Carlson Balık Yağı Içeren Portakal Aromalı Sıvı Takviye Edici Gıda 2 X 200 Ml

1.390 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Carlson Balık Yağı Içeren Portakal Aromalı Sıvı Takviye Edici Gıda 2 X 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOLİST Satıcı Ünvanı: RPT SAĞLIK GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735167985000001 Vergi Kimlik Numarası: 7351679850
    Bu ürün DERMOLİST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carlson balık yağı içeren portakal aromalı sıvı takviye edici gıda 200 ml ürün adı:Carlson fisl oil omega-3s food supplement 200 mlürün markası:Carlsonürün boyutu:200 mlözet bilgi:Portakal aromalı sıvı takviye edici gıda.Ürün faydaları:Ağır metallerden arındırılmış norveç balık yağıdır. A ve d vitamini içermez. Yaz-Kış kullanıma uygundur.Kullanım şekli:4-10 yaş arası çocuklar için günde 2,5 ml yemeklerle birlikte alınması tavsiye edilir.Yetişkinler sabah akşam 5 ml olmak üzere günde 10 ml yemeklerle birlikte alınması tavsiye edilir.Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve tercihen 60-90 gün içerisinde tüketiniz. günlük kullanım değerleri değer 4-10 yaş çocuklar için 1 çay kaşığı ( 2.5ml) toplam omega-3 yağ asitleri 800mg epa 400mg dha 250mg biberiye 1.5mg 11 yaş ve üzeri bireyler için 2 tatlı kaşığı ( 10ml) toplam omega-3 yağ asitleri 3200mg epa 1600mg dha 1000mg biberiye 6mg

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver