Carpex Kötü Koku Giderici Enzimatik Konsantre 1 L

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Carpex Kötü Koku Giderici Enzimatik Konsantre 1 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Carpex Satıcı Ünvanı: MİRO KOZMETİK HİJYEN DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621048181000012 Vergi Kimlik Numarası: 6210481810
    Bu ürün Carpex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri Toksit olmayan, doğada çözünebilir. Uygulanan alanı kısa sürede ferahlatan güçlü kokusuyla, konsantre formülü ve yoğun aktif maddeleri ile birlikte içeriğindeki enzim ve milyonlarca bakteriler ile kötü kokuları kaynağında yok eder. Önemli Notlar Tuvaletlerdeki giderlerin tıkanmasını engeller. Gider borularındaki yağ, kir birikimini engeller ve çözer. Tuvalet koku giderici etkisiyle tuvaletlerdeki kötü koku oluşumunu durdurur. Nerelerde Kullanırım? Tuvalet alanlarındaki yer giderleri. Tuvalet ve pisuvarlar, sifon rezervuarları ve lavabo gibi kötü koku oluşan alanlarda kullanabilirsiniz. Neden Kullanmalıyım? Tuvaletlerdeki istenmeyen kokuların geneli gider hatlarından gelmektedir. Bu gider hatlarında biriken atık malzemeler zamanla kötü kokuya neden olmaktadır. Ürünümüzün içeriğindeki bakteriler düşük oksijende yüksek organik giderimi yaparak kötü kokulara ve tıkanmalara sebep olan birikimleri giderir. Bu ürün, bu gider hatlarına belli periyotlarla uygulanarak kötü kokuları önler ve durdurur. Nasıl Kullanırım? Uygulama miktarları giderin ve tesisatın durumuna göre değişmektedir. Pisuvarlarda oluşan biyofilm ve koku koku giderimi için aylık 250 - 300 ml. (2,5 - 3 çay bardağı) yeterlidir. Yer giderleri ve kanalizasyona açılan diğer giderler için her gidere yaklaşık 100 ml. (1 çay bardağı) haftada 3 gün uygulama yapmak sorunları çözecektir. Birbiriyle bağlı olan giderler birleştirilerek her gidere uygulama yapmak yerine bir gruba tek noktadan uygulama yapmak mümkündür. Carpex Hakkında Carpex %100 Türk sermayeli uluslar arası kalitede oto bakım ve temizlik ürünleri, oto, ofis ve oda kokuları, koku makineleri ve hijyen ürünleri üreten Türkiye’nin öncü ve güvenilir markasıdır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sprey
Geri Bildirim Ver

Carpex Kötü Koku Giderici Enzimatik Konsantre 1 lt

Tuvaletlerde kötü kokular oluşması sıklıkla rastlanılan bir durumdur. Bu durumun önüne geçebilme adına Carpex koku giderici gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Markanın ürettiği bu koku gidericiyi kullanmanız oldukça kolaydır. Dilediğiniz alana belli bir ölçüde dökerek kokuların oluşumunu ve yayılmasını engelleyebilirsiniz. Ürünü sadece kötü kokulardan kurtulabilmeniz için değil, aynı zamanda gider borularında oluşan yağ ve kir birikiminin önlenmesi ya da hali hazırda oluşmuş olan birikintiyi giderebilmeniz için de kullanabilirsiniz. Amacınıza göre üründen kullanmanız gereken miktar da değişiklik gösterir. Tuvalette kullanacağınız miktar 3 çay bardağı kadarken, tıkanan giderleri açabilmeniz için 1 çay bardağı yeterli olur. Üründen iyi ve güçlü bir etki alabilmeniz için düzenli olarak kullanmanız önerilir.

  • Kötü kokuların oluşmasını ve yayılmasını önleme
  • Tıkanan giderleri açma
  • Pratik ve rahat kullanım imkanı

Pratik Kullanımıyla Carpex Kötü Koku Giderici

Pratik Kullanımıyla Carpex Kötü Koku Giderici

Tesisat borularının tıkanması zaman zaman karşılaşabileceğiniz olağan bir durumdur. Lavabolar kullanıldıkça zamanla borularda yağ ve kir birikmesi kaçınılmazdır. Bu birikintiler boruların eskimesine ve kullanımının zorlaşmasına yol açar. Bu olumsuz durumu Carpex kötü koku giderici enzimatik konsantre 1 litre ürünüyle gidermeniz oldukça kolaydır. Tek yapmanız gereken lavabo giderinden belli bir miktarda dökmenizdir. Boruların boyutuna göre kullanmanız gereken miktar değişiklik gösterebilir. Carpex kötü koku giderici aynı zamanda tuvaletlerde ortaya çıkan rahatsız edici kokuların da oluşmasını ve yayılmasını engeller. Farklı amaçlarla kullanabileceğiniz ürünün 1 litre olması müşteriler için ayrı bir avantaj sağlar. Büyük ölçüye sahip olması ürünün uzun süreler rahatlıkla kullanılmasını sağlar. Etkili sonuçlar için seçeneği aylık olarak düzenli şekilde kullanmanız önerilir. Dilerseniz evinizde, dilerseniz iş yerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Carpex Koku Giderici Yorumları

Carpex Koku Giderici Yorumları

Tıkanmış tesisat borularının açılması ilk etapta zor görünebilir. Carpex markası tarafından üretilen koku giderici ile bu sorunu halletmeniz oldukça kolaydır. Ürünü tercih etmeden önce hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için özelliklerini inceleyebilirsiniz. Carpex kötü koku giderici enzimatik konsantre 1 litre yorumları kısmına göz atabilirsiniz. Bu kısımda yer alan yorumlar ürünü kullanmış olan müşteriler tarafından yapılır. Yorumlarda sadece ürünün özelliklerini değil, satın alırken ya da kullanırken hangi durumlarla karşılaşabileceğinizi de öğrenebilirsiniz. Ürünü uygulama yöntemlerinin dışında hangi aralıklarla ve hangi miktarlarda kullanmanız gerektiği ile ilgili de farklı görüşlere ulaşabilirsiniz. Carpex koku fiyatları her bütçeye hitap edecek şekildedir. Bu sayede her müşteri ürüne rahatlıkla sahip olabilir. Hem borularınız, hem de ortamda kötü kokuların yayılmaması için kullanabileceğiniz ürün 1 litre ölçüsündedir. Carpex koku gidericiyi dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Carpex Koku Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Carpex Koku Fiyatları

Carpex kötü koku giderici enzimatik konsantre 1 litre fiyatları ürünün sahip olduğu özelliklere ve miktarına göre belirlenir. Alternatif sayesinde kötü kokuları giderirken bir yandan da lavaboların içinde yer alan yağ ve kir birikintilerini temizleyebilirsiniz. Tuvaletlerde oluşan kötü kokuları giderme amacıyla kullanırken 3 çay bardağı, lavaboları açmanız için de 1 çay bardağı kadar kullanmanız yeterli olur. Seçenek 1 litredir. Bu da ürünü uzun süre kullanmanıza yardımcı olur. Ürünü tercih etmeden önce Carpex kötü koku giderici enzimatik konsantre 1 litre kullananlar tarafından yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Böylece Carpex kötü koku giderici hakkında bilgi sahibi olabilir, ihtiyacınızı karşılayıp karşılamadığına karar verebilirsiniz. Pratik bir şekilde kullanabileceğiniz ürünün fiyatı her bütçeye hitap edecek şekildedir. Trendyol üzerinden ürünü ve özelliklerini inceleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.