Carlovy Vla8-4/4 Tam Boy Keman Yay+Reçine+Kutu+Yastık+Susturucu+Yedek Tel

7.649 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.828,61 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.344,99 TL

Ürün Bilgileri

Carlovy Vla8-4/4 Tam Boy Keman Yay+Reçine+Kutu+Yastık+Susturucu+Yedek Tel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: myenstruman Satıcı Ünvanı: DENİZ YURDABAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Iğdır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2923092407800017 Vergi Kimlik Numarası: 9840195570
    Bu ürün myenstruman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carlovy VLA8 - 4/4 Keman Ebat: 4/4 (Tam Boy)
  • Ön Kapak: En Az 10 Yıllık Masif Ladin Ağacı
  • Yanlar ve Arkalar: En Az 10 Yıllık Masif Kelebek Ağacı
  • Klavye: Abanoz
  • Burgular: Abanoz ağacı
  • Kuyruk: Abanoz ağacı(4 adet fix ile gelir)
  • Cila: Antik mat cila
  • Dahili Aksesuarlar: Su geçirmez taşıma çantası, reçine ve arşe
  • Keman Boy Skalası Tam Boy (4/4) Üç Çeyrek (3/4) Yarım Boy (2/4) Çeyrek Boy (1/4) Yaş Aralığı 12 Yaş + 9-12 Yaş 7-9 Yaş 5-7 yaş Kol Uzuluğu 58 cm + 54.6 - 56 cm 50.8 cm 45.7 - 47 cm Keman Boyu 59 cm 55.5 cm 52 cm 47 cm Arşe Uzunluğu 74 cm 69 cm 62 cm 55 cm *Bu tablo keman seçimleriniz için fikir vermesi amacı ile hazırlanmıştır.Keman boyları çalacak kişinin fiziksel yapısına göre farklılık gösterebilir. Yeni başlayanlar için yaylı çalgı alırken bazı konulara dikkat edilmesi gerekmektedir. - Öncelikle çalgının tuşe, burgu ve kuyruk gibi parçalarının siyah boyalı yumuşak ve sıradan bir ağaçtan değil de sert ve dayanıklı bir ağaç olan abanozdan yapıldığından emin olun.
  • - Ayrıca ucuz ve fabrikasyon öğrenci çalgılarının bir lüthiye (yaylı çalgı yapım/onarımcısı) tarafından kontrol edilip burgu, eşik vs gibi parçalarının uygun şekilde ayarlanması gerekmektedir.
  • - Sadece fiyatı ucuz diye kalitesiz malzemeden yapılmış ve elden geçmemiş fabrikasyon bir enstruman aldığınızda kısa süre sonra enstrumanınızı bir lüthiyeye götürmek ve çok daha fazla masraf yapmak zorunda kalacağınızı unutmayın.
  • Satın alacağınız tüm ürünler, lüthiye kontrolünden geçmiş şekilde size teslim edilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Carlovy VLA8 - 4/4 Keman

Carlovy VLA8 - 4/4 keman ladin ağacından tasarlanan tam boy bir modeldir. Yan ve arka kısımları kelebek ağacından tasarlanır. Abanoz yapıya sahip kaliteli bir klavyesi bulunur. Burgu ve kuyruk yerleri abanoz ağacının eseri olup 4 adet fix ile müşterinin eline ulaşır. Reçine ve arşe ürün ile yanında su geçirmez çantası ile birlikte müşteriye ulaşır. 4/4 ölçüsü tam boy, ¾ ölçüsü yarım boy, ¼ ölçüsü ise çeyrek boy olarak nitelendirilir. 5 ve 12 yaş aralığındaki tüm çocuklar için kullanım özelliği bulunur. Kol uzunluğu aralığı boy ölçüsüne göre 45.7 cm ve 58 cm arasında ve keman boyu 47 - 59 cm aralığında farklılık gösterir. İçiniz rahat bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Dayanıklı ve kaliteli üretim
  • Mat cila görünümü
  • Uzun süreli kullanım

