Carmex Lip Balm Dudak Kremi 10gr

249,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kurumsal Fatura
199,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Carmex Lip Balm Dudak Kremi 10gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Tüp
  • Form Balm
  • Hacim 10 - 99 ml
Geri Bildirim Ver

Carmex Nemlendiricili Dudak Balmı

Carmex nemlendiricili dudak balmı, özellikle kış ayları başta olmak üzere mevsim geçişlerinde de kullanabileceğiniz bir üründür. Dudak kurumasının önüne geçen lip balm, yaptığınız makyajları kolaylaştırır. Pürüzsüz bir yüzey oluşturan yumuşak dokusu sayesinde üzerine uyguladığınız rujlar kolayca yayılır ve parçalı görünümün önüne geçilir. Benzersiz kakao aroması için kakao yağı kullanılarak üretilir. Dudakta oluşan yıpranmaları önlemenize yardımcı olur. Carmex dudak balmı, oluşan kabukları yumuşatarak yok eder ve yeni oluşabilecek kabuklanmalara karşı koruma sağlar. Şiddetli ve kuru rüzgarlar söz konusu olduğunda dudaklar ciddi zarar görebilir. Bu zararlar, acı hissiyle birlikte çekilmez bir hale gelebilir. Ek olarak dudak ve cilt sağlığınızı tamamen bozabilir. Koruyucu dudak kremi sayesinde tüm bu etkilerden kolayca sıyrılabilirsiniz. Çatlakları önleyen formülüyle kış aylarında kullanabilirsiniz.

  • Uçuklara karşı koruma
  • Nemlendirici bakım
  • Güneş koruması

Carmex Nemlendiricili Dudak Balm Özellikleri

Carmex Nemlendiricili Dudak Balm Özellikleri

Carmex nemlendiricili dudak balmı kullananlar, ürünün güneş korumasına karşı formülünden faydalanabilir. SPF15 özelliğiyle tasarlanan ürün, dudaklarınızı güneşin zararlı ışınlarına doğrudan koruma sağlar. Bu sayede yaz aylarında da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dudakta oluşan soyulmaları yok eden ürün, canlı bir görünüm sunar. Ürün içeriğinde sağlığınızı olumsuz bir şekilde etkileyecek etken madde bulunmaz. Aynı zamanda hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilir. Carmex nemlendiricili dudak balmı satın alanlar, doğal bir görünüme sahip olur. İster makyaj öncesi ister makyaj sonrası dudaklarınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Uzun süreli kalıcı nemlendirmesi sayesinde sürekli yenilemenize gerek yoktur. Kuruluk hissettiğiniz her an kullanabilirsiniz. Kuru hava nedeniyle dudakta oluşan tahriş ve yara etkisi gün boyu rahatsızlık verebilir. Yumuşatıcı formülü sayesinde tahrişin oluşturabileceği olumsuz etkilere maruz kalmadan yok edebilirsiniz. Tüp formuyla kolayca uygulayabilirsiniz.

Carmex Nemlendiricili Dudak Balm Kullananlar

Carmex Nemlendiricili Dudak Balm Kullananlar

Carmex dudak bakımını benzersiz bir deneyime dönüştürür. İçeriğindeki vazelin sayesinde dudaklara bakım yaparken koruma da sağlar. Cilt sağlığını koruma odaklı ürünün meziyetleri oldukça fazladır. Ürünü sağlık dışında estetik bir görünüm kazanmak için de kullanabilirsiniz. Günlük kullanımda dolgulu ve parlak bir görünüm sunar. Kremsi bir renk veren ürün, aynı zamanda doğal bir ışıltı sağlar. Zengin mineral ve vitaminlerle birlikte üretilen dudak balmı, baskın olarak A ve D vitamini içerir. Bu sayede hem güneş koruması sağlar hem de dudakta oluşan olumsuz etkileri kolaylıkla yok eder. Kakao özüyle formüle edilen ürün dikkat çekici ve güzel bir kokuya sahiptir. Güne başlarken kullanabileceğiniz ürünü zorlu hava şartlarında bile sağladığı dayanıklılık ile kolaylıkla çıkmaz. Bu sayede cildiniz kolayca nemlenir. Gece yatmadan hemen önce sürerek cildinize yumuşak bir bakım yapabilirsiniz.

Carmex Nemlendiricili Dudak Balm Fiyat Fırsatı

Carmex Nemlendiricili Dudak Balm Fiyat Fırsatı

Krem, hassas ciltler için uygundur. Zarar gören dudaklara rahatlıkla uygulanabilir. Düzenli bir şekilde kullandığınızda kalıcı bir etki bırakır. Güne başlarken veya gün ortasında kolaylıkla yenileyebilirsiniz. Ürün, cildinizde oluşan uçuklara karşı da koruma sağlar. Mevcut uçukları tamamen yok ederken oluşabilecek uçukları da önler. Bu sayede çok yönlü koruma elde edebilirsiniz. Carmex nemlendiricili dudak balmı fiyatı, her bütçeye uygundur. Kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz ürün yer kaplamaz. Bu sayede elinizin altında her daim kullanıma hazırdır. Sıcak ve boğucu günlerde makyaj yapmak istemeyebilirsiniz. Böyle zamanlarda ürünü pratik bir şekilde cildinize uygulayarak dolgulu ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Her tarza uygun olan rengi sayesinde rahat bir kullanım sağlayan Carmex nemlendiricili dudak balmı yorumlarına Trendyol’dan hızlı bir şekilde göz atabilir, kolayca satın alabilirsiniz.