Carpex Çubuklu Ev Ofis Oda Kokusu Midnight Blue 110 ml

559 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Carpex Çubuklu Ev Ofis Oda Kokusu Midnight Blue 110 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Carpex Satıcı Ünvanı: MİRO KOZMETİK HİJYEN DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621048181000012 Vergi Kimlik Numarası: 6210481810
    Bu ürün Carpex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri Bu ürün, ferahlatıcı ve kalıcı bir kokuya sahiptir ve evinize derinlemesine bir koku bırakarak hoş bir ortam yaratır. 110 ml hacim sayesinde kullanım kolaylığı ve uzun süre kullanım imkanı sağlamaktadır. Çubukları sayesinde kokuyu dağıtmak için kolay bir yöntem sunar. Koku yayılımı sürekli ve doğaldır. Doğal esansiyel yağlarla yapılan formül, uzun süre kalıcı ve güçlü bir koku yayılımı sağlamaktadır. Çubuklu Ev Ofis Oda Kokusu Midnight Blue, ayrıca misafirlerinizin de hoşuna gidecek bir hediye tercihi olabilir. Önemli Notlar Çubuklu ev, ofis, oda kokusu Midnight Blue, özel olarak formüle edilmiştir.
Geri Bildirim Ver