Carioca 42815 Jumbo Bebek Keçeli Kalem 6lı

200 TL
(33,33 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
Kurumsal Fatura
213,50 TL196,50 TL
5 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
197,34 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
208,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Carioca 42815 Jumbo Bebek Keçeli Kalem 6lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebeklik Satıcı Ünvanı: BEBEKLİK YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160159196400001 Vergi Kimlik Numarası: 1601591964
    Bu ürün Bebeklik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Bebek Süper Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi Bu çok özel keçeli kalemlerin hem yuvarlak uçları hem de kalın gövdeleri 2 yaş ve üzeri küçük çocukların kolayca tutup boyama yapabilmesini sağlar.
  • Kalemler sevimli suratlardan oluşan kapakları sayesinde küçük çocukların oyun arkadaşları halini alırlar.
  • Son derece güvenli olan bu ürünler dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Carioca CRI-42815 Teddy Jumbo Bebek Süper Yıkanabilir Keçeli 6'lı Boya Kalemi

Carioca Teddy jumbo bebek süper yıkanabilir 6’lı keçeli boya kalemi, özel tasarlanan resim gereçleri arasında yer alır. Çocukların keyifli ve kaliteli vakit geçirmeleri için geliştirilen bu setin içerisinde 6 adet boya kalemi bulunur. Bu kalemlerin her biri, farklı renklerde olup geniş boyutlarıyla jumbo olarak isimlendirilir. Sette, likit mürekkep kullanılır. Bu boya özelliği, canlı renklendirmeler yapmayı mümkün kılar. Kalemler, kapaklı tasarıma sahip olur. Kapaklar hem boyutları hem de motifli tasarımıyla çocuklar için güvenli ve eğlenceli bir kullanım sergiler. Bu tasarım, ürünün görüntüsünü daha sevimli bir hâle getirerek kullanımı eğlenceli kılar.

  • Model: Keçeli kalem
  • Adet: 6'lı
  • Boyut: Jumbo

Carioca Teddy Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi Özellikleri

Carioca Teddy Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi Özellikleri

Carioca Teddy jumbo bebek süper yıkanabilir 6’lı keçeli boya kalemi, sevimli tasarımıyla ilgi görür. Kalemler, küçük çocukların ihtiyaçlarına uygun ergonomik yapıda üretilir. Biçim ve boyama kolaylığı, ürünü tercih edilebilir kılar. Boya kalemleri, içerik bakımından çocuk sağlığına uygun bulunur. Setin hem materyalinde hem boyasında bebeklerin sağlığını tehlikeye atacak maddeler yer almaz. Özellikle toksin madde içermeyen yapısıyla, ebeveynler tarafından güvenle tercih edilebilir. Su bazlı mürekkebi, cilde zarar vermez. İstenmeyen durumlarda yıkarak kolayca temizlenir. Carioca Teddy jumbo bebek 6'lı yıkanabilir keçeli boya kalemi, kıyafetlerde de iz bırakmaz. Çocukların kıyafetlerinde oluşan boya lekeleri, makinede normal programlarda yıkanarak kolayca çıkar. Uç kısmı, özel koruma sistemine sahip olur. Kalemin küt ve yuvarlak ucu, boyama yapmayı kolaylaştırır.

Carioca Teddy Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi Kaç Yaşa Uygun?

Carioca Teddy Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi Kaç Yaşa Uygun?

Carioca Teddy jumbo bebek süper yıkanabilir 6’lı keçeli boya kalemi, oldukça geniş bir yaş aralığına hitap eder. Kalemlerin kalın gövdeleri, küçük çocukların el yapılarına uygun şekilde dizayn edilir. Küçük eller, boyaları kolayca kavrayabilir. Carioca markası, çocukların güvenliğini düşünerek dermatolojik açıdan test edilir. Ebeveynler, bu ürünü farklı yaşlardaki çocukları için güvenle tercih edebilir. Ürünlerdeki eğlenceli tasarım; 4 ve 5 yaş düzeyi için uygun bir kullanım sergiler. Ebeveyn kontrolünde, 3 yaşındaki çocukların da bu kalemler ile oynaması uygun olur. Kalem seti, figürlü bir tasarıma sahip olduğu için hem erkek hem kız çocukları tarafından beğenilir. Özellikle 5 yaş ve üzerindeki çocuklar, bu ürünü anaokulunda kullanabilir. Kalemler aynı zamanda yaz tatillerinde eğitim amacıyla tercih edilebilir.

Carioca Teddy Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi Kaliteli mi?

Carioca Teddy Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi Kaliteli mi?

Carioca Teddy jumbo bebek süper yıkanabilir 6’lı keçeli boya kalemi, kaliteli materyallerden üretilir. Ürünün dış kısmında kullanılan plastik malzeme, çocukların güvenliği açısından ideal bir yapıda olur. Kalın küt uç dizaynı, yaralanmaların önüne geçer. Ayrıca bu uç tasarımı çocuklar için daha konforlu bir boyama deneyimi sunar. Ürünün iç kısmında kullanılan mürekkep, çocuk sağlığına uygun özellikler taşır. Carioca Baby 6’lı yıkanabilir keçeli boya kalemi, insan sağlığına doğrudan zarar verici maddeler içermez. Kalemlerin canlı ve parlak renkleri, ilgi çeker ve hayal dünyalarını besler. Boyama kitaplarında rahatlıkla tercih edilebilir. Ürünler, mikroban antibakteriyel isimli bir maddeden üretilir. Kullanım süresi boyunca mikrop üretmeyen boyalar, her açıdan güvenli bulunur. Dilerseniz ürünün kalitesi ve güvenliği ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak için Carioca Teddy jumbo bebek süper yıkanabilir 6’lı keçeli boya kalemi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Teddy jumbo bebek keçeli boya kalem setini, Trendyol üzerinden güvenli ödeme seçenekleri ile kolayca satın alabilirsiniz.