Carioca 8 Renk Jumbo Bebek Pastel Boya 42892

220 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Carioca 8 Renk Jumbo Bebek Pastel Boya 42892

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pusula kids yayıncılık Satıcı Ünvanı: MURAT KİPRİKSİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1144058636800001 Vergi Kimlik Numarası: 5630286824
    Bu ürün pusula kids yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 yaş ve üzeri küçük çocukların kullanımı için özel olarak üretilmiş bu süper yumuşak pastel boya kalemleri kalın gövdeleri sayesinde küçük ellere tutuş kolaylığı sağlar. Parlak ve canlı renklere sahip su bazlı boyalar tenden ve kıyafetlerden kolayca temizlenebilir. Boyalara istendiği takdirde su ve fırça yardımı ile suluboya etkisi verilebilir. Boyalar çocuk sağlığına zararlı hiçbir madde içermez. Yaş Grubu: 2+ Yaş

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Carioca Jumbo Bebek Yumuşak Pastel Boya 8'li

Carioca jumbo bebek yumuşak pastel boya 8'li, bebekler ve küçük çocuklar için tasarlanır. Bu boya seti, doğal malzemelerden yapılmıştır ve toksik olmayan güvenli bir boyama deneyimi sunar. Pastel boya kalemleri, geniş uçlu yapısı sayesinde küçük eller tarafından rahatlıkla kavranabilir ve kullanılabilir.

 
  • Doğal malzeme
  • Geniş uçlu
  • Yumuşak

Carioca Jumbo Bebek Yumuşak Pastel Boya 8’li Özellikleri

Carioca Jumbo Bebek Yumuşak Pastel Boya 8’li Özellikleri

Set; kırmızı, sarı, turuncu, mor, pembe, yeşil, mavi ve kahverengi olmak üzere 8 farklı renk içerir. Geniş uçlu yapısı sayesinde çocuklar tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Geniş uçlu olması özellikle küçük yaştaki çocuklar için tercih edilir. Pastel boyaların yumuşak dokusu; kağıt, karton veya diğer yüzeylerde daha canlı ve etkileyici çizimler yapılmasına olanak tanır. Carioca jumbo bebek yumuşak pastel boya 8'li setin yapısı, boyaların daha uzun süre dayanmalarına ve bozulmalarını önlemelerine olanak tanır. Genel olarak Carioca jumbo set, kaliteli malzemelerden yapılan bir içeriğe sahiptir. Güvenli, kolay kullanımlı ve uzun ömürlü bir boya setidir.

 

Carioca Jumbo Bebek Yumuşak Pastel Boya 8’li Fiyatı

Carioca Jumbo Bebek Yumuşak Pastel Boya 8’li Fiyatı

Carioca jumbo bebek yumuşak pastel boya 8'li kullanımı oldukça basittir. İlk olarak, kağıt, karton veya diğer yüzeyleri çocuklarınız için hazırlayabilirsiniz. Bunlar, çizim veya boyama yapmak istediğiniz herhangi bir yüzey olabilir. Pastel boyaların uçlarını açmak için plastik koruyucu kapaklarını çıkarmanız gerekir. Boya kalemlerini küçük eller tarafından kolayca kavranabilecek şekilde tutabilirsiniz. Kağıt, karton veya diğer yüzeyler üzerinde çizim veya boyama yapmak istenen şekilleri beraber belirleyebilirsiniz. Pastel boya kalemiyle yüzeye çizim yapmak mümkündür. Boyama yapmak istediğiniz bölgeye hafifçe bastırmanız yeterli olur. Boya kaleminin yumuşak dokusu, renklerin daha kolay karışmasını ve daha canlı görünmesini sağlar. Farklı renklerle çalışabilir, çizimleri veya boyamaları hızla tamamlayabilirsiniz. Kullanım sonrasında, plastik koruyucu kapaklarını tekrar kalemlerin uçlarına takabilirsiniz. Pastel boyaları serin ve kuru bir yerde saklamanız önerilir. Genel olarak Carioca jumbo bebek yumuşak pastel boya 8'li özellikleri bebekler ve küçük çocuklar için kolaydır. Bu pastel boyalar, çizim yapmak veya boyamak için herhangi bir yüzeyde kullanılır.

 

Carioca Jumbo Bebek Yumuşak Pastel Boya 8’li Fiyatı

Carioca Jumbo Bebek Yumuşak Pastel Boya 8’li Fiyatı

Carioca jumbo bebek yumuşak pastel boya 8'li, bebekler ve küçük çocuklar için tasarlanmış bir boyama setidir. Bununla beraber yetişkinler tarafından hobi amaçlı sıklıkla kullanılır. Pastel boyaların yapısı yumuşaktır ve kağıt veya kartonda daha canlı ve etkileyici renkler elde etmeyi sağlar. Doğal malzemeler kullanılarak üretilmesiyle çocuklar için zararlı bir içerik sunmaz. 8 farklı renk seçeneği sunan ürün, çocukların hayal gücünü geliştirir. Çocuklar, farklı renklerle çalışabilir ve hayal güçlerini kullanarak yaratıcı çizimler yapabilirler. Pastel boyanın uçları, kırılmaları önlemek amacıyla geniş tutulur. Carioca jumbo bebek yumuşak pastel boya 8'li yorum ve değerlendirmeleri, büyük ölçüde olumludur. Carioca jumbo bebek yumuşak pastel boyalar, bebekler ve küçük çocuklar için özel olarak tasarlanır. Pastel boyaların uçlarının kırılma veya aşınma riski nedeniyle dikkatli kullanılması tavsiye edilir. Carioca jumbo bebek yumuşak pastel boya 8'li fiyat bilgisi Trendyol’da yer alır. Bu boyaları satın alarak çocuklara hediye edebilirsiniz.