçeli kalemler gluten içermez ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Carioca Joy süper yıkanabilir 48’li keçeli boya kalemi, hassas bünyeye sahip çocuklar tarafından da gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi 48'li Yapısı Nasıl?

Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi 48'li Yapısı Nasıl?

Carioca Joy süper yıkanabilir 48’li keçeli boya kalemi, değişik renk alternatifleriyle çocukların yaratıcılıklarını harekete geçirir. Minikler, boya setinde yer alan birbirinden farklı renkleri kullanarak diledikleri resmi yapabilir. Keçeli kalemlerde renkleri oluşturan pigmentler bir çözücü içinde bulunur. Bu çözücü, pigmentin kalem içindeki lif tarafından emilmesini sağlar. Kalemin ucuna kadar gelen çözücüler, bu bölgede havaya karışır. Boyama esnasında oluşan bu fiziksel olay, kalemi kullanan kişi tarafından solventin solunması anlamına gelir. Buharlaşan solvent, kimyasal içerikli olursa çocuklara zarar verebilir. Su bazlı keçeli kalemler, bu nedenle önemlidir. Keçeli kalemle yapılan çizimlerde kalem yüzeye bastırıldığında ucundaki akrilik lif kırılarak kalemi kullanılmaz hâle getirir. Carioca Joy süper yıkanabilir 48’li keçeli boya kalemi uçları, ekstra basınca dayanıklı şekilde üretilmiştir. Ürünün plastik bölümleri geri dönüştürülebilir materyalden imal edilmiştir.

Carioca Joy Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi Dayanıklı mıdır?

3 yaş ve üzeri çocukların gelişmeye başlayan küçük kasları, çok ince olmayan kalemleri tutabilecek kapasitededir. Carioca Joy süper yıkanabilir 48’li keçeli boya kalemi tasarımı, çocukların parmak yapılarına uygun şekildedir. Miniklerin kullandıkları keçeli kalemlerin standart ürünlerden daha dayanıklı olması gerekir. Carioca Joy Süper Yıkanabilir 48’li Keçeli Boya Kalemi yorumlarına göre ürünün dikkat çekici özelliklerinden biri, kapağı açıkken kurumamasıdır. Keçeli kalemin kapakları üzerinde hava geçişini sağlamak için özel olarak tasarlanmış delikler bulunur. Bu sistem sayesinde kalemin içindeki solvent buharlaşarak uzaklaşamaz. Kalemlerin ucu, özel korumalı yapı sayesinde darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Siz de çocuklarınızın carioca 41020 joy süper yıkanabilir keçeli boya kalemi ile güvenle resim yapmasını isterseniz bu ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma şansını da elde edebilirsiniz.