Carlovy VLA8 - 4/4 Keman ile Keyifli Müzik Saatleri

Carlovy VLA8 - 4/4 Keman ile Keyifli Müzik Saatleri

Carlovy keman boyu çalacak kişinin fiziksel özelliklerine göre değişebilir. Sert ve dayanıklı bir ağaç olan abanoz ağacından özenli bir şekilde tasarlanır. Parçaların uygun bir şekilde ayarlanması iyi bir performans için büyük bir önem taşır. Parçalar siyah boyalı ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Arşe uzunluğu 55 cm ve 74 cm arasında değişkenlik gösterir. Çocuklarınızı bu keman ürünü sayesinde erken yaşta müzik ve sanat ile tanıştırabilirsiniz. Keyifli ve güzel vakitler geçirmenizi sağlar. Mat bir renge ve ahşap yapıya sahiptir. Kurulum aşaması oldukça pratik ve kolaydır. Ürün kurulumu müşteriye aittir. Carlovy keman 4/4 modelin Batı ve Türk müziği için kullanım özelliği mevcuttur. Abanoz ağacı aynı zamanda gül ağacı ile de desteklenerek modelin dayanıklılığı artırılır. Carlovy marka kemanı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Kaliteli Carlovy VLA8 - 4/4 Keman Yorumları

Kaliteli Carlovy VLA8 - 4/4 Keman Yorumları

Bu keman modeli özel antik mat cila ile son halini alarak iyi bir görünüme kavuşur. Üst düzey bir kalite ve malzemeden tasarlanır. Keman yayı Moğol at kuyruğundan yapılan özel bir parçadır. Standart bir köprü yüksekliğine sahiptir. Dilerseniz kendinize göre köprü yüksekliğini ayarlayabilirsiniz. Dikdörtgen siyah bir kutu içerisinde müşterinin eline ulaşır. Keman kutusu su geçirmez bir yapıya sahiptir. Ürün elinize ulaştıktan sonra pratik bir şekilde akort ayarını yaparak kullanım sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızı sanata teşvik etmek için iyi bir seçenek haline gelir. Bu kaliteli kemanı daha önce satın alan müşteriler bulunur. Carlovy VLA8 - 4/4 keman kullananlar bu işlevsel model hakkındaki memnuniyetinden bahseder. Dilerseniz siz de Carlovy VLA8 - 4/4 keman yorumları bölümüne göz atarak bu deneyimleri ve daha fazlasını öğrenebilirsiniz.

Kaliteli Carlovy VLA8 - 4/4 Keman Fiyatı

Kaliteli Carlovy VLA8 - 4/4 Keman Fiyatı

Keman seçimi yapılırken hangi ağaç kullanılarak tasarlandığı oldukça büyük bir önem taşır. Carlovy VLA8 - 4/4 keman fiyatları ürünün özellikleri, malzeme tedariği, işçilik süreci ve diğer etkenler baz alınarak belirlenir. Üretim aşamasında 10 yıllık dayanıklı ağaçlar kullanılır. Küçük darbeler sonucu zarar görmez ya da kırılmaz. Uygun fiyatı sayesinde kısa zamanda tercih haline gelir. Eşsiz ahşap yapısı ile oldukça dikkat çeker. Bu model ile çocuklarınızın müzikle tanışmasını sağlayabilirsiniz. Keman sesini her dinlediğinizde ruhunuzun arındığını hissedersiniz. Yaş, boy ve kol uzunluğu faktörlerine göre kendinize uygun kemanı kolay bir şekilde seçebilirsiniz. Ürünün tüm parçaları cm değerine göre hesaplanır. Kalite ve özenle üretilerek tüm detayları düşünülür. Siz de Trendyol güvencesi ile Carlovy marka keman modeline hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.