Carioca Bebek Eğlence Seti

322,82 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
322,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
335,40 TL
7 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Carioca Bebek Eğlence Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALLSTORE Satıcı Ünvanı: SEVGİ GÖZÜKÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2769487313000001 Vergi Kimlik Numarası: 4110057408
    Bu ürün ALLSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carioca Okul Ögrenci Kirtasiye Boya Seti Ofisinn-071 Set İçeriği : 1 Adet : Carioca 6'lı Teddy Jumbo Bebek Yıkanabilir Keçeli Boya Kalemi 1 Adet : Carioca 6'lı Teddy Şekilli Kirletmeyen Mum Boyalar

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Carioca Okul Ögrenci Kirtasiye Boya Seti ile Keyifli Resim Dersleri

Resim derslerinde kullanılan boya setleri, çocukların hayallerini süsleyen ürünlerdir. Özellikle sanata ilgi gösteren çocukların büyük ilgi duyduğu kırtasiye boya setleri çok çeşitliliği ile bilinir. Pastel boyalar, sulu boyalar, kalem boyalar, keçeli kalemler, akrilik boyalar çocukların sıklıkla kullandığı boya seçenekleri arasında yer alır. Çocuklar, hayal güçlerini bu boyaları kullanarak kâğıt üzerine yansıtır. Kırtasiye boya markası denildiğinde akla gelen markalardan biri de Carioca’dır. Carioca okul öğrenci kırtasiye boya seti bir yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. Çocukların hayal güçlerini yansıttığı çizimler için kullanılan bu ürün; okulda, ana sınıfında, kreşte ve evde kullanmak için idealdir. Siz de çocuğunuzun farklı kompozisyonlar ile buluşmasını istiyorsanız carioca okul öğrenci kırtasiye boya seti edinerek, onların hayal dünyalarını renklendirebilirsiniz.

  • Çeşitli Renk Seçeneği
  • Çocukların Gelişimini Destekleyen
  • Kolay Kullanım

Çocukların Hayali Okul Öğrenci Kırtasiye Boya Seti

Çocukların Hayali Okul Öğrenci Kırtasiye Boya Seti

Okul öğrenci kırtasiye boya seti okullarda kullanılan bir tür üründür. Bir yaş ve üzerinde olan her çocuk, farklı renklerden oluşan sanat eserlerini yapabilir. Çocuklar; manzara, ağaç, ev, aile, okul, arkadaş gibi temaları kullanarak rengarenk resimler ve çizimler oluşturabilir. Boyama kitaplarında yer alan resimler, yine renkli boyalar yardımı ile süslenebilir. Çocuklar, resim yaparken özgürdür. Hayal güçlerinde yer alan her şeyi kâğıda çizer ve rengarenk boyalar ile bu çizimlerini renklendirebilirler. Okul öğrenci kırtasiye boya seti içeriği de bu anlamda her çocuğun ilgisini çekebilir. Carioca okul öğrenci kırtasiye boya seti içerisinde çeşitli renklerden oluşan keçeli kalemler yer alır. Ürün içerisinde yer alan renkler; kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi ve mor olarak belirlenmiştir. Ürün, 0 ve 5 yaş arasındaki çocuklar için uygundur. Leke tutmasına karşı üstün koruma sağlayan Carioca okul öğrenci kırtasiye boya seti 6119850109056 bu anlamda ebeveynlerin dikkatini çekmektedir.

Gelişimi Destekleyen Okul Öğrenci Kırtasiye Boya Seti

Küçüklerin Gelişimini Destekleyen Okul Öğrenci Kırtasiye Boya Seti

Çocuklar için resim yapmak, hayallerine açılan kapı gibidir. Bu anlamda ebeveynler, çocuklarının bilinç altlarında ne olduğunu ve hayallerini nasıl yansıttığını resim yoluyla anlayabilir. Resim yapmak, çoğu zaman hobi olarak da görülebilir. Çocukların, gelişimini destekleyen bu ürünler, eğitim amaçlı olarak da kullanılır. Okul öğrenci kırtasiye boya seti kullananlar da tüm bu olumlu süreçlerden faydalanır ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilir. Okul öğrenci kırtasiye boya seti özellikleri bakımından da dikkat çeker. Ürün içerisinde yer alan boyalar kalem formundadır. Özellikle anaokulu çağındaki çocukların kişisel gelişimine katkı sağlayan kalem boyalar, kullanım açısından diğer boya türlerine göre daha avantajlıdır. Çocukların elleriyle bir nesneyi tutma becerilerine katkı sağlayan kalem boyalar, ebeveynlerin sıklıkla tercih ettiği boya çeşitleri arasında yer alır. Siz de çocuklarınızın kişisel gelişimlerine önem veriyorsanız sayfamızda yer alan kalem boya çeşidini inceleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Okul Öğrenci Kırtasiye Boya Seti

Uygun Fiyatlı Okul Öğrenci Kırtasiye Boya Seti

Okul öğrenci kırtasiye boya seti fiyat seçenekleri belirlenirken, ürün içerisinde kullanılan malzemeler ve bu malzemelerin niteliği baz alınmıştır. Carioca okul öğrenci kırtasiye boya seti avantajlı bir fiyata sahiptir. Ebeveynler, boyama seti satın alamdan önce bazı durumları da göz önünde bulundurmalıdır. Örneğin, satın alacağınız boyanın çocuklar için sağlıklı olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Çocuğunuzun yaş kriterini baz alarak boya seçiminizi yapmalısınız. Bu özelliklere dikkat ettiğinizde, çocuğunuz için en ideal olan boya çeşidini kolay bir şekilde bulabilirseniz. Carioca okul öğrenci kırtasiye boya seti sizin ve çocuğunuz için hem özellikleri hem de fiyatı ile uygun bir üründür. Ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için ise okul öğrenci kırtasiye boya seti yorum kategorisine erişebilirsiniz.