Carub Amerikan Çizilmez Orta Ton 2 Numara 100 Cm X 10 Metre

620 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Carub Amerikan Çizilmez Orta Ton 2 Numara 100 Cm X 10 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİAPFO Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN KOCABAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5650570039
    Bu ürün FİAPFO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Carub Amerikan Çizilmez Cam Filmi Orta Ton 2 Numara 100 cm x 10 Metre

Günlük hayatta araçların camları, dükkan veya ofis camları başta olmak üzere birçok yerde güneş ışığını engellemek, iç dış sıcaklık değişimini kontrol etmek ya da dışarıdan içerisinin görünmesini engellemek için cam filmlerine ihtiyaç duyulur. Carub Amerikan çizilmez cam filmi orta ton 2 numara 100 cm x 10 metre bu ihtiyacınızı kolaylıkla giderir ve sizi son derece memnun eder. Oldukça kaliteli malzemelerden üretilen bu ürün, çizilmez özelliği sayesinde taş parçalarının çarpması, sürtünme gibi çizilmeye yol açacak durumlara karşı fazlasıyla dayanıklıdır. Hem dış hem de iç ortam koşullarına uygun olarak üretilen bu ürün; yağış, sıcak hava, fazla nem, tozlu hava koşulları başta olmak üzere birçok olumsuz koşula dirençli olacak şekilde tasarlanır.

  • Çizilmeye karşı direnç
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Isı değişkenliğini önleyici

Carub Amerikan Çizilmez Orta Ton Cam Filmi Özellikleri

Carub Amerikan Çizilmez Orta Ton Cam Filmi Özellikleri

Kullanımı kolay olan, uzun ömürlü ve kalitesi yüksek ürünler her zaman ön planda olur. Carub Amerikan çizilmez cam filmi yüksek kaliteli polyester esaslı şeffaf malzemeden üretildiği için sıklıkla tercih edilir. Amerikan çizilmez cam filmi güneşten gelmekte olan UV ışınlarının iç ortama geçişini engeller ve bu özelliği sayesinde iç ortamdaki bireylerin ciltlerine ve gözlerine zararlı ışınlardan dolayı oluşacak hastalıklara karşı ekstra bir koruma sağlar. Yapıştırması kolaydır, talimatları takip ederek hızlı bir şekilde yapıştırabilirsiniz, ayrıca olası yanlış yapıştırma, yırtılma veya yenileme gibi nedenler başta olmak üzere çıkartmak istediğiniz bir durum olduğunda çıkarılması da oldukça kolaydır. Koruma özelliği yüksek olan bu ürünün ısı izolasyonunda da büyük katkısı bulunur. Yırtlımaya ve çizilmeye karşı dirençli olduğu için olası cam çatlaklarında camı bir arada tutar.

Carub Amerikan Çizilmez Orta Ton Cam Filmi Avantajları

Carub Amerikan Çizilmez Orta Ton Cam Filmi Avantajları

Ofis, büro veya kulübe camlarında, araç camlarında güneş ışınlarından gözlerinizi ve cildinizi korumak için ya da ısı izolasyonu sağlamak için cam filme ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu cam filmi sizin ihtiyacınızı hızlı bir şekilde giderir ve oldukça memnun edici sonuç verir. Kullanım kolaylığıyla ve üretiminde kullanılan kaliteli malzemelerle ön plana çıkan bu cam filmi, çizilmeye ve yırtılmaya karşı size avantaj sağlar. Güneşten gelen zararlı ışınlara karşı koruma sağlar ve bu sayede Carub Amerikan çizilmez cam filmi orta ton 2 numara 100 cm x 10 metre kullananlar ciltlerini ve gözlerini güneş nedeniyle oluşabilecek hastalıklara karşı koruyabilme avantajı sağlar. Tüm bu avantajları nedeniyle Carub Amerikan çizilmez cam filmi orta ton 2 numara 100 cm x 10 metre yorumları oldukça olumludur ve sıklıkla beğenilir.

Uygun Carub Amerikan Çizilmez Orta Ton Cam Filmi Fiyatı

Uygun Carub Amerikan Çizilmez Orta Ton Cam Filmi Fiyatı

Carub Amerikan çizilmez cam filmi orta ton 2 numara 100 cm x 10 metre fiyatı hesaplanırken, kullanılan yüksek kaliteli polyester esaslı şeffaf ham maddesi, UV ışınlarına karşı koruyucu katmanı, kullanım kolaylığı, yapılan testler ve mühendislik çalışmaları göz önüne alınarak belirlenir. Yapışkanını koruması için üzerinde bulunan jelatinini sökerek kolayca kullanabilirsiniz, ayrıca sökmek istediğinizde de ekstra herhangi bir ekipmana ihtiyaç duymadan kolaylıkla sökebilirsiniz. Olası cam çatlaklarında cam parçalarının dağılmasını önleyerek size güvenlik sağlar. Koyu rengi sayesinde içerisinin dışarıdan görülmesini engeller. Orta ton koyuluğa sahiptir ve bu sayede günlük kullanıma uygundur. Dış ortam koşullarında uzun süreli kullanım için idealdir. Yüksek koruyuculuğa, ısı izolasyon özelliğine, çizilme ve yırtılmaya karşı dayanıklı olma avantajına ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.