Carraro Moggy Kız Çocuk Bisikleti 1 Vites 20 Jant

8.500 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Carraro Moggy Kız Çocuk Bisikleti 1 Vites 20 Jant

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Greenway Bisiklet Satıcı Ünvanı: ÖZCAN YÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4591350964600001 Vergi Kimlik Numarası: 9890011174
    Bu ürün Greenway Bisiklet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carraro Moggy 1-Vites 20 jant Çocuk Bisikleti Junior bisikletlere geçmeden önceki çocuklar düşünülerek tasarlanmış Moggy 20? janta sahiptir. Alüminyum kadrosu daha güvenli sürüş için ön ve arkada v-fren ile donatılmıştır. Göz alıcı tasarımında tamamlayıcı olarak önde bir çanta kullanılmıştır. Pembe tonları ile bezenmiş bisiklette püskülleri de unutmadık. Kadro Aluminyum 1 Maşa Çelik Rijit 1 Krank Takımı Çelik 33T Arka Dişli Çelik 16T Fren Alüminyum V-Fren Jant Tipi Chaoyang 20×2 1.25 Sele DDK Ek Özellikler Bayrak, Çanta, Gidon Püskülü Vites Sayısı Vitessiz Kullanıcı Kız Çocuk Jant Ölçüsü 20 inç Marka Carraro Çocuk Boy Aralığı 120-135 cm Yaş Grubu 6 – 8 Yaş Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver